Keresés

Részletes keresés

jakobi Creative Commons License 2007.08.11 0 0 101

Szerinted kire szavaz(ott) Petri, Kis János, Hack, Eörsi és TGM?

Szerinted hány út áll a kritikai értelmiség előtt? Az alkoholizmus kiment a divatból, a pártpolitikai szerepvállalás nem egyeztethető össze az értelmiségi státusszal, hogy a "kritikai" jelzőről már ne is beszéljünk. Tök természetes, hogy az átmenet hőskora után váltottak, és a sor még folytatható: Kőszeg Ferenc, Kónya Imre, Havas Gábor, Solt Ottilia...    

Előzmény: vizinikk (96)
Magic Horse Creative Commons License 2007.08.11 0 0 100
lehetne még ilyen, hogy :

fasiszta voltam, szdsz-es lettem
komcsi voltam, szdsz-es lettem

ésígytovább
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.11 0 0 99

Mér nem 74-es? Akkor legalább van egy kis áthallás a Dohány utca miatt. Újabb lehetőségek!!

:))

Előzmény: jakobi (94)
hiryu_ Creative Commons License 2007.08.11 0 0 98

"Ne vigyorogj Iljics, nem tart ez örökké

150 év alatt nem lettünk törökké!"

Előzmény: vizinikk (97)
vizinikk Creative Commons License 2007.08.11 0 0 97
emlékszel a nyolcvanas évek feliratára a Lenin szobron, Libera?
Előzmény: Libera nos, Domine! (95)
vizinikk Creative Commons License 2007.08.11 0 0 96

nos, akkor mesélj kérlek arról, miért lépett ki a szadeszből szinte mindenki, aki mérvadó személyiség volt: Petri György, Kis János, Hack Péter, Eörsi István, TGM?

Ennek az szdsz-nek nem ártana egy kicsit magába mélyedni és elgondolkozni azon, mivé is vált a kezdetek óta. Az nem segít, ha patyomkin-falu módjára próbál arculatot eladni. És nem az tesz neki jót, aki elvtelenül hajlong, hanem aki oda meri mondani a csalódását. Nem ártana intő jelnek felfogni a topiknyitó csalódását gúnyolódás helyett. Mert esetleg a süllyesztő nemcsak Torgyán pártját nyelheti el.

Előzmény: Libera nos, Domine! (93)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.08.11 0 0 95
:)
Előzmény: jakobi (94)
jakobi Creative Commons License 2007.08.11 0 0 94

"Szdsz-es voltam, fasiszta lettem."

Gratulálok. Kicsit még rágyúrsz, növesztesz egy áramszedőt és lehetsz még 70-es troli is.

Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.08.11 0 0 93
Előzmény: vizinikk (92)
vizinikk Creative Commons License 2007.08.11 0 0 92

kedves Libera. Mesélj csak egy kicsit oszlopos tagotok, Wekler törvénytiszteletéről, kérlek.

