Keresés

Részletes keresés

olaj1 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2496
Jokszimovics repült
ájzéjá Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2495
Szerintem Toroman azért nem került képbe nálunk, mert mi 3-ast kerestünk. Decemberben viszont tárgyaltak a szlovénnal csak túl drága volt. Konkrétabban, majd' másfélszer annyit kért mint amennyiért most a litván itt van.
Előzmény: Gabci456 (2493)
Hz-i Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2494

Helló Bennfenntes!

Lehet már tudni , hogy mik a tegnapi eredmény következményei ?

Elbeszélgetés , fizu - megvonás , esetleg játékos - csere , edző - csere ,stb. ???

Mert azt azért remélem , hogy valami megtorlás lesz !!!!!!!!!!

Köszi a választ ! :))

Előzmény: pependre (2492)
Gabci456 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2493

OK-OK,

Akkor legyen Por jo fej (tenyleg nem voltam vagy 3 eve edzesen), de miert nem vettuk eszre korabban, hogy a lergiosaink balfaszok? Ez kinek a felelossege?

Nem tudom mennyit kapnak es hogy ennyiert vannak-e mas csapatokban is a legiosok, de szerintem nagy kulonbseg nem mondjuk Glavnics es Soares fizetese kozott.

Itt szenvedunk a litvanokkal, mikozben a Mafc talalt maganak egy Totomant a Sopron egy kurva jo szlovent (tegnap lattam eloben, eleg ihletetten szorja a triplakat)

Ja, tegnap voltan Alba-Sopronon es majd elsirtam magam olyan jo volt nezni az Albacomp jatekat.

Na ilyet sem irtam meg le. :))

U-U-U-U-U-U

Előzmény: pependre (2492)
pependre Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2492

Mióta Klióval járkálsz, egyre idiótább leszel:-))

Hét fordulón keresztül a csapat azt játszotta, amire a játékosok képessége alapján nagyjából számítani lehetett. Azt ugye nem kell bizonygatnom neked, hogy egy védekezés összerakása jó felkészültséget igényel az edzőtől? Nos, azzal egészen sokáig nem volt baj. Akkor még értette a szakmáját? Most ezt megbontják, nem azt csinálják amit kérnek tőlük. De inkább nem védem az edzőt. Egyszer, de tényleg csak egyszer gyere le két nappal egy meccs előtt az edzésre. Nézd meg mit csinálnak, mit talál ki Pór az ellenfél játékára. Aztán nézd meg a mérkőzést. Utána mondj véleményt.

Ez körülbelül ugyanaz, mintha téged kellene kirúgni azért, mert az alád beosztott munkatársad folyamatosan hülyeséget csinál. Lehetsz te is hibás, de ha elmondtad, mi a dolga, akkor nem biztos, hogy te vagy a hunyó. Vagy mit szólnál, hogyha téged rúgnának ki helyette?!

Előzmény: Gabci456 (2489)
Roland #25 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2491
ájzéjá Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2490
Ezt a meccset a szokásos "játékunkkal" hoztuk volna. Mindenképpen a csapaton belüli konfliktus(ok) miatt kaptunk ki.

Ahogy Xgabi írta:
"Kelley durcázott ; bizonyára nemegyszer kérték tőle mostanában,hogy ne szimplán az ő egy-egyeiből álljanak a támadásaink és tegyen valamit a figurák érdekében,erre 20 percig felé se nézett a gyűrűnek + védekezett egy méretes alibit...Pokesz persze leszedte mint egy sakkbábut a tábláról,az utolsó három percre tette vissza,elveszett meccsállásnál."

Előzmény: Gabci456 (2489)
Gabci456 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2489

Asszem ezt a korabbi hozzaszolasomat megint be kell masolnom: 

`Igazából neki kéne alakítania a csapat játékát, de az meg nincs.`

Szerintem nem Kelleynek kellene alakitania  a csapat jatekat, hanem az edzo bacsinak!

egyre gyanusabb nekem, hogy SZAR AZ EDZONK, AKI NEM KEPES ARRA, HOGY KIHOZZA JATEKOSAIBOL AZT A KICSIT (mert ezekben a sracokban tenyleg nincs sok), AMI BENNUK VAN!!!

