Sziasztok, négy napig nem volt internetkapcsolatunk, így sok érdekes dologból kimaradtam, majd pótolom. Sajnos most sem érek rá, de majd este végigolvasok mindent.
Keveréket használtam a gazdaboltos néni tanácsára. Championt (gomba és baktérium ellen) és még valamit kellett összekeverni. Ezt a valamit hétvégén megnézem anyuéknál. Én azért használtam keveréket, mert gyanus barna foltok is voltak egy két növénykémen. Így nem kellett kétfélével permeteznem, egyszerre letudtam mindkettőt.
Igaz, a citrusaimon már nem segithetek, de az ősszel asszem én is rásegitettem a totális kinyiffanásra, a sokféle ajánlott vegyszert mind kipróbáltam............
A gyapjasok nálam az orchideákat támadták meg. (Pedig ott eleve magasabb a pára - elvileg nem szeretik, aztán mégis. Nem igazán értem.) Ha még aktuális, utánna názek mivel írtottam ki őket. És egy orchit sem vesztettem el. :)
A véleményeteket kérném! Nem tudom, hogy a képen látható ciklámen színű leánderemet át kell-e ültetnem?? azt akarom, hogy szépen fejlődjön, de látva a nővényeitek cserépméretét elbizonytalanodtam, hogy mit tegyek??
Szia Leanderek! Mindenki így kezdi! Először álmodozik, vágyakozik, aztán jön a valóság. És ha még tovább nézek, akkor már az is bekövetkezik, hogy "Hova tegyem?". Azért, ha elég napos az erkélyed meg lehet ám próbálni 1-2 leandert betelepíteni! Ha van kedved és időd küldj nekünk abból a sok-sok képből! (Pl. az az első "barack" színű valami álomszép!)