szerintem "jó" állapotban a kasznin a 2 első sárvédőn pattog le a festék a rossz aládolgozás miatt, ezért rozsdásodik, akksi tartó alatt egy kicsit egyébként kb 90 %-os.
Az üléseken a szövetnek vége.
egyébként 250-ért vettem.
egy baj van csak ez késöbb derült ki, hogy az alváz szám 115.110-és ez egy 220D-re utal. /Ettől még le lehet veterán vizsgáztatni?/
teszek majd fel képeket is. /szerintem jó kiindulási alap/
Csak sajna nehezen akarja az igazságot. még nem hallottam menni, mert lemerült akksival hoztuk el /fél évet állt/ és amikor be akkartam indítani elszakadt a vezérmű lánc, most ehhez keresek alkatrészeket.
Ha jól emlékszem akkor a Unix árul ilyen motoralkatrészeket, de hogy azok mennyire jók, illetve hogy gyári beszállítók-e azt nem tudom. Egyébként szerintem azok az alkatrészek is megeggyeznek a 123-aséval.
És a többi rész? Sajnos az elosztó meghajtó tengelyén lévő fogaskerék le van nyalva és élesre is van kopva. A feszítő- és terelő lemezek is el vannak kopva.
Eladó Becker Grand Prix rádió. A készüléket nem tudtam kipróbálni, mert nincs olyan hangszórócsatlakozóm, de bekapcsoláskor világit a skálavilágitás. Emiatt az ár eléggé mérsékelt: 10e Ft. Található rajta vonalbemenet cd, mp3-hoz.
06705348249 vagy emilben. Pécsi vagyok, postán utánvéttel is elküldöm.
Üdvözlet! Apám állólámpás Mercedeséből csak ez a dísztárcsa maradt. Orig német, a szekrényben pihent, festés nélkül. Segítenétek eladni? Köszönettel: Tónó 30/325-7856 tonomusic@drotposta.hu
A 116-os valóban ritka, de szép. Egyben akár arany középútnak számíthatjuk, mert: TERMÉSZETESEN nincsenek olyan tökéletes arányai, mint a W108/109-nak, vagy akár a W114/115-nek, és TERMÉSZETESEN nem is megy olyan jól (talán csak a 450-es 6.9-es?), mint pl egy W126 420-as (és attól fölfelé), de a W126-nál szebb, az állólámpásoknál meg (talán) alkalmasabb a napi használatra.
Csak azt mar nem negyon lehet ugy elszerelgetni, mint egy allolampat, biztosan
megallit a rend eber ore este 10 utan, de persze gyors, kulturalt, csendes es
jo az alkatreszellatasa is, amig az allolampashoz lassan azert kezd elfogyni a jo anyag, illetve a csillagos eget surolja az ara, pl kuszobok, gyari sarvedo, stb
A 116-os meg annyira ritka, hogy eselytelen a 126-ossal szemben.
Egyszer majdnem adtam magamnak esélyt egy 116-osra 280 SEL ( hosszú kasztnis)klíma aut váltó kf felni stb egész tűrhető állapotban. de azért az mégse állólámpa...:)
Szerintem a mego egy 126 sd, használható kényelmes szép,
"Olcsóbban veszek egy tisztességes állapotút." Ez is igaz egyébként. A veterános örök dilemmája. Még jó, hogy megint olyan messze kerültem az állólámpásoktól, hogy nem megy fel a vérnyomásom, ha látok egy új hirdetést... De majd egyszer!...
Ez igaz, de nem mindegy, miként javítják. És az sem mindegy, hogy milyen összegért javítható. Egyszer ráizgultam gy W108-ra, de elég volt kinyitnom az ajtót, hogy elmenjen a kedvem tőle a szörnyű kendácsolás láttán (valami teljesen típusidegen zártszelvény volt a küszöb). De az én 116-osom is csak két-három évig volt szép. Ekkor derült ki, hogy a felújítás (felújítottan vettem) annyit tett, hogy egyszerűen lefényezték a rozsdát. Ha tisztességesen rendbe akarnám hozni, akkor rá kéne költenem 7-800e pénzt. Olcsóbban veszek egy tisztességes állapotút.