Keresés

Részletes keresés

Syssyke Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2676
2x 1,5 $-t vontak le. Elszámolásom még nincs, én euros kártyával fizettem ill. regisztráltam magam.Akkor ha jól értelmezem meg kell várnom elszámolást és akkor lesz rajta a kód amivel tovább tudok lépni?
Előzmény: pittipitti (2675)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2675
Nézd így nem látom milyen üzeneteket ad meg neked a paypal.....meg azt se milyen terhelés volt a folyószámládon.....ha van netbankod és a terhelések közt van 400 huf akkor miután elkönyvelték pár nap után ennek a közleményébe lesz 4 jegyű kód.....
Gondolom ezt a 4 jegyűt is kérte tőled a paypal.
Ha nem akkor miért is kérné még egyszer a kártyaadataid?
Ha megadtad neki és próbaterhelés is volt akkor ne akard mégegyszer hozzáadni a kártyád hanem kövesd az utasításait amit ír....
Előzmény: Syssyke (2674)
Syssyke Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2674

Bocsi annyira nem figyeltem lejjebb. Ott akadtam el, hogy másodszor kéri a bankkártyám adatait és már nem mertem mégegyszer megadni. Akkor várjak az elszámolásra és ott lesz valami kód?

Sajnos teljesen hülye vagyok hozzá ezért kértem segitséget.

Próbáltam a magyar nyelvű utasitást követni és igy akadtam el.

Előzmény: pittipitti (2673)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2673
Épp ezt írják le lentebb a hozzászólásokban.....(ennyire?????) :-(

Hát ne akadj el és ne vonatsd 2x és legyen türelmed míg a bankod elkönyveli a terhelésed és megjelenik a beírandó 4 jegyű kód a folyószámlédon ahol netbankon vagy telebankon vagy ha nincs kivárod a hóvégi egyenlegközlőt vagy beballagsz a bankodba.

De jobban részletezd az elakadásod okát... :-)
Előzmény: Syssyke (2672)
Syssyke Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2672

Sziasztok!

Tudna valaki segiteni a Paypal kártya  csinálásához? Félig eljutottam de elakadtam, pénz már 2x vontak le de tovább nem boldogulok.

Köszönöm

digicat Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2671
"de még a PayPal számlán nem jelent meg, majd 24 órán belül!"
A PayPal számládra egyáltalán nem tudsz pénzt utalni, ezért ne is várd, hogy ott megjelenjen. Magyar regisztrációval ez egyedüli mód, hogy egyenleged legyen a PayPal számládon az, hogy valaki egy másik PayPal számláról pénzt küld neked, de erre nincs is szükséged, ha hozzáadtál egy bankkártyát.
Előzmény: 58.Péter (2669)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2670

Azt a 400 forintot először levonja, majd a számla összesítőn a megjegyzés mezőben egy 4 jegyű kód is lesz. Azt írd fel, az kelleni fog az expanded use-hoz. Amint megadtad azt a kódot, vissza is fogja utalni a 400 forintot a számládra.

Előzmény: 58.Péter (2669)
58.Péter Creative Commons License 2008.04.18 0 0 2669
Köszönöm Nektek!

vzstrial Neked is!

Az a helyzet, hogy a virtuális számláról levont először kb. 1 $ nak megfelelő forintot, és mivel elsőre csak 500 Ft -ot utaltam rá, nem volt elegendő egyenleg, a 400 Ft értkű számlanyitásra.
Tehát ha valaki hasonlón töri a fejét érdemes legalább 600 ft.-ot a számlára utalni, különben úgy jár mint én és nem tudja mi a gond!!
Utaltam újabb 500 ft-ot, így már elfogadta, de még a PayPal számlán nem jelent meg, majd 24 órán belül!
Köszönöm mégegyszer!
Sziasztok!
Előzmény: sziti (2668)
sziti Creative Commons License 2008.04.18 0 0 2668
Mastercard. (Nekem is ilyen van.)
Előzmény: 58.Péter (2665)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.18 0 0 2667
Olyan kártyákat fogad el aminek a hátlapján az aláírás mellett megtalálható a egy 3 jegyű kód. Ezzel netről is tudsz vásárolni, repülő jegyet is akár (nekem egy OTPs hölgy így magyarázta).
58.Péter Creative Commons License 2008.04.18 0 0 2666
Köszi csak valamit nem értettem, de most-már mintha rendben lenne minden.
Köszi!
58.Péter Creative Commons License 2008.04.18 0 0 2665
Szép estét mindenkinek!
Segítsetek! !
Most regisztrálnék PayPal-ra és nem fogadja el az OTP -s virtuális kártyámat, egyáltalán milyen kártyaként kezeljem? Én úgy tudom Visa
Van valakinek ötlete mi lehet a baj? Mindíg a kártya típust reklemálja, pedig szerintem jól adtam meg azadatokat!
Köszi a gyors segítséget!
vzstrial Creative Commons License 2008.04.17 0 0 2664
írtam még egy mail-t is.
Előzmény: BBéci (2661)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.17 0 0 2663

Várjál: Sms-t mikor kapsz, akkor ha pénzt emelnek le a számládról? Mert ilyen esetben meg kéne nézzed, hogy ez érvényes-e a PayPal-os fizetésre is. Bár ez is internetes vásárlás, amiről szintúgy kell kapj sms-t (legalábbis így tudom).

