Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 980
félreértetted..:) nincs tuti info, csak abból indultam h mi nálunk a szokás. utóbbi tizenpár évben melyik légióst tartottuk meg egy szezon után?
nem sokat...
Előzmény: leslie_earth (975)
leslie_earth Creative Commons License 2007.03.19 0 0 979

a mondandód második fele nem tudom kire igaz, merthát Kenny ahogy kezdte a szezont, mára abszolút pozitív csalódás, élvezi a játékot, küzd, harcol. mindaddig, míg faultokkal ki nem szórják :( Brigi, bár nem egy Banks, amit tud, hozza. igyexik. Philips, nem véletlen volt Kaposváron az aki. de hát év közbe került ide, csodákat ne várjunk, főleg hogy ugye övé a karmesteri pálca. időkell, míg ráhangolódik a többiekre. csak 3 pontossal ne kísérletezzen... Marci meg... eddig se volt valami fényes, de most, hogy betoppant a konkurencia, sztem összeroppant, vagy nem is tudom, a görcsös akarásba azt is elfelejti amit tud, viszont a gond, Sully nem tud minden meccsen 40 percet a pályán lenni, kell a csere is. ha a litván megértené, és elfogadná, hogy a cserepad nem a világvége, sőt, hasznára lenne a csapatnak.

mindezek után megjegyzem, ezek abszolút szubjektív vélemények, nem okvetlen tükrözik ismerőseim, barátaim, fel- és lemenőim véleményét, ergo ha valakinek gondja lenne vele, engem szidjon ne őket :)
Előzmény: drica (977)
Feribá04 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 978

"Amikor az izom, izület "meleg" állapotban van, akkor még nem érzi annyira az illető a sérülést."

Ez azért nem egészen így van, legalábbis nem mindig. Tapasztalatból tudom hogy egy hirtelen (meccsközbeni) szakadásnál élesebb, durvább fájadalom kevés van. Az tény hogy a sérült testrész kábé fél perc után elzsibbad, de addig azért elég kemény.

A múltkor volt "szerencsém" látni a Livingston videót és biztos vagyok benne, hogy brutális fájdalmai lehettek közvetlenül a sérülés után. Persze még ennél is rosszabb belegondolnia szerencsétlennek, hogy mi lehetett volna belőle és így mi lesz.

Előzmény: AlBaPaPi (960)
drica Creative Commons License 2007.03.19 0 0 977

Szerintem szimplán arra gondol, h. általában a fél társaság lecserélődik a nyáron, főleg légiósfronton. Nem arra, h. záros határidőn belül, nyugi :)

Légiósokon kívül mindenkire? Ugyan már, közülük is tudnék mutatni olyat, akit én is kivágnék... A(z egyik) legnagyobb gond, hogy csak akkor teszik igazán oda magukat, ha már nagyon ég a ház, nem pedig minden egyes nyavalyás meccsen, pusztán a dicsőségért...

Előzmény: leslie_earth (975)
leslie_earth Creative Commons License 2007.03.19 0 0 975
sziasztok!

GG, honnan az infó? netán valaki tud valamit, hogy pölö Banks visszatér, azért nem kell Brigi? Személy szerint sajnálnám, tényleg nem zsonglőr, de hozza amit kell.

Bencze nekem is nagyon szúrja a szemem. Motiválatlan, xarik az egészbe, ahogy esik úgy puffan, és a bibi az, hogy ez átragadni látszik a légiósokon kívül a többiekre is... (Kenny rules!!!!!!!!!) Őszintén mondom azonnali hatállyal vágnám ki innen, mint ama bizonyos macsekot az illemhelyre...
Előzmény: GordonGekko (958)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 974
na ez mingyár máshogy hangzik...

