Keresés

Részletes keresés

big-dewil Creative Commons License 2005.08.30 0 0 74

Biztos, h jo az a forma???

Ne inkább az uj modellek közü legyen walamellik? Me wan itt a ám doszt rengeteg táwirányitom. Wan olyan is, amit majdnem mindenre be lehet tanitani... Söt sztereoban is lehet nyomkodni öket.))))

Előzmény: Flacika (73)
Flacika Creative Commons License 2005.08.30 0 0 73
Már megin' lefelejtettem valamit: a formája lehet pontosan ugyanolyan, sőt...
Előzmény: Flacika (72)
Flacika Creative Commons License 2005.08.30 0 0 72

Ájjáj, nem jól olvastad... Eztírtam:

"Egy ilyen távirányító engem is érdekel. Mennyiért adják, hol kapni, milyen színekben? Ja, és műszaki adatok? Mennyi a garancia rá? :)))"

Tehát én nem dewil távírójára gondoltam, hanem másikra. Esetleg eltérő színben, de az sem baj, ha originál... Talán a tanítható változat is érdekelne... :)))

Előzmény: spacc (66)
Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.08.30 0 0 71
rendben.
Előzmény: drnyulas (70)
drnyulas Creative Commons License 2005.08.30 0 0 70
Akkor még keressük egymást.Pl. mail.
Előzmény: Koscso_Ferenc (65)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.30 0 0 69
benne vagyok
Előzmény: spacc (68)
spacc Creative Commons License 2005.08.30 0 0 68
Dewill lehozza.... kitombolázzuk
Előzmény: Bazsika_ (67)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.30 0 0 67
lassan elemcserére szorul...
Előzmény: spacc (66)
spacc Creative Commons License 2005.08.30 0 0 66

Flacika!

A táwirányító már naon használt, Dewillünk elég testes, gondold el, hogy leronygyolhatta. garo nincs.......

Előzmény: Flacika (63)
Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.08.30 0 0 65
Természetesen, a szombati nap megfelel nekem.
Előzmény: drnyulas (58)
Flacika Creative Commons License 2005.08.30 0 0 64
Ja, majd elfelejtettem megemlíteni, hogy ez a távirányító nagyon kézreálló...
Előzmény: Flacika (63)
Flacika Creative Commons License 2005.08.30 0 0 63
Egy ilyen távirányító engem is érdekel. Mennyiért adják, hol kapni, milyen színekben? Ja, és műszaki adatok? Mennyi a garancia rá? :)))
Előzmény: big-dewil (56)
spacc Creative Commons License 2005.08.30 0 0 62
...a romok eltakarítását kihagytad....
Előzmény: krizsi_l (59)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.30 0 0 61

Tehát: szeptember 30 péntek délutántól (dél tájékán hagyja el az előző csoport az erdei iskolát) szombat és vasárnap. Valamikor a vasárnap késő du órákban nekünk is el kell vonulni.

Előzmény: drnyulas (60)
drnyulas Creative Commons License 2005.08.30 0 0 60
Laci! Akkor pontosan mikor?
Előzmény: krizsi_l (59)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.30 0 0 59
Aki egy napra jön az lehetőség szerint szombatra időzítsen. A péntek du az inkább csak a hely elfoglalása, berendezkedés. A vasárnap pedig a csomagolásról, hazaindulásról szól.
drnyulas Creative Commons License 2005.08.30 0 0 58

Akkor pontosan mikor lesz?

Feri, levinnél egy napra?

Előzmény: Koscso_Ferenc (54)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.30 0 0 57

OKASA ! Jöhet! A gogokat meg az oszlopot is hozhatod. Eddig abban gondolkodtam, hogy az asszonyt beállítom mosogatni, innét inkább spórolok fizetett személyzetre akik beállnak a dézsák mögé .))

Előzmény: big-dewil (56)
big-dewil Creative Commons License 2005.08.30 0 0 56

Wazze, nem lex semmi bemutatosdi,meg gyönyörü gogo görlök, meg olyan fényes oszlop, amire rátekerednének?????

Azt akko csak a Spacclee-t meg a kocka fejit nézzem a sörrel meg a nyilas pasit???

ÁÁÁÁ, akko e se mék!))))

