Hát nem tudom, hogy ez e az. Ennek a játéknak többféle változata is van. Mint azt Március Gt. is írta elébb, van ennek a gépre feltehető változata is. De a lényeg heppiend, amit a mester nem mondott el ugye, a poén megmaradás végett, az szerintem mindegyikben kb. ugyan az. Ez csak egy pl. volt.
Mint már ez többször elhangzott : Nem baj a többszöri copyzolás. Jobb többször mint mint később. Bűvössárkány Gt. említette már azt is, hogy előfordulhatna az is hogy 3-szor kerül be egy napló. Azt csak az csak annyit jelentene, hogy figyelünk és igyekszünk mint állat.
Új módi ütötte fel magát a munkahelyen. Egy modern golyóskiütős játék. Csilluka találta az interneten. Ingyen működik. A lényege, hogy egy gömb forog ami tele van szines golyókkal. Ha az adagoló ad zöldet, azzal a zöldet kell becélozni, de csak ha minumum 2 van egymás mellett. A lényeg heppiendet nem mondom el, hogyha valaki játszani kezd, akkor a poén megmaradása végett. Ezzel jól el is telt a mai nap. Mintha puskából lőtték volna ki az időt, hipp-hopp már jöhettem is haza. Citromka kapott egy új rózsaszín cicafésüt, amit biztonságosan elrejtettem. Sosem lehet tudni. Este megnézem a tévé hiradást, mert a mekszikói sertésinfluenza egyre inkább terebélyesedik. Nem árt az óvatosság, jólértesültséggel megkombinálva.
A mai nap kedvenc mondata:
A lényeg heppiendet nem mondom el, hogyha valaki játszani kezd, akkor a poén megmaradása végett.
Új módi ütötte fel magát a munkahelyen. Egy modern golyóskiütős játék. Csilluka találta az interneten. Ingyen működik. A lényege, hogy egy gömb forog ami tele van szines golyókkal. Ha az adagoló ad zöldet, azzal a zöldet kell becélozni, de csak ha minumum 2 van egymás mellett. A lényeg heppiendet nem mondom el, hogyha valaki játszani kezd, akkor a poén megmaradása végett. Ezzel jól el is telt a mai nap. Mintha puskából lőtték volna ki az időt, hipp-hopp már jöhettem is haza. Citromka kapott egy új rózsaszín cicafésüt, amit biztonságosan elrejtettem. Sosem lehet tudni. Este megnézem a tévé hiradást, mert a mekszikói sertésinfluenza egyre inkább terebélyesedik. Nem árt az óvatosság, jólértesültséggel megkombinálva.
Huhh, ez rickor. Várni kellene az c elindulással, vagy becsomagolni az útitáskába védőszkafandert, mint amilyen D. Hoffmannak volt a kosztümös filmalkotásban. Gondolom, van a GÖmbtársnak.
Várom egész nap, hátha a Mester tud valami jó tippet a most megjelenő szörnyű vírus ellen. Holnap ugyanis Glasgowba utazok, erre mit olvasok a hírekben: éppen ott jelent meg Nagy Britaniában a vírus!
Míg busz van, mégse nincs vége a világnak. Csakhogyám télleg drágább. Nagyon megértem ezt az utazási kalkulációt, mer én sem tudok ződágra vergődni, hogy melyik internetszitivel c menjek hétvégén és hogy egyáltalán c menjek-e a fővárosba. Merhogy szrtrjáéjk kombinációk hangzanak. Legalábbis az én rádióm már mondta.