Azt azért hiányolom honlapunk hírei közül, hogy oknyomozó riportban leírod pl. Zujovics távozásának hivatalos verzióját. Miért küldték el? Mennyit buktunk ezen? stb. Azért BUKTUNK, mert a megvásárolt bérlettel egy évre tkp. "részvényesévé" váltam a klubnak, szal érdekel mire pazarolják a pénzemet.
Ha most oda állnál a csapat elé egy ilyen mondattal, szerintem félrebillentenék a fejüket, mint a csodálkozó németjuhász és tettetett kiváncsisággal kérdeznék egy emberként: - He?
Csak Kenny nem szólna semmit, mert egy egész estét betöltő mosollyt villantva hátbacsapna és közölné hanyag eleganciával: - Oké, men!
ha már bokaszalag, annak szakadása és az utána jövő folytatás... erre is van példa, igaz tornából. segítség: "you can do it" (Somos-brothersnek ez gondolom beugró kérdés volt annak idején a suliban..:))
Genya vagy, 960-nál gondoltam rá, hogy megcsípem az 1000-et, erre megelőzöl, mert én az MNK-ban osztom az észt, hogyan nyerünk Magyar Kupát (Pécsen , a Pécs ellen, az elődöntőben a Körmendet verve).
Leszállhatnál már a témáról... azért tudom ám nem női szemmel is nézni a dolgokat, bármilyen hihetetlennek is tűnhet neked... bár fene tudja, ő mire lett volna képes, ha hagyják :))
ha folyamatosan a jónál a jobbat keressük, vagy a legjobbat, és évente cseréljük a fél, vagy 3/4 csapatot, ugyanoda jutunk mint most.
tegyük fel pölö hogy 2évig együtt marad a keret, az ifjak beépülnek, és 2009ben bajnokok leszünk. én abszolút lehetségesnek tartom, de ezt sajna sosem fogjuk megtudni.
persze, lehet cserélgetni játékost, edzőt, de az állandóság és az összeszokottság sztem előny és erény ebben a sportágban.
biztos tudnom kéne, de az ottani hangzavarban nem nagyon szoktam kiszűrni a hangod, meg aztán a meccsre figyelek, nem a mögülem jövő szófoszlányokra. de legközelebb azért mondd el, pls.
Chad mindenképp, Lapov első szezon után mindenképp. Walker, Younger ÉS Flowers is ez a kategória nálam. sőt. Williams. tudom, szerintetek lecsukták volna.
Maroneynál én mondom h határeset, mert ha igaz h 16ezer dollárt kért a második szezonra, akkor télleg kapja be. azok után h a mekihez legközelebbi lakást kapta, még volt pofája ilyen durva zsét kérni.. :)))