Akko én winnék egy reference minihifi láncot a lá' TEAC H300 és a hozzáwalo Sonido kétutas fémmembrános. Ja és wan egy két fadobozos riaa elöfokom is, a la' mellorn. De még megkérdem öket,h mit xonak az 5lethez.))))
De ezeknek wmi kisszoba kö. Ott érzik jol magukat. De ott naon.))))
Az enyém bikábelezhető! Olyan banánhüvely van rajta ami a közepén és az oldalán is lyukas :))
Az eddigiek szerint Sonido egyutasunk lesz, de nagyon jó lenne valami más, többutas láda is, ne legyen egyeduralkodó a Sonido, és az egyutas hangzás. Nem tud valaki valamit bedobni erre a pár napra? No meg valami hozzá illeszkedő erősítőt :))
Formai kialakításra nekem az jön be leginkább. Igen ergonómikus kivitele van! :) A sztereó vezérlés az a két domborulat a felső részén? Mert akkor a másodikat már javították, mert azon pót tartó is van...
Ne inkább az uj modellek közü legyen walamellik? Me wan itt a ám doszt rengeteg táwirányitom. Wan olyan is, amit majdnem mindenre be lehet tanitani... Söt sztereoban is lehet nyomkodni öket.))))
"Egy ilyen távirányító engem is érdekel. Mennyiért adják, hol kapni, milyen színekben? Ja, és műszaki adatok? Mennyi a garancia rá? :)))"
Tehát én nem dewil távírójára gondoltam, hanem másikra. Esetleg eltérő színben, de az sem baj, ha originál... Talán a tanítható változat is érdekelne... :)))
Tehát: szeptember 30 péntek délutántól (dél tájékán hagyja el az előző csoport az erdei iskolát) szombat és vasárnap. Valamikor a vasárnap késő du órákban nekünk is el kell vonulni.