Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1236

távol álljon tőlem, hogy kritizáljam a fehérvári szurkolást (azt hiszem ilyet nem is tettem)

csupán leírtam, hogy egyszer de jó lenne szfváron is ha 2x annyian lennének, mint amennyien beférnek a csarnokba, és akkora hangzavar lenne, hogy beleremegne a csarnok...és a hangzavar alatt nem feltétlenül az ellenfél szidalmazását értem, nem is vágom, miért hoztátok ezt fel a legelején amikor írtam, milyen jó lenne ha olyan hangosak lennénk, mint tegnap a szolnokiak (mert azt 1 szóval nem írtam, hogy de jó lenne ha ugyanazokat kiabálnánk...)

Előzmény: GordonGekko (1231)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1234
és azt a 80% leányzót miért kell lesajnálni? azért mer nők? egy pár éve már szavazati joguk is van!! :) ők leglább ott vannak, mennek idegenbe, és a vékony hangszálaikat sem kímélik. az ivararányt lehet javítani, tessék odamenni és támogatni őket.
Előzmény: isz-akos (1230)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1233

"Semmi összefüggés nincs a létszám és a szurkolás mikéntje között, lásd NBA"

Magyarországon vagyunk, a magyar viszonyokról beszélek. Valszin USA-ban az MLS-ben sincsenek olyan botrányok, mint amilyenek nálunk voltak néhány éve fociban (vagy még elvétve akadnak manapság is, szóval az NBA szurkolóinak összehasonlítása kb olyan, mintha a magyar kosarasok teljesítményét hasonlítanánk össze az NBA kosarasokéval)

Magyarországon a legtöbb esetben igen is van összefüggés a létszám, a ffi-nő arány illetve a szurkolás mikéntje között...

Előzmény: AlBaPaPi (1228)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1232
"a mindenki"-hez egy "-t" még jár, úgy értelmes
Előzmény: GordonGekko (1231)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1231
na az általánosítást kicsit szerintem hagyjuk... csak azért mer valaki fehérvári azért nem pattikukis-meccsközbenújságotolvasó --- bár van ilyen is. azér mert valaki szolnoki nem biztos hogy mindenki le akar gyilkoni mer nem piros-fekete -- bár van ilyen is. ahogy hallom Szolnokon is volt aki vette a kabátját 1 perccel a meccs előtt, és pl Fehérváron is van olyan aki akkor is szurkol és eljár idegebne ha szarul megy a csapatnak...

tisztelem a véleményedet, de egy megnyert Olaj elleni meccs után nem a fehérvári szurkolást kellene kritizálni, hanem örülni egy szerintem hatalmas sikernek. idén kétszer vertük a Szolnokot. ez óriási, főleg ha azt nézzük, hogy szerintem is Pór az egyik (ha nem "a") legfelkészültebb férfiedző, és a Szolnok az egyik legjobban (vagy lehet hogy 'a') összerakott csapat a mezőnyben.
Előzmény: isz-akos (1229)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1230

félre értesz, nem azt mondom hogy elfogadható, csak azt, hogy ahol igazi nagy szurkolótábor van, ott szinte elkerülhetetlen.

Nálunk azért sincs ilyen, mert a b közepünk 80%-a leányzó, szolnokon ugyanez az arány sztem 90-10 a fiúk javára...(ráadásul tegnap a b közepük kb 4x 5x akkora volt mint a miénk)

tehát ha ennyi ember összejön egy helyre, ott kizárt, hogy mindenki olyan kulturáltan gondolkodjon mint Te.

Nem azt mondom, hogy ezt fogadd el, de ha nálunk is lenne 300 fős b közép amiben 270 ffi van, akkor sztem nálunk is másképp nézne ki a helyzet.

Előzmény: AlBaPaPi (1228)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1229

Egyébként amiket a bírókra kiabáltak (fújd meg a sípót... vagy 3 hülye) azokat már szfváron is hallottuk nem egyszer, szóval ebben nem különbözik annyira a 2 tábor.

Én elhiszem, hogy a szolnoki b közép az az egyik véglet, de mi meg a másik véglet vagyunk, mert gyakorlatilag pogácsával és üditővel várunk minden szurkolótábort a legnagyobb barátságban és békességben, és hagyjuk azt is hogy pl Silye azt higgye az ő kis kuckójában, hogy a Nyiregyháza szurkolói hangosabbak, mint a szfvári szurkolók...

Nekem egyébként semmi bajom azzal, hogy mindenkit barátsággal várunk ide, de ezt elvárni egy szolnokitól vagy körmenditől eléggé utopisztikus gondolat...

sőt engem nagyon meglepett a szolnoki fórumozók igen kulturált hangneme itt a fórumon.

