Keresés

Részletes keresés

RogerWilco Creative Commons License 2005.04.13 0 0 389
Még így sem értem - ipodot hallgatva lop a kuncsaft, ipod nélkül nem??
Előzmény: Major Tom (387)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.13 0 0 388
Ettől én is frászban vagyok, sok cuccot hordok magamnál (pda, gps vagy akár telefon, pendrive) ami az értéke, vagy a rajta tárolt információ miatt lóf@szt fogok betenni egy átlátszó szekrénybe, amiért nem vállalnak felelősséget...

Esetleg beteszed nagy patáliát csapva, hogy mindenki odafigyeljen, szólsz havernak telefonon, bent odaadod a kulcsot, ő kiveszi, és utána ott ordbálsz meg rendőrt hívsz... Megérdemelnék... vagy mégiscsak kiderülne, hogy figyelik?
Előzmény: bandikaa (386)
Major Tom Creative Commons License 2005.04.13 0 0 387

szomoruan irom le : MAGYARORSZAG :(

Sajnos feltetelezik hogy mindenki lopni megy oda es nem vasarolni... egyszeruen vicc.

Megjegyzem amiota kint elek UK-ban eddig 2x szolalt meg a csengo mikor mentem ki boltbol es mindketszer szivrohamot kaptam mint Magyarorszagon hogy most biztos egy 30mm-es gepagyuval fognak lemeszarolni hogy mit loptam (persze semmit). Nos mindket esetben percekig vartam hogy jon-e oda valaki es nem jott senki szoval tovabb haladtam....

Tom

Előzmény: bandikaa (386)
bandikaa Creative Commons License 2005.04.13 0 0 386
Itt is ontopik:

Tegnap estefelé be akartam menni a saturn nevezetű rémálomba, hogy vegyek pár írható ;) dvd lemezt.
A bejáratnál lekapcsolt a biztonsági őr, és megkérdezte, miről is szól a fülhallgatómban a zene. Mondtam, hogy egy iPodról. Erre megkért, hogy tegyem be a csomagmegőrzőbe....
Elkerekedett szemekkel kérdeztem vissza: Hogy egy iPodot? ODA? Egy átlátsztó műanyag ajtajú szekrénykébe? EZT KOMOLYAN GONDOLJA?????
Komolyan gondolta.
Én ezt gondoltam, s mondtam: Akkor viszlát...!

ui: természetesen ki van írva, hogy "A csomagmegőrzőben elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk!"
Hát akko tehetnek egy szívességet :)
RogerWilco Creative Commons License 2005.04.13 0 0 385
Nézz körül a www.ipodlounge.com -on, a softwarek között biztos van ilyen is!
Előzmény: svenk (384)
svenk Creative Commons License 2005.04.13 0 0 384

Sziasztok!

Tud valaki megoldást MS Outlook naptár és contact bejegyzések Ipod minire szinkronizálásához? Kell hozzá egy progi, vagy elég csak az Ipod naptár mappájába másolni a bejegyzéseket? És ha így kell, akkor milyen formátumban? Próbáltam az outlookból csv formátumú mentést, majd azt át az Ipodra, de nem látta.

Előre is köszi

Phil

gabesz33 Creative Commons License 2005.04.12 0 0 383

Sőt mondok még jobbat, van a winamphez ipod plugin, amivel állítólag búcsút lehet inteni az itunesnak.azt hiszem ezt érdemes kipróbálni, most töltöttem le.

gabesz33 Creative Commons License 2005.04.12 0 0 382
Na kipróbáltam at ephodot, jónak tűnik csakhogy avégén egy csomó hibaüzenetet írt ki, bár előtte az itunes is, hogy sérült az itunes fájl futtassak le valami hibajavító fájlt.Szóval tiszta lappal szeretnék indulni, azt hogy lehet. Le kéne törölnöm mindent az ipodról és felrakni a legújabb szoftvert (bár azt sem nagyon tudom hogy kéne) majd újból felrakni minden számot, az iutnes kihagyásával...adjatok ötleteket légyszi..
RogerWilco Creative Commons License 2005.04.11 0 0 381
Az odamozgatásra (ipodra)nem használom ezeket, az idemozgatásra tök jók. Az itunes nagy böhöm program, semmi szükségem ilyen all-in-one megoldásra. Odamozgatásra most az xplay2 játszik nálam, föleg mivel az itunes a gyerekek shuffle-ival nem akar nagyon barátkozni. Az anapod explorerröl is csupa jót hallotttam.
Előzmény: gabesz33 (380)
gabesz33 Creative Commons License 2005.04.11 0 0 380

Ez jó ,mert nekem is móost szórakozik az itunes hibaüzeneteket ír ki.