Előzmény: Libera nos, Domine! (27)
hiryu_ Creative Commons License 2007.08.11 0 0 91
Megjött az emberek esze????
watchdog Creative Commons License 2007.08.11 0 0 90
Ezt pont a szityanácik tudják megítélni!!!
:DDDDDDDD
Előzmény: samubácsi (84)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.08.11 0 0 89
:)
Előzmény: cren (87)
huzzunkbele Creative Commons License 2007.08.11 0 0 88
ha tudsz valamit és meg akarod osztani, ne otthonról firkálj, menj netkávézóba ;-)
Előzmény: Se gily bol u Rassan (37)
cren Creative Commons License 2007.08.11 0 0 87
Ne szerénykedj.
Előzmény: samubácsi (84)
OSH Creative Commons License 2007.08.11 0 0 86
Mocskos nácikok vagytok, mert mindenki tudja,hogy ezt a topikot is a zorrrrbán irányítja kézivezérléssel a páncélautójából amiben ott a traktorlégkondi, miközben a fején ott a korona, amit fidesznáci hívei raktak rá a duna jegén.
Jólmondomaranyosdrágabógárúr ?? :)))
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.08.11 0 0 85
Sőt: nagyon fontos, hogy nácik ne szavazzanak az SZDSZ-re. A támogatók ugyanis egy kicsit fogságban tartják a pártot, l. a Fidesz MPSZ példáját. Sőt, nem kicsit, nagyon!
Előzmény: Linux fan (76)
samubácsi Creative Commons License 2007.08.11 0 0 84
A magyar szdszes liberális a legkirekesztőbb ember a világon.
cren Creative Commons License 2007.08.11 0 0 83
"soha nem fojtottam senkibe a szót" - Ne hazudj! Fél órával ezelőtt így torkolltad le az egyik hozzászólót: "rongálj, bomlassz máshol" -
Előzmény: Se gily bol u Rassan (22)
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 81
Ezt most fejtsd neki ki bővebben. eszdéesz, meg fasiszta van a címben. Gondolom ezért szüköltök.
Előzmény: R\'nRoll (77)
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 80
"- Az SZDSZ sohasem lövetett a tömegbe, ha a jóemlékű zavargásokra gondolsz, akkor a törvény által engedélyezett gumilövedékek szerencsétlen felhasználása volt a rendőri parancsnokok részéről. Tévedés volt, ezt a rendőrség már belátta, az SZDSZ nem, mert nekik semmi közük hozzá, így maximum ellenezték."

Az eszdéesz koalíciós partner...

"Azt hittem magyarok": nos antiszemita lettél időközben vagy csak beépült a tudatodba a modern jobbos baromság, hogy aki nem veletek van, az nem magyar? Merő véletlen, hogy mindegyiküknek ugyanaz a származása? Gondolod, hogy a Jobbikon kívül már mindenki zsidó a politikában?

A szokásos lózung...

Zavar, hogy a liberálisok kiállnak a melegekért, az üldözöttekért? Hát igen, otromba dolgok ezek."

A vadliberálisok a deviancia mellett állnak ki. A liberálisokat ne keverd ide...
Előzmény: Törölt nick (38)
vadállat Creative Commons License 2007.08.11 0 0 79
Fodor "utolsó állat" Gábort kihagytad.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (-)
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 78
"Na és kire szavazol legközelebb? Azért mégiscsak fejétől bűzlik a hal...Vagy mi. A topik címe alapján add föl. Esélyed hogy meggyőzd a nagyon okosokat, kb. mint Gandhinak a hízásra. Azért rákkenroll!"

Majd eldönti! ;)
Előzmény: R\'nRoll (77)
R\'nRoll Creative Commons License 2007.08.11 0 0 77
Na és kire szavazol legközelebb? Azért mégiscsak fejétől bűzlik a hal...Vagy mi. A topik címe alapján add föl. Esélyed hogy meggyőzd a nagyon okosokat, kb. mint Gandhinak a hízásra. Azért rákkenroll!
Előzmény: Se gily bol u Rassan (74)
Linux fan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 76
"A topik lényege talán az volna, hogy elmondtam, hogy gazemberekre szavaztam, vállalom a felelősséget érte, s elnézést kértem azoktól, akik ennek a levét isszák"

Köszönjük, de vigasztalódj: a választási eredmény szempontjából nulla jelentősége van, hogy te személy szerint hova szavaztál.
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 75
Amint az eszdész kulcsszó megjeleni a toipic címben, azonnal rádugranak a "megélhetésiek". ;)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 74
Kedves lucernaböde, én nem akarok senkit megváltoztatni.

Azt sem várom el, hogy ezután mindenki észbekapjon, és tapsvihar törjön ki minden mondatom után, hogy a nép még ma éjjel elsöpörje az elnyomó, elkúró hatalmat, királlyá koronázzuk Mátyást a Duna jegén, és minket irigyeljen Németország.

