Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
A tóth által most begyűjtött szavazatok nem lesznek hatással tavasszal. A megállapodás alapján arra fog a többség szavazni, akit az ellenzéki pártok kijelölnek. tóth vihet persze szavazókat magával, de ez vélhetően kevés lesz
Mivel menet közben hekkelték meg a rendszert, annyira, hogy le kellett állítani 2 napra az egészet (senki sem voksolhatott eközben), így teljesen természetes, hogy az eredeti napok számának megfelelő szavazási napokat biztosítottak az embereknek, így lett 2 nappal hosszabb.
Én nem lennék ebben olyan biztos. Én tartok attól, hogy későn pucoltak meg a háta mögül a politikusok, addigra Tóth már begyűjtött annyi szavazatot, hogy ő legyen a nyertes.
Tudod, hogy hangszórós kocsi járja Zuglót és Hadházyt járatják le vele? Nos, így. Voltak szórólapok is, amik Hadházyt ekézték, nagy számban, minden egyes zuglói postaládába bedobták.
Mint látod, pénzkérdés. Tóth Csabának és köreinek van, így ilyeneket simán meg tudnak csinálni.
De ha most nem nyer Tóth Csaba, akkor el fog indulni függetlenként tavasszal, legalábbis ezt mondta. Úgyhogy ha nem most, akkor tavasszal folytatódik a meccs.
Miután 2 napra felfüggesztették az egészet és nem lehetett voksolni, így 2 nappal kitolták a végső határidőt. Ilymódon pont ugyanannyi idő áll rendelkezésre a voksolásra, mint eredetileg volt.
nem rossz ötlet, nem rossz ötlet. mondjuk fél évig maradhatna a házszabály, az szerintem pont elég lenne arra, hogy kövért hosszabb pihenésre küldjék az orvosok.
Megkérdeztük a többi pártot is, hogy változtattak-e korábbi döntésükön Karácsony kijelentése után. „Ahogyan Karácsony Gergely, úgy a Párbeszéd sem támogatja Tóth Csabát Zuglóban. Innentől a zuglói polgárok kezében van a döntés” – válaszolták a Párbeszédtől.