Lesz holnap vmi Italy-England focimeccs Olaszorszagban, ahol a helyi enekesek jatszanak angol eloadokkal es ha jol hallottam, valaki a Maidenbol is benne van a csapatban. Vajon a jo Bruce vagy inkabb Harris mester?
Jaja,meg valammi lepukkant utcát keresni,ahol ribik tanyáznak.
Bár lehet hogy Londonban picit más tempóban zajlik a városrehabilitáció mint ahogy mi megszoktuk Budapesten:)
a konci pecsa szabadtéren lesz ott is kb 5-6 ezer ember fér csak el?mert a rendes pecsában tudom hogy 5 ezren férnek el!voltam a pokolgépen tavaly s tele volt s valami iszonyat füst volt de jo volt nagyon a konci!
Baszki,most nézem a conerto.hu-n hogy télleg a Pecsába lesz..
Eddig úgy volt hogy a Kisstadionban lesz a Priest/Queensryche buli,www.muco.hu még oda hirdeti a jegyeket.
No mindegy,akkor a Pecsában jó kis tömegnyomor lesz,mert hogy többen néznék meg ezt a két bandát mint ahányan beférnek az tuti.
Szerintem max 10.000 néző lesz.
Mikor legutóbb itt volt a Priest akkor úgy 3500 ember lehetett a koncerten a SAP-ban.Úgy hogy Ripper énekelt,semmi reklám,plusz az aktuális lemezük sem volt valami nagy durranás,meg a jegy is 7000 forint volt.
Szóval a Halford féle felállásra 6-7 ezer ember csak kiváncsi lesz,plusz a Queensryche is hoz 2-3 ezer embert.Jó lesz na:)
Ezt a sörözést megdumáltuk:)
De asszem jön seventh son is,őt is be kell vonni!
Meg még aki jelentkezik innen.
Twistedet is megnézném,de már arra nincs lóvém,bár ki tudja,addig még akármi történhet.
Jaja, én is :) Ez lesz az elso Priest koncertem, ugyhogy nagyon várom. Elotte be kéne dobni egy-két sert a Stadion sörözoben, mit szólsz? Aztan pénteken megyek Twisted Sisterre is, ugyhogy a szombati Vekeri-buli eleg huzos lenne, de majd meglatjuk :))