Az uj táwirányitom legalább wihetem?

Előzmény: krizsi_l (55)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.29 0 0 55

Úgy gondolom itt mindenki magánemberként fog megjelenni. Nem lesznek céges demók, promók stb. Természetes hogy többünknek vannak kötődései, esetenként érdekeltségei. Ezeket felesleges is tagadni, azonban kultúrált távolságtartással ezek konfliktusmentesen túlélhetőek. Nem hinném, hogy "véletlenül van nálam" árjegyzékek, mások termékeivel való összehasonlítgatások, üzletelgetések a háttérben stb tetszést aratnának.

Azonban úgy gondolom alkalmasint néhány érdekesség megismerése mindenkinek kedvére vállna.

Audioland jelenlegi összetétele lehetőséget ad egy jókedélyű összejövetelre kötődések, érdekeltségek ide, vagy oda. Ha ezt nem így látnám nem vágtam volna bele ebbe a kalandba. Egyszerűen jó lenne  személyesen is találkozni több hifi és zene szerető emberrel.

Előzmény: Koscso_Ferenc (54)
Koscso_Ferenc Creative Commons License 2005.08.29 0 0 54
Lehet, hogy egy napra lemennék én is, ha lehet ezt mondani, akkor magánemberként, nem pennás műszaki igazgatóként. Ha valakinek ez segítség, akkor 3 embert Budapestről el tudok vinni magammal.
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.29 0 0 53

OKS.

Egyenlőre csak tájékozódásnak veszem ezket az infókat. A vége felé azért pontosítani kellene, ki mikor alszik ott, és ki lesz csak átfutó. Nem biztos, hogy mindenki ott akar már pénteken aludni, és az átfutó vendégeket is meg kellene tudni eteni, itatni.

Úgy tetszik a 10 fő már megvan aki minimum szükséges. Kevesebb is lehet, de a 10 fő szállásköltségét mindenképp ki kell fizetni. Arról már nem is beszélve, hogy néhány főhöz kissé hodály a helyszín.

Az előzetes beszélgetéseknél úgy gondoltuk, hogy mások is jöhetnek, nem csak akik aktívan írnak ide, ill. olvasnak bennünket, hanem akiket meghívunk. Így mindenki kereshet társaságában "pártoló tagokat".

Úgy gondoltam a most indult diyaudio.hu olvasói közül még értesítek egy-két embert.

Előzmény: big-dewil (51)
süketkoma Creative Commons License 2005.08.29 0 0 52

Jelentkezek. 6 személyes furgonnal jövök (jövünk?).

CsŐ!

big-dewil Creative Commons License 2005.08.29 0 0 51

Krizsi.

Lécci ird be jelentkezönek Bendeguzt is. Téged nem tud elérni, me xaraxik a nete.

Előzmény: krizsi_l (48)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.29 0 0 50

ha mehetek

Előzmény: Bazsika_ (49)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.29 0 0 49
Így jártam, majd csatlakozom audijóhoz és beszállok a benzinpénzbe ha lehet, és mehetek....
Előzmény: krizsi_l (48)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.29 0 0 48

Itt valami nem lyó! A Sárbogárd - Hőgyész út nem végig a 61-es. Az itt megy el a házam alatt. A térképen nincs rajt, de a Pincehely - Hőgyész szakasz az késbedőlés.

A legegyszerűbb Bp-ről a Siófok (M7)- Tamási - Hőgyész (65). Onnét még Annafüdő (a térképen Lengyelt kell keresni, az pár km) még több mint egy tizes.

Azért kb helyre teszi a helyszínt.

Szegedről Dunaföldvár - Tamási - Hőgyész, vagy Baja, Szekszárd - Hőgyész az rövidebb, és jobb az út. Csak Bazsika esik útvonalon kívül :((

Előzmény: Bazsika_ (46)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.29 0 0 47
Csongrádról kb 30 km-el több mintha pestről mennénk.
Előzmény: Bazsika_ (46)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.29 0 0 46
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.29 0 0 45
Igazából honlap sem kell, csak, hogy valahonnét lehessen elérni ezeket a dolgokat. Nem tudom hogy működik pl a tar.hu, valami lyesmi is elég lenne. Nekem most sem időm, sem kedvem kibogozni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!