Szóval ezekkel a progikkal egyszerűbb a zenék ide oda mozgatása?Írnál pár szót, hogy mégis miben jobb mondjuk mint az itunes?ja és a sharepod pedig még a winamp őlaylistel is elbír?ez igaz?

RogerWilco Creative Commons License 2005.04.10 0 0 379
pl. yamipod, sharepod, stb
Előzmény: bandikaa (378)
bandikaa Creative Commons License 2005.04.10 0 0 378
A zenék visszamásolását hogyan oldjátok meg? :)
Én egészen egyszerűen a Total commandert használom, de van okosabb? Mert ugye, ott kell ülni a gép előtt, hogy ha épp azonos nevet akar adni a filenak, akkor át lehessen írni. Utána egy mp3taggerrel egyszerűen elnevezem ahogy akarom.

Van bevált megoldásotok?
gotnagy Creative Commons License 2005.04.09 0 0 377

zsír megvan a mini! szemátláda állam tett rá 10e vámot kapják be. félek, h be fog törni a képernyő, vagy keményebb anyagból van az? :)

RogerWilco Creative Commons License 2005.04.08 0 0 376
MajorTom írt erröl egy fél oldallal lejjebb...
Előzmény: Blaxxx (375)
Blaxxx Creative Commons License 2005.04.08 0 0 375

Én is a lecserélésén gondolkozom. Már ajánlottak is nekem egy elég jót, ami nagyon megtetszett. Állítólag mégha vonaton utazol, akkor se hallatszik be semmi, olyan jó a hangszigetelése. Nem is csodálom, ennyi pénzből vehetnék egy Minit.

Ha vkit érdekel itt meglehet nézni alaposabban: http://www.etymotic.com/ephp/er6i.asp

Előzmény: Scouse (374)
Scouse Creative Commons License 2005.04.03 0 0 374
Hello,

Mar Londonban is figyelik a feher fulhallgatokat! Majd gondolom Bp-n is fogjak elobb utobb. De addig minden iPod tulaj le fogja cserelni oket, mert nagyon rosszul szolnak.

En is hasznalok iTrip-et. A minoseg - hat - tulajdonkeppen nem rossz. Be kell latni, hogy egy FM-tol nem lehet nagy minoseget varni. Meg nagyvarosban - ahol ezer ado van - azert muveszet talalni egy ures frekvenciat. De egyebkent nem rossz. Mondjuk azert eleg sokat fogyaszt.
derekbell Creative Commons License 2005.04.02 0 0 373
Most, hogy mondod, mintha legutóbb tényleg láttam volna valamelyik Apple bolt listáján -de eléggé horror áron...
Előzmény: lakotars (372)
lakotars Creative Commons License 2005.04.02 0 0 372
Hogy van ez, hogy nem lehet kapni az Icelink-et itthon?
Boltok árlistáján láttam szerepelni.
Előzmény: derekbell (371)
derekbell Creative Commons License 2005.04.02 0 0 371

Már hónapok óta használom-használnám az itripet sima 20G-s poddal, de éépe ntegnapelőtt jártam megint Ausztriában és már a határ előtt kinyomta  ferkit az Ö3. Namost menet közben a podon átállítania frekit ne megy egyszerű mulatság, legalábbis nekem szemüvegesnek tán veszélyesebb művelet, - mint telefonálni menet közben...

Amúgy a hangminőség legalábbis nálam isteni. Toyota Corollám van és annak önmagában nagyon jó a zenei felszerelése. Azt azért már észrevettem már és itt meg is említettem, hogy egymás után több kocsiban próbálva nem egyformán szólt. Na persze, minden kocsinak más volt a szettje, de más alapzajok, sistergések is be-beszivárogtak olykor.

Sajna én autóban éppen a hosszú külföldi utakon szerteném-szerettem volna használni az ipodot és az itrippel ez elég nehezen megy, mert nagyon sok adó van mindenfelé. Ezzel is alátámasztom egy korábbi sorstárs tapasztalatát.

