Nem biztos, hogy pont annyit, ui. a szerződések között vannak különbségek. Tehát leginkább azok a kérdések foglalkoztatnak, hogy Szezon végéig ki kellet-e fizetni? Ha igen, miért küldtük el? Miben nem felelt meg? stb. Igazándiból nem is tudom, hogy kérdezés nélkül miért nem ad a klub tájékoztatást ilyen esetekben. Normálisan nálam ez úgy nézne ki, hogy ha elküldök egy játékost, akkor pár soros írásban tájékoztatom az embereket, legalább az okokról. Ezt a szurkolók tudomásul fogják venni. Hogy jó döntés volt-e, az csak a bajnokság végén fog kiderülni.
Banks és Zujovics esete különböző, míg az előbbi lelépett, Vladimirt elküldték, legalábbis ezt hallani, mivel hivatalos info nincs. Nem akarom az ördögöt a falra festeni (mert seggbe rúg a házmester), de egy sérülés esetén Zujovics is nagyon hiányozhat.
valóban nem az a liberális nevelési módszer, de mégis mintha olimpiai bajnok lenne a kiscsaj nem?? ok. kosárlabdában nálunk ez a veszély egyelőre nem fenyeget... :((
Lapov bingo. nem is tudom innen a topicból ki volt az aki borzongva ment haza azután hogy látta az első edzését.. :))) (fúúúúj ez a szőrős csak pincért dob), ha jól emlékszem még Sanyi sem esett tőle hanyatt a szezon elején, de nem volt más. aztán bejött. van ilyen.
Walker a nem 100%-kal is nyomta a 20 feletti pontot meg 7-8 körüli lepattanót 3as poszton, Flowers meg a beilleszkedési problémái ellenére is 20/10es meccseket nyomatott csendben, és nagyon jól dolgozott a palánknak háttal.
Azt azért hiányolom honlapunk hírei közül, hogy oknyomozó riportban leírod pl. Zujovics távozásának hivatalos verzióját. Miért küldték el? Mennyit buktunk ezen? stb. Azért BUKTUNK, mert a megvásárolt bérlettel egy évre tkp. "részvényesévé" váltam a klubnak, szal érdekel mire pazarolják a pénzemet.
Ha most oda állnál a csapat elé egy ilyen mondattal, szerintem félrebillentenék a fejüket, mint a csodálkozó németjuhász és tettetett kiváncsisággal kérdeznék egy emberként: - He?
Csak Kenny nem szólna semmit, mert egy egész estét betöltő mosollyt villantva hátbacsapna és közölné hanyag eleganciával: - Oké, men!
ha már bokaszalag, annak szakadása és az utána jövő folytatás... erre is van példa, igaz tornából. segítség: "you can do it" (Somos-brothersnek ez gondolom beugró kérdés volt annak idején a suliban..:))
Genya vagy, 960-nál gondoltam rá, hogy megcsípem az 1000-et, erre megelőzöl, mert én az MNK-ban osztom az észt, hogyan nyerünk Magyar Kupát (Pécsen , a Pécs ellen, az elődöntőben a Körmendet verve).
Leszállhatnál már a témáról... azért tudom ám nem női szemmel is nézni a dolgokat, bármilyen hihetetlennek is tűnhet neked... bár fene tudja, ő mire lett volna képes, ha hagyják :))