Így próbálgatom, de ha kicsomagolom akkor a dll-alkönyvtárban nem találom a php.dll-t a leírásban viszont az van, hogy az ini-ben be kell állítani az elérési útját. De nem találom szerencsétlent, pedig rákerestem de az egész gépemen nincs ilyen.
Hi Van valakinek arra öttlete hogyan lehetne megjeleniteni és szerkeszteni egy html forrást textarea-ban php-vel?.
A megjelenítés még megy (1x), tehát egy file-t ki tudok listázni, persze a $nbsp; helyett space lesz, de ha ezt ujratöltöm egy POST-tal és kiirom akkor eltünnek a tag-ek...
Nincs erre valamilyen megoldás hogy ne kezelje le (ne vegye figyelembe) a változóban lévő tag-eket?
Tehát php-ból minden oké, fent az swf szerverén is megy a dolog csak nálam nem. Rákattintok arra a gombra ami a loadvariablesNum -ot kezeli és semmi sem történik... (se hiba, se reakció)...
És ha nem otthon hanem mashol szeretném használni, akkor hogyan fogom a register_globas-t beállítani??
Ilyen sok infobol te tudhatod max;) php-bol tudsz amugy levelet kuldeni, smtp be van allitva ini-be? Az emlitett peldaba levo php kod eseten az ini-be a register_globas = on kell szerepeljen amugy.
DebugolniDebugolniDebugolniDebugolni
Miért nem müködik nekem a php kontra flash itthon?? A www.swf.hu-ról letöltöttem az email-t küldö flash-t (http://www.swf.hu/tut/php001.php3) és semmi sem történik nálam. Nem indul el a küldendő folyamat.
(IIS 5, php 4) A php amúgy működik, csak a flash nem reagál semmire.. mi lehet a probléma??
Sikerült megoldanom a php forditást, és igy megy az ftp-s feltöltés, igy inkább maradok annál.
De az a bajom, hogy a feltöltésnél a sourcefile-t egy ilyen :input name="userfile" type="file" size="40" boxbol kapom és olyan hibával tér vissza, hogy
Warning: error opening G:\\list.list.txt in /var/www/htdocs/keleti/ftp.php on line 30
Sziasztok!
Hogyan lehet egy feltöltött (Nem ftp-s) filenak a jogait változtatni.
Amikor feltöltöm átmásolom, és a jogai: nobody
Olvasás és Irás a többieknek semmi.