Valaki vegye mar eszre!

:(((((((((((

Ui:

Persze a jatekosok is szarok!

morrone Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2488
Na hallod, ha rajtam múlik... Úgyis arról vagyok híres, hogy szanaszíjjel ordítom az arcom meccseken. Főleg, ha a háromnegyedét a büféből 'nézem', mint pl. tegnap. Katasztróóóóóóófa. De tudod mit? Majd ketten otthont teremtünk magunknak és fergeteges buzdításunkkal győzelembe hajszoljuk drága csapatunkat. Valaki csak mutassa már meg, hogy milyen is az igazi hell, tök mindegy milyen jelzőt teszünk elé. Úgyis rá vagyok kattanva a csarnokra, forza rosanero! Ha hozod a trónörökösöket, akár tömeget is képezhetünk. És akkor Endrét még elő se vettük a kalapból, pedig ő az igazi erősségünk, ezt mindenki tudja.
Előzmény: CSabesz (2487)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2487

Akkor ezek szerint nem egyedül kell felvennem a hangpárbajt néhányszáz körmendivel!!

:-)))

Előzmény: morrone (2486)
morrone Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2486
Volt ez már rosszabb is! Bár ezt inkább saját magam megnyugtatására írom, mert a tegnapi teljesítményre nehéz lenne szavakat találni. Óriási gondok vannak, csak mindenki másban véli felfedezni őket. Én spec. már nem is keresem. Ami tud diszfunkcionálisan működni, az tegnap megmutatta magát, ennyi. Találkozunk Körmenden:) Apropó, Olaj cica rokona Marcinak?
ájzéjá Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2485
Pont arra céloztam lejjebb én is. Ez a kis magyar gárda, nem lenne rossz.

De ez a mai produkciójuk........
(talán kivéve Cziczát, mert ő legalább hajtott és beesett két triplája is ami nem egyébként nem megszokott)
Előzmény: xGabi (2482)
xGabi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2484
MAFC,bazdmeg,kész...Elvileg tőlük gyengébb ellenfél nincs,és nekünk még itthon is gondot okozott...Szerintem ne is számolgassunk,mert a jelenlegi keret jelenlegi hozzáállásával rezeg a léc a 4-9-et illetően :-(
Előzmény: CSabesz (2481)
xGabi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2483
Na,ugye :-)
Előzmény: ájzéjá (2480)
xGabi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2482

Hartvichnak valóban voltak érdekes dolgai,de a magyarokat összeségében nem bántanám.

Volt már az ideinél látványosan gyengébb magyar állományunk is (ha már Hartvich,én pl. lazán el tudtam volna képzelni padra a tavalyi csapatban,hasonlóképp Puskást is) ; ők ennyit tudnak,nam várhatjuk tőlük a megváltást.

Előzmény: ájzéjá (2473)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2481

Sopron otthon

ZTE otthon

Nyíregy otthon

MAFC idegenben

Jó, így az utolsót nézve, lehet, hogy csak 3 győzelem...:-))

Előzmény: xGabi (2479)
ájzéjá Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2480
Azért ez így ebben a formában nem igaz.

Egy stabil, nem túl acélos, de nem is túl gyenge magyar mag van.
Előzmény: olaj1 (2476)
xGabi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2479

10 győzelem-16 vereséggel szvsz 9-12. hely,de kik ellen jön be az a négy ?

Előzmény: CSabesz (2472)
olaj1 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2478
Csak úgy néz ki, hogy a bajnokság felénél lehúzhatjuk a rolót, ha csak valami csoda nem történik!
Előzmény: CSabesz (2475)
olaj1 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2477
Én sem azért írtam...
Előzmény: CSabesz (2475)
olaj1 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2476

A magyarjainknak semmi köze nem volt a kosárlabdához eddig sem.

CSabesz Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2475

"Én megmondtam előre!"

Ennél jobban kevés dolgot utálok!

