Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 961
fájt. kurávra. és tudod mit csináltam? elmentem futni. (meg persze fogorvoshoz) és lám, elmúlt. gondolom utóbbi segített a hosszútávú megoldásban, előbbi meg a fájdalomcsillapításban. bármilyen fájdalom ellen jó az adrenalin. amiről írtam, az Jordan-nel történt meg aki egy rossz pizza miatt elrontotta a hasát, és mégis olyat játszott hogy ihaj. fájt már a hasad? volt már hogy meccs közben folyamatosn fos-meg-hány érzésed volt? na az a nem piskóta. persze nem akarom összehasonlítani a két személyt, mert kicsit más dimenzióban kalibrálnak.

viszont elmúlt, továbbjutottunk. ha Zolika vezérletével nyerünk a Szolnok ellen akkor el van felejtve. :-)

(már csak Farkassanyi miatt is vissza kell vágni, mert a hétvégén egy ponttal kapott ki a BSE a Szolnoktól... pfff) :)))
Előzmény: AlBaPaPi (960)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 960
Fájt már Neked igazán a fogad? Nekem már igen. Annál rosszabb nem sok minden van.
Meccsközbeni izomsérüléssel összehasonlítani hülyeség. Amikor az izom, izület "meleg" állapotban van, akkor még nem érzi annyira az illető a sérülést. Soxor azonban rosszabbat tesznek azzal, hogy továbbjátszanak mert akár egy kis sérülésből is lehet nagyot csinálni.

Ha nár Bird NBA-es példát hozott, nos ott nem hiszem, hogy a szurkolók egy győztes párharc után azzal foglalkoznának, hogy egy játékos miért nem játszott.
Azért mindenbe tényleg nem kéne belepofázni.
Továbbjutottunk? Igen!
Ok, lépjünk tovább! Készüljünk 24-re!
Előzmény: GordonGekko (956)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 959
remélem valaki megcáfolja ezt a hírt, mert ha nem akkor télleg felveheti a Fodor vezetéknevet...
Előzmény: sarkat5 (957)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 958
egyetértek Brigivel kapcsolatban. nagyon szimpatikus hogy hajt a srác. szerintem nem egy labdabűvölő, de nem is arra van szükség. ő mindig mintha ki akarná hozni magából a maximumot. de ne nagyon kezdj el kötődni hozzá, kizárt hogy jövőre is marad...
Előzmény: Bird33 (941)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 957
nemtom, min csodálkozol. zolikáról van szó.
Előzmény: GordonGekko (956)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 956
MIVAN???? ez ugye valami nagyon rossz vicc. ilyet még nem is hallottam. a fognak mi köze van a sporthoz? kb hatezer esetet tudok mondani ahol meccs közben szerzett sérülés ellenére a játékos tovább nyomta, majd a végén derült ki h törés/szakadás történt... mer van valami adrenalin nevezetű cucc meg győzni akarás ami elnyomja a fájdalmat. de olyat is tudok h vki meccs előtt olyan állapotban volt h lépni se tudott, majd megnyerte a meccset (és a sorozatot ill később a bajnokságot), és a lefújás után szintén úgy kellett letámogatni. kosárlabdártól van szó, de a nevét nem írom le BENCZE ZOLTÁN-nal egy hsz-ben...
Előzmény: 13bodiferi (944)
13bodiferi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 955

Én meg azt mondom, remélem, hogy többen olvassák a topicot, sőt kötelezővé tenném az olvasását. Saját nevemben beszélek: kritikát akkor is megfogalmazom, ha a játékos a szívem csücske, akkor is, ha a nem a liebling a manus.

A probléma az, ha valaki véleményt mond, abból indulunk ki, hogy a gyűlölet beszél az emberből. Sajnos a fehérvári közönség nagy többsége szeretem-nem szeretem alapján mond véleményt. Benczével szemben a szánalmas a legenhébb kifejezés. Általában annak az embernek van ennyi problémája, aki el sem akarja őket kerülni. Egyébként nem is látok reményt arra, hogy valaha is megváltozzon a hozzáállása, de kérdésem, hogy a fenébe lehet ő a csapatkapitány?

Félek, ha Hangának egyszer nem lesz kedve játszani, kit fogunk felhozni példának?