erről viszont megint eszembejut, hogy volt egy időszak mikor Halmnak is ilyen sérülése volt, aztán Shannonnak is hirtelen az lett. érdeklődtünk Atykótól h mivan, aszonta hogy "Robi cask féltékeny, ő is sérült akar lenni", Farkassanyi meg kifakadt, hogy "ezek ugyanahhoz a nőhöz járnak vagy mi" :)))
Előzmény: Guczi (973)
Guczi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 973
Zolinak nem a foga fájt (lehet, hogy az is), hanem lágyékhúzódása van/volt. Azért nem játszott, hogy tudjon Szolnokon.
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 972
Írod Te, akinek a múltkor kicsit bibis lett a háta aztán rögtön nem mertél jönni a sapkagyáramba.
Előzmény: Törölt nick (970)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 969
cigányozzál le baze. végül is, a hétvégén megkapott a Nap.. :) (csak majd a világos haj és szemszínt kell valahogy kimagyaráznom...:))
Előzmény: Bird33 (964)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 968
jahogy drogozol.:) én ha lehet azt kihagyom. egyszer Fa Nándi nyilatkozta, hogy ő fejfájásra se szed semmit, mert az nem teljesítmény. (bevallom richtofitot meg bengayt már használtam. ez utóbbiról leszoktam, mert mindig Sitkura emlékeztet)
Előzmény: AlBaPaPi (967)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 967
Első blikkre arra gondolok, hogy a felgyorsuló vérkeringésnél keresendő a megoldás.
Fájós fogra gyors segélyként demalgont szoktam, ha nincs akkor páleszt, sportolni egészségesen szokok, mert úgy élvezetes.
Futni csak kosarazás közben szokok, de akkor sokat, Kody mesélhetne róla órákig.
Előzmény: GordonGekko (966)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 966
akkor szerintem menj el egy kicsit futni., :)) nekem bejön. lehet hogy biológiai szempontból unikum vagyok.:)
Előzmény: AlBaPaPi (963)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 965
Nem, azok az izomrostok. Ne keverd!
De olcsón vállalok bioszkorrepet. :)
Előzmény: Bird33 (964)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 964

Attól is függ, hogy Gordon fehér, vagy színesbőrü. :-)

Előzmény: AlBaPaPi (963)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 963
Na most a futás és az adrenalin között nem sok összefüggés van, kivéve ha azért futsz, mert 5 pitbull kerget. A bioszt azért kicsit elevenítsd föl, mielőtt tudományosokat írsz. ;-)
Előzmény: GordonGekko (961)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 962

A konkrét meccsre vonatkozóan igazad van. Továbjutottunk, nem kellett kockáztatni a játékát. Rendben van. A problémám, Zé esetében, inkább a "jelenséggel" van.

És nem látok rá garanciát, hogy mondjuk éles meccsen vállalná a játékot.

Persze ez is csak fikció

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 961
fájt. kurávra. és tudod mit csináltam? elmentem futni. (meg persze fogorvoshoz) és lám, elmúlt. gondolom utóbbi segített a hosszútávú megoldásban, előbbi meg a fájdalomcsillapításban. bármilyen fájdalom ellen jó az adrenalin. amiről írtam, az Jordan-nel történt meg aki egy rossz pizza miatt elrontotta a hasát, és mégis olyat játszott hogy ihaj. fájt már a hasad? volt már hogy meccs közben folyamatosn fos-meg-hány érzésed volt? na az a nem piskóta. persze nem akarom összehasonlítani a két személyt, mert kicsit más dimenzióban kalibrálnak.

viszont elmúlt, továbbjutottunk. ha Zolika vezérletével nyerünk a Szolnok ellen akkor el van felejtve. :-)

(már csak Farkassanyi miatt is vissza kell vágni, mert a hétvégén egy ponttal kapott ki a BSE a Szolnoktól... pfff) :)))
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 960
Fájt már Neked igazán a fogad? Nekem már igen. Annál rosszabb nem sok minden van.
Meccsközbeni izomsérüléssel összehasonlítani hülyeség. Amikor az izom, izület "meleg" állapotban van, akkor még nem érzi annyira az illető a sérülést. Soxor azonban rosszabbat tesznek azzal, hogy továbbjátszanak mert akár egy kis sérülésből is lehet nagyot csinálni.

Ha nár Bird NBA-es példát hozott, nos ott nem hiszem, hogy a szurkolók egy győztes párharc után azzal foglalkoznának, hogy egy játékos miért nem játszott.
Azért mindenbe tényleg nem kéne belepofázni.
Továbbjutottunk? Igen!
Ok, lépjünk tovább! Készüljünk 24-re!
Előzmény: GordonGekko (956)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 959
remélem valaki megcáfolja ezt a hírt, mert ha nem akkor télleg felveheti a Fodor vezetéknevet...
Előzmény: sarkat5 (957)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 958
egyetértek Brigivel kapcsolatban. nagyon szimpatikus hogy hajt a srác. szerintem nem egy labdabűvölő, de nem is arra van szükség. ő mindig mintha ki akarná hozni magából a maximumot. de ne nagyon kezdj el kötődni hozzá, kizárt hogy jövőre is marad...
Előzmény: Bird33 (941)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 957
nemtom, min csodálkozol. zolikáról van szó.
Előzmény: GordonGekko (956)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 956
MIVAN???? ez ugye valami nagyon rossz vicc. ilyet még nem is hallottam. a fognak mi köze van a sporthoz? kb hatezer esetet tudok mondani ahol meccs közben szerzett sérülés ellenére a játékos tovább nyomta, majd a végén derült ki h törés/szakadás történt... mer van valami adrenalin nevezetű cucc meg győzni akarás ami elnyomja a fájdalmat. de olyat is tudok h vki meccs előtt olyan állapotban volt h lépni se tudott, majd megnyerte a meccset (és a sorozatot ill később a bajnokságot), és a lefújás után szintén úgy kellett letámogatni. kosárlabdártól van szó, de a nevét nem írom le BENCZE ZOLTÁN-nal egy hsz-ben...
Előzmény: 13bodiferi (944)
13bodiferi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 955