Szóval ennek a csalódásnak az lesz a vége, hogy kell egy fixen beépíthető Icelinket berakni a kocsimba és az itripet akkor használnám, ha idegen autóval utazom... De sajna az Icelink nem egy olcsó mulatság, nálunk még éppen nem kapható, holott magyar gyártmány (Dension) és fő balszerencsémre Corollához még nincs is csatlakozás. Ha viszont lesz, akkor állítólag a kormányról tudom majd léptetni... nnna, erre kiváncsi leszek.... 

Előzmény: birip (369)
Big Head Creative Commons License 2005.04.02 0 0 370
jah, én is köszi
Előzmény: gabesz33 (368)
birip Creative Commons License 2005.04.02 0 0 369
Sziaztok! Először is azt kérdezném h használt-e már valaki iTrip-et mini iPod-dal vagy sima iPod-dal.meg hogy milyen a hangminőség. Azon kívül szerintetek egy Apple márkakereskedésben van sima átalakító vagy csak a Travel pack-et forszírozzák.(aminek meg nics értelme)
gabesz33 Creative Commons License 2005.04.01 0 0 368
köszi srácok
RogerWilco Creative Commons License 2005.04.01 0 0 367
Ja, dugaszátalkító - legjobb ott, ahol az ipodot is veszed, általában ingyen hozzádvágják, ha kéred. Repülötéren. Elektronika boltokban. Stb, stb.
Előzmény: gabesz33 (364)
RogerWilco Creative Commons License 2005.04.01 0 0 366
Ezt, opensource, free, sokoldalú, kicsi, muxik.

A kábelre lentebb jött a válasz, vagy húzd ki a konyhai rádióból :-))
bandikaa Creative Commons License 2005.04.01 0 0 365
Üdv,
az iPod gyári töltőjéhéz BÁRMILYEN hifi cucc kábele belemegy... ugyanaz a lapos csati.

mp3tag: én mostanában ezt használom: http://www.honositomuhely.hu/ism/kat1/egyeb/mp3tag.php

(volt régebben egy mp3 internet renamer, az talán még jobb volt, de a netes keresésé már nem működik benne, :( )
gabesz33 Creative Commons License 2005.04.01 0 0 364

Hol lehet ilyen dugaszátalakítót venni?

Más. Milyen mp3 tagátnevezeőt használtok, ami vlaóban át is nevezi a tageket?

Előzmény: RogerWilco (362)
gabesz33 Creative Commons License 2005.04.01 0 0 363

Bár irivert nem használok, és nem is tudok senkit aki használna, és a teszteken is rendre ott van az élmezőnybe, mégis azt mondom, hogy inkább ipod.mert egyrészt kurva sok mindenkinek van, ami már jelzi, hogy azért átlagosan könnyn kezelhető, rengeteget tud, szép jó, meg mindenféle szuerlatívusz,ezzel szemben az iriverről senki nem tud semmit, csak az újság tesztelői akik használták két órán keresztül. Szóval én mindenképpen az ipodot javallom mert az tuti, hogy jó(:

nekem ipod photo van, most hozták nemrég amcsiból, elég jó ár-érték arány a többihez képest

Előzmény: Big Head (357)
RogerWilco Creative Commons License 2005.04.01 0 0 362
Azt hiszem ua. termék globálisan, csak a használati utasítás nyelve más. Én Tokióban "szoktam" venni, gond nélkül muxik Európában. Persze a fali töltö nem EU-s dugaszú, de a dugaszt le lehet kapni és rádugni egy sima vezetéket (vagy veszel egy 200 forintos dugasz-átalakítót) minden más tök egyforma, legyenaz kábel, itrip, akármi. Ha csak a magyar 25% sarcot veszed figyelembe, már jobban jársz 0%-san véve, amit EU-n kívül legtöbb helyen megtehetsz. (US-t nem tudom, de ott a sales tax elég alacsony) Japánban az áfa 5%, szóval még áfásan véve is 20%-ot nyersz.
Előzmény: Big Head (359)
Sztropy Creative Commons License 2005.04.01 0 0 361
Az USA-ban valoban olcsobb 3 honapja vettem egy 20 Gb-osat 299$-ert, de megbantam mert most 350$ egy 30 Gb-os, ami raadasul szines. Szerintem rohadt jo csak a fulhallgato az mindig elcseszodik az egy gyenge szar minosegu, de azt lehet cserelni. Nekem rohadtra bejon es nekem meg puskazasra is jo itt amcsiban!
Big Head Creative Commons License 2005.03.31 0 0 360
a geccibe! ez komoly?!
Előzmény: cue (348)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!