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 952
viszont a kecsó meccset nálunk is eladná.. :))
Előzmény: Törölt nick (938)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 951
vagy rasszisták vagy pedofilek. más nincs. ja de mégis. faszkalapok ill. alkalmatlanok. kimerítő válasz? :)
Előzmény: sarkat5 (929)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 950
Igazad van, de én elhatároztam, hogy eztán kizárólag az eredmények alapján fogok minősíteni.
Egyelőre két arany lehetősége van a pakliban. Kupában a négyben vagyunk, a bajnokságnak meg még messze van a vége, de ott se állunk rosszul.
Sejthető, hogy a játékosok közül is többen olvassák a topikot, nem hiszem, hogy a folyamatos fikázással előbbre jutnánk.
Megvárom a szezon végét, utána értékelek.
Persze konkrét meccsek, főleg vesztesek kritikáit érdemes leírni, de most akár jó döntés is lehetett Zé pihentetése, ha Szolnokra meggyógyul a foga.
Előzmény: Bird33 (948)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 949
lassan olyan lesz, mint az állandóan "sérült" fodor geri...
Bird33 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 948
A két eset valóban nem hasonlít, éppen azért is írtam ezt példának. Létezik még ilyen mentalítás is. Zének nem ez az első hasonló akciója..
Előzmény: AlBaPaPi (947)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 947
A két eset kicsit sem hasonló.
A kupában azért Zé nélkül is továbbvergődtünk valahogy.

Kiderült sajna, hogy Bencze egy pekkfógel, neki jobban kéne vigyáznia magára az átlagnál. A szemével kezdődött, de azóta is zajlik körülötte az élet.
A gyomorrontása/ételmérgezésekor viccelődtünk azon, hogy ha mi annyit keresnénk mint ő, akkor nem a restiben tunkolnánk kolbászszaftot a különféle kokkuszok társaságában.

Ha Szolnokon dob egy huszast és nyerünk, megbocsájtjuk a dombóvári v(r)andát.
Előzmény: Bird33 (946)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 946

Tudom, hogy több, mint merész bármiféle összehasonlítás az NBA-vel, de erről az esetről a tavalyi Miami menetelés és Dwayne Wade jutott eszembe. Ha jól emlékszem egy Detroit elleni sorsdöntő playoff meccsen Wadet komoly sérülés miatt az öltözőbe kisérik, az alapszakaszban több hét pihenő lett volna a jussa. A harmadik negyedben hátrányban a Heat, nem boldogulnak a Detroittal. Wadet telenyomják fájdalomcsillapítóval, visszatér, megnyeri a meccset..

(Bővebb és pontosabb infó az esetről Thrillseekertől kérhető :-) )

Zolinak meg itt fáj, ott fáj.. 

Bird33 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 945
Ez most ugye csak vicc...?
13bodiferi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 944

BENCZE ZOLCSINAK most a foga fájt. Szeretett volna játszani, de a betegség legyőzte.

Remélem, hogy a következő sérülése (betegsége) legalább 4-5 napot várat magára és nem a Szolnok elleni meccsre robban le.

Egyébként szánalmas ez az egész, akaraterőt nem kapott az anyatejjel...

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 942
Ma nem volt mérkőzés, ezért nem is olvastam tovább.
Kapcs ford, nanu-nanu.
:-)
Előzmény: Bird33 (941)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 941

Mai mérkőzésünket elnézve megállapíthatjuk, hogy Lowe igen jó formában van és amit nem gondoltam volna október környékén a légiósválasztásainknál, Kestutis az, aki a leggyengébb láncszemnek tűnik a gépezetben..

Én személy szerint nem értem, hogy lehet ekkora különbség egy játékos két egymást követő évben mutatott teljesítménye között?? A bajnokság ugyanaz, sérülés nem hátráltatta, elvileg egy jobb csapatba került, még a mez is ugyanúgy kék-fehér, mint előző csapatánál, de akkor hol itt a gond??

Brigivel jól jártunk, nagyon hasznosan, aggresszíven játszó sokoldalú 4-es. Az ő esetében jár a gratuláció a vezetőink felé, hogy a szezon késői szakaszában is sikerült rátalálniuk. Nem úgy Zujovics miatt. Hogy az ő elküldésének (vagy leigazolásának..) mi értelme volt azt nem tudom. A pontjai és a "hozott meccseinek" hiánya nem nagyon fog meglátszódni a csapat teljesítményén, de akkor minek szerződtettük annak idején??? Mi lesz, ha mondjuk Kámán lesérül?? Ha már aláírtunk vele egy szerződést, akkor ezt a 2-3 hónapot már kibírhattuk volna.. A Playoffra kell az ember.

Ha valaki tudja, hogy Bencze miért nem játszott, az megírhatná..