PayPal: lényegében egy fiktív számla, adataid megörzése végett. Ez nagyon egyszerűsítve:) Figyelj majd a havi összesítőkre, mert a regisztrációkor levonnak 400 forintot, és a megjegyzés mezőben lesz egy kód. Ezt később a PayPal számlád hitelesítésekor kell megadd. Amint megvan a kód, ezt a "Verify"-ra kattintva meg tudod tenni. Ha elvesztetted a banki kivonatot, vagy nem tudják kiküldeni a bankból (nekem januárban még az augusztusit ki tudták adni) akkor van egy olyan opció, hogy küljék ki megint azt a tételt (szintén bankszámlára). Gondolom ezzel tudod hitelesíteni / igazolni, hogy ez valóban a Te számlád.

Előzmény: BBéci (2661)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.17 0 0 2662

szóval a tracking: ez esetben olyan jó a posta, hogy csak addig tudod követni a csomag helyét, amíg el nem hagyja az országot. Ha EMS akkor már azt is látni fogod, hogy mikor érkezett meg MO-ra.

PayPal-ban pedig egy úgynevezett Dispute-ot kell nyiss. Ilyenkor az szokott lenni, hogy vagy tudja az eladó bizonyítani, hogy ember itt a postai bizonylat, én mindent megtettem az ügy érdekében, akkor elveszehetett útközben, így buktad a cuccot. Ha viszont nem tudja bizonyítani akkor Te vagy nyerőbb helyzetben, és köteles visszautalni a pénzt (ha ezt az opciót választottad).

Én is megjártam első PayPal-os vásárlásommal... ki volt írva hogy kapható egy óra. Mondom akkor fizetek, küldjétek. Utána írtam vagy 5-6 e-mail-t (miután lejárt a max 14 napos szállítási határidő), hogy mi van? Erre a válasz, hogy ja még nem postázták, de akkor ma feladják. Vártam még 2 hetet, majd semmi reakció nem volt az e-mailemre, felhívtam a PayPal-t, segítséget kértem. Elmondták, hogy a helyzet. Megcsináltam ezt a Dispute-os dolgot, ahogy kiírtam a cégnek, jött is a válasz, hogy nincs az amit szeretnék. Mondom az anyátokat, miért kell ilyenhez folyamodjak? Végül visszajött a pénzem, találtam egy másik eladót, és nállam a PayPal eddig 100%-an teljesít:)

Előzmény: Tomijee (2654)
BBéci Creative Commons License 2008.04.17 0 0 2661

Leginkább azt nem értem, miért nem kaptam még sms-t a bankomtól, mint minden más vásárlás esetében.

Normál bankkártyás fizetést szerettem volna, nem PayPalt, mert annak működése számomra egyelőre nem világos. Elolvastam pár útmutatót, leírást a témáról, de egészen más a gyakorlatban megtapasztalni.

Előzmény: vzstrial (2660)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.17 0 0 2660

"Ezt hogyan értsem? Nem angolból magyarra fordításra gondolok."

akkor hol a gond? Ha konkrétabban lehetne.. mert egyelőre az angolon kívül nem tudom melyik részét nem érted akkor:)

Amúgy ez csak visszajelez, ennyit fizettél...

Valamint pár percbe beletelik, hogy a tranzakciós listádon megjelenjen ez a tétel (PayPalos "számládon").

A bankszámla kivonaton pedig a megjegyzés mezőben a "PAYPAL *FENIXSTORE" fog megjelenni (vásárlást követő 3-4 napon belül, kb ennyi idő kell a bankosoknak, hogy szépen feldolgozzák, a zsét rögtön leveszik, kis idő múlva pedig kiírják a terheléshez).

Előzmény: BBéci (2659)
BBéci Creative Commons License 2008.04.17 0 0 2659

Ezt hogyan értsem? Nem angolból magyarra fordításra gondolok.

This email confirms that you have paid www.Fenix-Store.com $77.50 USD using PayPal.
It may take a few moments for this transaction to appear in the Recent Activity list on your Account Overview.

This credit card transaction will appear on your bill as "PAYPAL *FENIXSTORE".

