Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
valóban be kell, hogy jöjjön valami, ami miatt megint menekülni kell, különben ez a börtönkertészet nem lesz túlzottan előremutató vonal, ami most alakulóban van:)
AHS 2. rész, eszméletlen, mit hoznak össze ebben az évadban... istennőkkel teli szezon, Kathy, Jessica, Angela, ... Kathy Bates karaktere egészen egyedi keverék. Zseniális!
Nekem az tetszene nagyon, ha a 4.évadban többet megtudnánk KONKRÉTAN a járványról. Miért és hogyan, esetleges gyógymód satöbbi. Maradhat az akció, dráma, apokalipszis, de engem borzasztóan érdekelne az a vonal is.
Én a vizes dolgot úgy értelmeztem, hogy faszán éghetett a láztól és próbálta lehűteni magát... szerintem a disznajtól kaptak el valami SERTÉSINFLUENZÁT. Szívás a köbön.
hát nemtom' abból hogyan lehetett volna rájönni? a vérző szemről? vagy miről?:)
nekem inkább az jött le, hogy Rick úgy szemléli már járkálókat, mint egy kertvárosi szomszédot. mivel a rendes életben azok is ott vannak, nem tehetsz ellenük semmit, állandó részei az életednek, rájuk nézel és tovább mész, vagy beszédbe elegyedsz velük, ha szimpatikusak. a zombik itt ugyanazok. a megváltozott élet túlélőinek "kertvárosi szomszédjai". de lehet csak nekem jött ez le és rohadtul nem a rendezői tudatosság műve:)
az új fordulat nem az lesz, hogy a fertőzés már víz útján is terjed? a zárójelenet erre utal.
SOA s06e06 - idézem magamat:"ez a rész (s06e05) számomra igazából a következő részben történő alapvető változások felvezetője volt. egyszerűen pattanásig húzták a húrt. ami elszakadt. a robbanás is erre utal." és valóban. Jax monológja ezt az előrevetítésemet igazolta. ez a rész tele van szívvel, lélekkel, gaz csínytevésekkel. változás és egyben visszatérés ahhoz, amivel ez a sorozat kezdődött és ami miatt beleszerettünk. a SOA ezzel a résszel visszatért az eredeti DNS-éhez. a múltkori rész valóban a szar áradásának csúcspontja volt és tényleg nem lett volna értelme azt a vonalat továbbvinni már. viszont úgy tűnik a bajok máshonnan fognak majd jönni. megváltozik pár dolog és ez nagyon jót tesz ennek a show-nak. Jax nagyszerű beszédet mond annál a bizonyos asztalnál:"...Sons of Anarchy it's at a crossroads. Our clubhouse blowing up last night...thats a sign of the times. The end result of a bloody relationship with the IRA." legszívesebben betenném az egész speach-et, mert annyira erős és mély, de inkább nézzétek meg a film kontextusában. nagyon, nagyon tetszett ez fejezet!