(Őt is elküldjük a jővőhéten?? :-)) )

Végül rájöttem, hogy mi a baj Kestutissal: A nyáron megszületett a gyermeke, ami, akár csak Bankset, teljesen összezavarta. Emiatt nem tud a játékra koncentrálni. Még jó, hogy nem lépett le ő is.. :-)

Remélem Lowe párja nem mindenórás, mert akkor buktuk a szezont.. :-))

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 940
Ez attól is függ, hol rendezik a négyes döntőt.
Örülnék ha Fehérváron lenne, mert akkor nagy eséllyel hajthatnánk az aranyra.
Ebben az esetben a Pécs lenne jó az elődöntőben.
(Bár ha aranyat akarunk, akkor tkp. mindegy a sorrend. :-)
Előzmény: Törölt nick (939)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 937
az utolsó mondatod még viccnek is borzalmas... :-)
Előzmény: Törölt nick (935)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.17 0 0 936

Így van, ráadásul a Vidiben még egy Farkas is van...hogy a Vadászról már ne is beszéljek.

Előzmény: Törölt nick (935)
Guczi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 934

A Vásárhely elleni meccsen, történt ez a beszólás! :)

Párom apja mellett ültem/ülök, és valamikor meccs közepén elüvölti magát (egy Lowe kosár után), hogy : Lowe a mi lovunk!!

Persze jó értelembe vett lóról van szó!

Előzmény: Törölt nick (933)
Guczi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 932

Nem fiatal, csak védekezik!

Ha Alba meccs van, és Lowe védekezik, az azt jelenti a bíróknál, hogy Fault (így, nagy F.-el). Mellesleg nem igazán beszélünk róla! Mindig téma volt, hogy mennyire nem jó játékos, meg hogy minek igazoltuk le,meg sérült...stb.

Hát...elkezdett jáccani!

nem mondom, hogy egy klasszis, de amióta Matus van Kezd Jól játszani! Mellette még védekezik is!

És lelket, tüzet visz a játékba! És megpróbálja a többi játékosba is!

Lowe, a mi lowunk! :-D

Előzmény: Törölt nick (931)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 929

és az ötödik pályán töltött percben megkapta a harmadik faultját... hogy ezek a játékvezetők miért ilyen s...fejek???

Előzmény: GordonGekko (923)
Feffo Creative Commons License 2007.03.16 0 0 928

Bocs, most látom, hogy csak 36 kísérletük volt. Ez 31 %, mi 10-ből 4-et dobtunk be, ami 40 %. Forbes nem nagyon bizonxította be, hogy olyan nagy hiba volt elküldeni. Philips megint nagyon sokat fent volt, vagy 37 percet. Egy ilyen meccsen nyugodtan kaphatott volna az utolsó negyedben 4-5 percet Supola, Ő még nem is játszott talán ebben az évben.

Én nagyon sajnálom, hogy Marcinak ennyire nem megy, mert Én Birddel értettem egyet, örültem mikor leigazoltuk. Lehet, hogy csak az egy jó meccse volt amikor nekünk 35/30-at dobott, szinte egy félidő alatt?

Előzmény: Feffo (927)
Feffo Creative Commons License 2007.03.16 0 0 927

Azért azt tegyük hozzá, hozzá, hogy 38 tripla kísérletből dobták azt a 11-et. Nem egy jó %.

Előzmény: Törölt nick (922)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.16 0 0 925
Marci és Phillips megint sok időt töltött együtt a pályán.
A pontjaik alapján nem túl eredményesen, de nem akarok Iszakos hibájába esni, inkább megnézem holnap a FTV-n a meccset.
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.16 0 0 924
az onlineban olvastam, szerintem nem durva. egy nap alatt sikerült Fűrészről egy idei fotót felrakni. többi normál. még mindig nagobb szenzáció azt megírni hogy a pécs kikapott mint h a szeged nyert. vegyük észre, az ns a blikk sportrovata, külön címmel, ex-pléjbojos szerkesztőkkel. a magyar nyomtatott sportújságírás már rég megszűnt.
Előzmény: Törölt nick (920)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.16 0 0 923
ha hinni lehet a statnak, akkor Hanga ezt 9 perc alatt érte el. JÓ REGGELT!
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.16 0 0 918
ettől függetlenül nem tartom valószínűnek h mi rendezzünk. ng önbecsülése nem fogja bírni. meg szerintem tranker a múltkori blama után nem fog rá zsét adni. én nem bánnám ha Pécsen lenne. megérdemlik. leglább megszokják h rátgéber után is van élet.
Előzmény: sarkat5 (917)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!