BBéci Creative Commons License 2008.04.17 0 0 2658

Sziasztok!

Ma éjjel rendeltem valamit USA-ból. Megadtam a VISA internetkártyám számát, mégis PAYPAL fizetést várnak tőlem. Igazából nem értem, mit kellene még tennem. Kaptam 2 emailt a cégtől, ha valaki segítene, mit kell még tennem, az nagyon jót tenne velem! 

pittipitti Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2657
Kérdezz...
Előzmény: Tomijee (2656)
Tomijee Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2656
ezt elmagyaráznád kicsit réletesebben is ha megkérlek! mert ilyet amit mondtál nem találtam sehol.
pittipitti Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2655
45 napon belül ha paypallal fizettél nyiss disputét.
Ott egy párbeszéd a paypal szeme láttára mely 20 napig húzható és ha nincs eredmény 20 napon belül neked kell claimmá alakítanod.
Előzmény: Tomijee (2654)
Tomijee Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2654
Hali márc 6. án rendeltem egy játékot kanadából mondta a csávó 2-3 hét ookés ráér..
10. a kanadai postán a csomag nemzetközi csomag lett.. azóta semmi hír róla, de semmi, csávónak csomószor írtam. mindig válaszolt hogy reméli megjön, meg hogy nézzem a Tracking sázmot de mivel azt itthon nem tudják beazonosítani így itthon nem tudnak róla semmit mondani. szóval még mindig nem jött meg és jövöhéten szeretném vissza igényelni a pénzem paypal on keresztül. irtam gyereknek hogy ha péntekig nem jön meg akkor refound ot kérek. azóta nem is irt a gyerek.. ha nem is fog írni akkor mi a tehendő? hogy tudom vissza szerezni a pénzem? előre köszi
Bering de la Cruz Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2653
Szia, köszönöm. Igen refundként jött.
Előzmény: pittipitti (2652)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2652
Ha refundként jött akkor 4 nap minimum...ha küldte azaz a paypalegyenlegeden látszik akkor neked kell a folyószémládra kérni forintban.
Előzmény: Bering de la Cruz (2651)
Bering de la Cruz Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2651
Kollégák ! Egy kérdésem lenne, vásároltam az ebay-en azonban a megvásárolt cucc nem volt az eladónál raktáron igy refund-ot csinált az eladó, a paypal accountomban meg is jelent hogy vissza utalta az összeget kb mennyi idő mig visszakerül a kártyámra az összeg? Azért kérdezem mert még sohasem jártam igy igy gondolom munkanapban mérhető az intervallum de kb, mennyi???

pittipitti Creative Commons License 2008.04.13 0 0 2650
Kavarod....

Gondolom personal paypalod van.....
Fogadhatsz és lekérhetsz pénzt egy bizonyos limitig kártyahozzáadás nélkül.
View limit nyomása után láthatod a limiteid forintban.
Nem kell kártya hozzá ha a limiteden belül fogadsz és kéred le.
1500 huf másról szól.....az ha a folyószámládra forintban lekéréskor nem jól adod meg a folyószámlaadataid akkor a pénzt visszateszik a paypalodra és büntiből levonnak 1500 hufot.

Előzmény: Guesstenye (2649)
Guesstenye Creative Commons License 2008.04.13 0 0 2649
Oksa köszi, ezt értem. De azt nem tudom hogy "előre" utaltathatok-e a sráccal mikor még nincs aktív bank card a regisztrációmban?
Attól még a paypal accom él, viszont addig náluk lesz a pénz amíg nem aktiválok egy dombor nyomott kártyát.
Mert olvastam, hogy ha valami nem stimmel az accommal akkor a pénz visszamegy a sráchoz, és ilyenkor rámterhelnek 1500HUF-ot.
Előzmény: pittipitti (2648)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.12 0 0 2648
Belépsz a paypalodra és megnézed bent minden ok-e aztán megadod a paypalemailod neki...ha megjött a pénze lekéred a bankszámládra forintban.....
Előzmény: Guesstenye (2647)
Guesstenye Creative Commons License 2008.04.12 0 0 2647
Sziasztok

Kb 2 éve regisztráltam magam paypal-ra, viszont azóta sem adtam aktív bank kártyát a z accounthoz. Pár napja eladtam valamit a neten egy amerikai srácnak, és csak paypal-on át hajlandó fizetni, ami érthető is.
A kérdésem az lenne hogy így is eltudja utalni a pénzt? (Jóvá is íródik a paypal egyenlegemen?)
Viszont addig nem tudom készpénzre váltani, amíg nem aktiválok egy valós dombor nyomott kártyát? Ha jól értem ez így működik.
Úgy értem ha nincs aktív kártyám akkor is eljön a pénze? Viszont addig ott csücsül amíg nem újítok be egy új kártyával?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!