Én meg azt mondom, remélem, hogy többen olvassák a topicot, sőt kötelezővé tenném az olvasását. Saját nevemben beszélek: kritikát akkor is megfogalmazom, ha a játékos a szívem csücske, akkor is, ha a nem a liebling a manus.

A probléma az, ha valaki véleményt mond, abból indulunk ki, hogy a gyűlölet beszél az emberből. Sajnos a fehérvári közönség nagy többsége szeretem-nem szeretem alapján mond véleményt. Benczével szemben a szánalmas a legenhébb kifejezés. Általában annak az embernek van ennyi problémája, aki el sem akarja őket kerülni. Egyébként nem is látok reményt arra, hogy valaha is megváltozzon a hozzáállása, de kérdésem, hogy a fenébe lehet ő a csapatkapitány?

Félek, ha Hangának egyszer nem lesz kedve játszani, kit fogunk felhozni példának?

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 952
viszont a kecsó meccset nálunk is eladná.. :))
Előzmény: Törölt nick (938)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.19 0 0 951
vagy rasszisták vagy pedofilek. más nincs. ja de mégis. faszkalapok ill. alkalmatlanok. kimerítő válasz? :)
Előzmény: sarkat5 (929)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 950
Igazad van, de én elhatároztam, hogy eztán kizárólag az eredmények alapján fogok minősíteni.
Egyelőre két arany lehetősége van a pakliban. Kupában a négyben vagyunk, a bajnokságnak meg még messze van a vége, de ott se állunk rosszul.
Sejthető, hogy a játékosok közül is többen olvassák a topikot, nem hiszem, hogy a folyamatos fikázással előbbre jutnánk.
Megvárom a szezon végét, utána értékelek.
Persze konkrét meccsek, főleg vesztesek kritikáit érdemes leírni, de most akár jó döntés is lehetett Zé pihentetése, ha Szolnokra meggyógyul a foga.
Előzmény: Bird33 (948)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 949
lassan olyan lesz, mint az állandóan "sérült" fodor geri...
Bird33 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 948
A két eset valóban nem hasonlít, éppen azért is írtam ezt példának. Létezik még ilyen mentalítás is. Zének nem ez az első hasonló akciója..
Előzmény: AlBaPaPi (947)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 947
A két eset kicsit sem hasonló.
A kupában azért Zé nélkül is továbbvergődtünk valahogy.

Kiderült sajna, hogy Bencze egy pekkfógel, neki jobban kéne vigyáznia magára az átlagnál. A szemével kezdődött, de azóta is zajlik körülötte az élet.
A gyomorrontása/ételmérgezésekor viccelődtünk azon, hogy ha mi annyit keresnénk mint ő, akkor nem a restiben tunkolnánk kolbászszaftot a különféle kokkuszok társaságában.

Ha Szolnokon dob egy huszast és nyerünk, megbocsájtjuk a dombóvári v(r)andát.
Előzmény: Bird33 (946)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.19 0 0 946

Tudom, hogy több, mint merész bármiféle összehasonlítás az NBA-vel, de erről az esetről a tavalyi Miami menetelés és Dwayne Wade jutott eszembe. Ha jól emlékszem egy Detroit elleni sorsdöntő playoff meccsen Wadet komoly sérülés miatt az öltözőbe kisérik, az alapszakaszban több hét pihenő lett volna a jussa. A harmadik negyedben hátrányban a Heat, nem boldogulnak a Detroittal. Wadet telenyomják fájdalomcsillapítóval, visszatér, megnyeri a meccset..

(Bővebb és pontosabb infó az esetről Thrillseekertől kérhető :-) )

Zolinak meg itt fáj, ott fáj.. 

Előzmény: 13bodiferi (944)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!