Amikor nyitottam ezt a topikot, arra gondoltam, egyáltalán hozzá sem kellene szólnom, mert úgyis csak személyeskedés lesz a vége. Természetesen nyert a tippem, pártíz hsz-en belül pedofil ügynök lettem.

A topik lényege talán az volna, hogy elmondtam, hogy gazemberekre szavaztam, vállalom a felelősséget érte, s elnézést kértem azoktól, akik ennek a levét isszák (velem együtt).
Előzmény: lucernaböde (71)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 72
"Na de ahogy ezt felvezeted, hogy te ugyan szadeszes voltál, de most hirtelen átlendültél a másik oldalra, és mindenről az ellenkezőjét vallod, mint a szadesz, ami hagyján, de a szöges ellentétét annak, amint a liberálisok? Ki veszi ezt be?"

Éppen arra jöttem rá, hogy egy valódi liberális nem vallhat olyan dolgokat és pláne nem mentegethet olyan ember- és nemzetellenes törekvéseket, amik kezdenek elharapózni az SZDSZ tájékán. Nem volt ez mindig így - Kis Jánost, TGM-et például ma is becsületes embernek tartom, akármennyire nem értek egyet pl. TGM-nek egy rakás szerepvállalásával.

A célom a szabadság. Szabad ország, szabad emberek, szabad szólás, szabad választás (nemcsak képviselői, hanem pl. élelmiszer is).

Ebbe nekem nem fér bele az a koncepció, hogy folyton-folyvást létező vagy nemlétező EU-előírásokra hivatkozva korlátozzanak újabb és újabb dolgokat, hogy szabálytsemsértőkre fejmagasságban lövöldözzenek a rendőrök, hogy politikai nézeteik miatt hurcoljanak meg becsületes embereket, hogy birkózóknak sakkversenyeket, sakkozóknak birkózóviadalokat rendezzenek, ahol mindenki szabadon megküzdhet a túléléséért.

Nem egyik pillanatról a másikra jöttem rá, hogy a szép jelszavak mögött milyen ordas emberek milyen ordas érdekeiről van szó - szép fokozatosan. Először el sem hittem, aztán egyedi esetnek tartottam, utána azt hittem, a másik sem jobb, majd már elkezdtek gyanússá válni, a szenvedélyes igazságbeszédet követő Révész Mártíriuszos szemkilövős akciósorozattal pedig kinyílt a szemem, hogy kikben is bíztam korábban.

Az, hogy ezekről a gondolataimról érdemes volt-e topikot nyitni, majd kiderül. Egyszerűen csak elmondtam a véleményem, a kérdésekre próbáltam / próbálok válaszolni, és a többi, ahogy az egy fórumon lenni szokott.
Előzmény: Törölt nick (70)
lucernaböde Creative Commons License 2007.08.11 0 0 71

Ne erőlködj. Ezeket még senki nem győzte meg semmiről. Vérlib barmok.

Igen, barmok. Ők azok akik a szemkilövött állampolgárok láttán - tudod, akik olyan nagyon toleránsak - megrántották a vállukat és azt mondták : "Miért voltak ott ?"

Anyádé... Kb. ez az adekvát válasz, amely válasz semmivel sem alantasabb mint az ő válaszuk.

Szóval felesleges. Ők soha, de soha nem fognak SEMMIT elismerni. Ők Orwell antiutópiájának mai letéteményesei.

Előzmény: Se gily bol u Rassan (56)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 69
Na oszt melyik érvemmel foglalkozott bárki is komolyan, csak nem azzal, hogy a GVH milyen összegekre büntetett meg kartellezés miatt bizonyos autópályaépítőket úgy, hogy az ügy politikai / büntetőjogi felelősének (felelőseinek) a szempillája sem rebbent, bársonyszéke sem rezzent?
Előzmény: Törölt nick (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!