Nos ezzel teljesen nem értek egyet, ui. az esetnek nincs köze szorosan a kosárlabdához. A pletyka szerint nem történt sérülés. Ha jól játszik, akkor akár züllhet is tőlem a szabadidejében. (ld. Rejkőnen)
még kb 1 hét és lesz... az elmúlt hetekben elég sok elintéznivalóm akadt, mostmár lassan egyenesbe jövök.
Pécs Szolnok meccs érdekelne mindenképp, meg régi Farkas Sanyis meccsek töménytelen mennyiségben (mondjuk ha döntők vannak azok lennének a legjobbak, ki tudja mikor látunk legközelebb győztes bajnoki dőntőt)
Nem értem , hogy miért támadtok! Lary Bird Nekem nagy kedvencem! Miért ne lehetne ez a nevem???? De ha nagyon zavar megváltoztatom.....
Aki kételkedik abban amit Phillipsel kapcsolatban írtam, az kérdezzen rá egy vezetőnél a dologra vagy pedig ennél is egyszerübb dolog ha megfigyelitek h gyalog jár innentől edzésre!!! Mert az az autó amit használt roncstelepen van! És az sem túl valószínű h más autót is vezet valaha magyarországon, ugyanis a baleset után a Rendőrkapitányságon ébresztették kedvencünket mikor Halm Roland megérkezett érte! Csont részeg volt.......értitek?
Nagyon nagy szerencse, hogy nem lett nagyobb Baj és ugyanakkor nagy szégyen is!
Az Olajosok azt mondják, nekik ez az év meccse. Szerintem tévednek. Az Alba-Olaj bajnoki döntő utolsó meccse lesz az nekik, és természetesen nekünk is! Ez a meccs, elvileg, a mi csapatunknak fontosabb a Szolnok már megnyerte az alapszakaszt méghozzá teljesen megérdemelten. Nekünk viszont kimondottan jól jönne a második pozíció (és így a biztos pályaelőny a döntőig) az alapszakasz után. A sorsunk a mi kezünkben van, ha a hátralévő 4 meccsünket hozzuk, akkor biztosan másodikok vagyunk. Szerencsés esetben, akár 3 győztes meccs is elég lehet. (Főleg, ha a három győzelemből kettő a Paks és a Pécs elleni!)
A két csapat játékosállománya között minőségi különbség a mi javunkra. Ezzel csak két baj van: 1, csak névre
2, nekik van CSAPATUK, nekünk csak játékosaink. (Eddig..)
Ami reménytkeltő a playoffra nézve, az az, hogy a Szolnok ennél a mostani teljesítményénél nem tud többet. Az alapszakasz alapján kettő csapat van, aki még okozhat meglepetést(értsd: sokkal jobb teljesírményt nyújtHAT a rájátszásban, mint az alapszakaszban): az Alba és a Paks. Meggyőződésem, hogy ez a két társaság lesz a fő kihívója az Olajnak a bajnoki címért folyó küzdelemben. Sportszerű meccset, de hatalmas küzdelmet várok. A sportszerű hangulatot nem említem, de remélem tetlegesség nélkül zárul a rangadó. Ha nyerünk, akkor minden fehérvári vigyázzon magára! ;-) (Sálat, zászlót ne vigyetek!)
Menjetek a faxomba, milyen hülyeség hogy szinte ugyanolyan nick-kel 2 különböző ember regisztrál egy fórumba???? Még szerencse, hogy isz-akos csak 1 van:-)))
Ha ezt tudná Steve bácsi, egy világ dőlne össze benne:-))
Ilyenkor egyébként meg szokták büntetni a vétkes játékost, esetleg szerződést bontanak vele...vagy mi a teendő, hogy legközelebb senkinek ne jusson eszébe hasonló?