Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Az agave, kék agave. Más néven fürtös pálmaliliom,kinti,tehát fagyálló. Sziklakerti növényekből van még amerikai kövirózsa,kaukázusi varjúháj,évelő őszirózsa,és vannak olyanok amiknek nem tudom a nevüket. Gránátalma hajtást meg kell néznem,de biztosan van még,banánfa van és magról kelt leander is. Szeretnék cserébe gojit,peppinot és rozmaringot. Ha megfelel írj: terika007@freemail.hu
Te is gyűjtöd a golgotákat, a topikra is gyere majd fel ! Én csak 1 hajtást kérek tőled a lilásból! Cserébe adok Neked, néhány szépséges hajtást.(golgotát) Mailben beszéljük meg jó?
Ha valakit érdekel van peppino gold gyökeres vagy hajtás,sötétpiros leánder gyökeres, sárga cimbidium. Piros abutilon, tarka levelű encián, és egy begónia aminek nem tudom a nevét (piros virágú, hasonlít a jegecskére de ámpolnába való.Nem szabadföldi) Ez utóddiakból csak gyökér nélküli hajtás. Kérek cserébe golgotát: P alata, P elisabeth, P lady margaret, P mollissima , P citrina ,P foetida érdekel. (ha lehet gyökeres)
Nagyon örülök, hogy írtál! Az Incence és a Jutta érdekelne. Cserébe tudok adni Purple Haze és Pura Vida hajtást. Fiatalok ugyan, de egy-egy hajtáska biztos akad rajtuk. Szerintem mail-ben beszéljük meg a részleteket.
Akkor valakivel öszekavartalak, nem baj, már így is alig tudom a virágaimat átteleltetni annyi lesz. Ha kérsz akkor P. Elisabeth hajtást tudok küldeni, igaz, hogy van egy gyökeres is, de nem tudom, hogy ha kimosom a földet belőle mennyire maradna meg. Ha gondolod elküldhetem azt is.
P.Belotii van még azt nem írtad, hogy kell-e.
A hajtásoknak nem muszály gyökeresnek lenniük, majd meggyökeresedik itt ha tudsz belőlük küldeni
Az Alata hamar gyökeresedik, azt tudok gyökeresíteni, de Violacheám nekem is van meg Juttam és Incense is Engem a Lady Margarett és az Elizabeth érdekel.
Nem Tudom, hogy a Marakuját is nekem irtad e, mert nekem nincs picassa albumom, de van Maracujám, csak még kicsi.
Ha van még cserére váró golgotád, engem is érdekelne a P. jutta, P. incense. Én tudok adni Violacea, Belotti hajtásokat, de lehet, hogy lesz még Pura Vida és Purple Haze hajtáska is. Ők még fiatal növények, most nyitogatják az első virágjukat.