Igen, vicces volt látni ahogyan RT73 valóban seggre ülteti LB88-at, viszont az felpattant és pacsizni akart, de RT csak üveges tekintettel bámulta a füvet és enyhe egyensúly próblémákat leküzdve visszabilleget a huddleba. Hehe.
az RT73 az az aki elé Te ritkán szoktál állni... ja a Te esetedben ez NT72 ami akár lehetne a windows 72es kiadása, de nem ez a Nose"autópályát szerető"TackleGábor 72es :)))
a Kovács Sanyi (miután idegbetegeskedett az egész edzésen) közölte a csapattal, hogy a pihenő alatt elmegy egy kolostorba, hogy megtanulja mi azaz önkontroll :)))
az történt hogy LB54 egy picit elvesztette az önuralmát játék közben, és edzés után elnézést kért, valamint ígéretet tett hogy a nyár folyamán zen kolostorba fog vonulni.
Nyugi, nem hagyok cserben senkit. Kétszer voltam D. Egyszer szerdán mert csak 10-en lettek volna, aztán most hétfőn mer 11-en lettek volna, azaz no csere (és az úgy tényleg kemény bazmeg mostmár én is tudom úgyhogy respect a D elött ha cserék nélkül nyomják egyhuzamban!)
Fika kapucni megvolt de LB88 nem ült seggre, nem is talált telibe mondjuk.