Előzmény: olaj1 (2471)
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2474
Épp azt akartam beírni, hogy Hartvich is mehetne a légiósok után... Egy jó meccse volt az első (Körmend ellen) azóta csak fosként láttam.
ájzéjá Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2473
Ne csak a küldöldiekről beszéljünk.
A magyar játékosok is ugyanazt csinálták.
Letámadás ..... fent majdnem triplánál üresen áll labdával Hartvich, lent a sarokban a litván kéri a labdát, a legközelebbi mafcos 10 m-re tőle. Erre Hartvich aki 1/5-öt dobott Nyíregyen nem adja oda annak a játékosnak aki x-szer jobban dob mint ő, hanem rábassza a gyűrűre.
Kész voltam.
Előzmény: xGabi (2469)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2472

:-(((

Meddig tart az átigazolási időszak?

Ui.: vajh játékosaink hogyan fogják értékelni a 0-8-at???

Reálisan nézve a hátralevő alapszakaszbelii meccsekből kihozhatunk egy 4-9-es szériát.

Jól gondolom, hogy ez az utolsó két hely valamelyikére lesz elegendő?

Előzmény: xGabi (2469)
olaj1 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2471

Félve írom, hogy már az első fordulók után, amikor még nyert az Olaj zsinórba, én már akkor légiósokat cseréltem volna. Le is írtam egy párszor, amit kontráztál azonnal.

-vettünk egy alkoholista kinézetű, túlsúlyos centert

-egy túlsúlyos, lassú bedobót egy kiesett csapatból az utolsó pillanatban

-egy focistát Brazíliából, aki minden 10-dik meccsén játszik elfogadhatóan

-egy öncélú, önző irányítót

Tudom, most jössz a költségvetéssel! Ezek a játékosok méltatlanok az Olaj mez viselésére. Motiválhatatlanok és érdektelenek!!!!

Ahogy pár napja írta valaki, semmit nem veszítenénk ha az összes légiósunkat elküldenénk!

Hajrá Olaj!

Előzmény: CSabesz (2460)
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2470
Erre jó esély van...:(
Előzmény: CSabesz (2468)
xGabi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2469

OLAJ - MAFC 66 - 76

A mai meccsen látottak mellett nehéz elmenni szó nélkül,egész egyszerűen elfogadhatatlan és tűrhetetlen,amit a külföldi játékosaink műveltek!A maihoz hasonló kaliberű ellenféllel szemben,hazai pályán már a vereség ténye is szégyen,de igazán szégyenteljessé a módja teszi...Ma mintha mindenki saját magának játszott volna a csapatban,egyéni statisztikajavítás céljából!Bazzeg,3 az egy ellen támadunk,Soares hozza fel a labdát,és inkább belevezeti az előtte álló Fisherbe ahelyett,hogy leosztaná jobbra az egyedül érkező Sabaliauskasnak ; Jokszimovics nemes egyszerűséggel nem passzolt,ugyan a lehető legrosszabbul ment neki a dobás,csak ráverte emberről is,ha kellett,ha nem (többnyire persze szó sem volt dobóhelyzetről).Kelley durcázott ; bizonyára nemegyszer kérték tőle mostanában,hogy ne szimplán az ő egy-egyeiből álljanak a támadásaink és tegyen valamit a figurák érdekében,erre 20 percig felé se nézett a gyűrűnek + védekezett egy méretes alibit...Pokesz persze leszedte mint egy sakkbábut a tábláról,az utolsó három percre tette vissza,elveszett meccsállásnál.Mivel nem vagyok ott edzésen,nem tudom,kinek van igaza,de ez így nem mehet tovább!

A ma történtek csak megerősítettek abban,amit a nyíregyházi mérkőzés másnapján leírtam - itt sürgős változásokra van szükség és közeledünk a huszonnegyedik óra felé...!

Ha ez így megy tovább,még kiesési gondok is lehetnek :-(((

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

CSabesz Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2468

Hát nincs a klubnál elég jogász??

Komolyan félek, hogy még a Sopron-Kaposvár-Dombóvár trió is beelőz minket....

Előzmény: olajbogyó (2466)
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.01 0 0 2467
Esetleg a bérezésükkel lehetne vmit kezdeni... Pl. ha a meccspénz nagy hányadát jelenti a fizetésüknek, akkor tartósan nem nevezni őket stb... ha nem kap lóvét közösen bontanak szerződést...
Előzmény: olajbogyó (2466)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!