Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Már felpörgött, nincs várakozás az online-nál, azonnal lehet szavazni regisztráció után, 5 percen belül. És tegnap is közel 20 ezer ember szavazott online.
Vagy Dobrev.:-) Egyébként nincs 450 ezer szavazat. Ma talán meglesz a félmillió, amivel eleve számoltak, hétfőn-kedden már nem nagyon várható mozgás. Kivéve, ha valamelyik párt valami különös okból nagyon mozgósítani akar, és tud is. Az nem a párbeszéd vagy az lmp lesz.:-)
Személy szerint jobban örülnék Jakab Péternek de tudomásul veszem hogy Karácsonynak ma már lényegesen nagyobb támogatottsága van így rá fogok szavazni a második fordulóban.
De igen. Épp ezen ment a hirig, Wic pont azt veti a szememre, hogy szerinte később hoztam a linket a feljelentésről (merthogy hoztam), mint ahogy előzőleg beírtam.
De ez nagy hülyeség.
Tényi feljelentésére nem szokás 2 nap alatt elrendelni a nyomozást, itt pedig ez megtörtént már 22-én, azaz szerdán.