Előzmény: Törölt nick (1221)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1228
Megint hülyeségeket beszélsz.
A meneküljeteket azért kiabálják, mert különben verés lesz.
Szerintem itt senkit se fogsz arról meggyőzni, hogy természetesen elfogadhatónak vegyük a fasszopózást, cigányozást , stb., ezért ne is erőltesd ezt a vonalat!
Semmi összefüggés nincs a létszám és a szurkolás mikéntje között, lásd NBA.
Én is örülnék, ha mindig tele lenne a csarnok, de nem olyan áron, hogy + 1000 tahó legyen.
Előzmény: isz-akos (1225)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1227
jó latolgatás, legyen igazad! de én hűteném a kedélyeket. most nyomtunk egy extrát, egy rosszabb napot kifogó Szolnok ellen. ugyanez a csapatunk simán ki tud kapni nála gyengébb alakulatoktól... vagy lehet h Sullyt meg Kennyt megint ki kell zavarni karambolozni egyet? :)
Előzmény: AlBaPaPi (1226)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1226
8-ban??? Remélem megnyerjük az alapszakaszt! :)))
Latolgassunk esélyt!
Az Olaj ha kéccer kikap, ami nem lehetetlen (Dombó -i, Falco-o, Sopron-i), bukta az alapszakasz elsőséget.
Nekünk mindig a következő meccs a fontos. Ha mindhármat megnyerjük 1-k vagy 2-ak vagyunk.
A Zetét jó lenne elkerülni, nem mintha verhetetlenek lennének, de talán ellenük a legnehezebb felkészülni, mondjuk Nyír1 meg messze van.
Előzmény: GordonGekko (1224)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1225

Ugyanmár!?!

Te is voltál már foci meccsen, nem igaz? (nem a kispályásokra gondolok:-)

Az, hogy azt kiabálják, hogy meneküljetek, nem azért kiabálják, hogy tényleg meneküljetek, (tulajdonképpen ez az "indul a busz" szinonímája) ahogy amikor azt kiabálják, hogy f*aszszopó, akkor az sem jelenti azt hogy azok lennénk, vagy hogy cigányok...

valószínűleg van ezeknek az alpári stílusú bekiabálásoknak valami pszichés lélektani magyarázata, miszerint így vezetik le a feszültséget a vesztésre álló csapat szurkolói...

Te biztos azon kevesek közé tartozol, akik még soha semmilyen körülmények között nem kiabálták a "b*zi Ivkovicsot"

A baj akkor lenne, ha meccs után ezek a bekiabáló emberkék megvárnának, és bunyóznának vagy ilyesmi...amíg csak kiabálnak, addig sztem nincs semmi gond, el lehet persze ítélni az ilyesmit, de ha nem kiabálnának ilyeneket az ellenfél szurkolóinak (ráadásul pont szfváriaknak, akiket talán a legjobban utálnak az egész országban) akkor nem is lenne oroszlánbarlang a tiszaligeti sportcsarnok.

Valószínűleg nálunk azért nincsenek ilyen bekiabálások mert nagyon kicsi az aktiv b-közepünk, oda is kulturált emberek járnak szurkolni, és mert a fehérvári közönségnek nincsenek ellenségei...mármint fehérvári szemszögből persze:-)

Na most ha pl az Albacomp b közép tagjainak nagy része a Vidi b közép tagjaiból állna, akkor nem biztos, hogy pl egy Szolnok elleni hazai meccsen, nem szólalnának fel hasonló rigmusok...

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1224
isz-ákos: így van, gyere a Paks ellen és mutasd meg! a tömeges buzdítás is egyéneken múlik. ne zavarjon h a melletted ülő nem szurkol. ha te nyomod, ő is fogja. jó meccs lesz. most már talán bentmaradunk a 8ban, így nincs akkor nyomás.
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1223

Nézd, sztem mindenki, aki kicsit is reálisan nézte a meccset, az elismeri, hogy szombat este a jobbik csapat nyert. De mi se felejtsük el, hogy nem a háborút nyertük meg, csak egy csatát. Nehogy ettől mi szurkolók, vagy a csapat nagyon elszálljon. Tudjuk helyén kezelni a dolgokat. Az nevet, aki a végén nevet.

Előzmény: sarkat5 (1218)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1222

egyáltalán nem értek egyet veled, de most nincs időm vitázni.

majd egyszer.

Előzmény: isz-akos (1220)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1220

Nézd, mivel kosár mellett focimeccsre is járok, így el tudom képzelni milyen rigmusok szólnak...

lehet, hogy Neked nem hiányzik az, hogy teltház legyen szfváron (olyan szinten mint szombaton Szolnokon) és hogy 3000-4000 ember együtt, egyszerre szurkoljon, kiabáljon...Nekem nagyon.

Az ellenfél szidalmazása különösképpen nem az én műfajom, de ez benne van a pakliban, nem csak kosárlabdában de szinte minden sportban, ahol vannak ősi riválisok. Amíg csak a hangerő nagy és szóban megy a szidalmazás, addig nincs gond, akit ez zavar és magára veszi pl a cigányozást, az ne menjen Szolnokra:-))

Ők ilyenek, mi meg csendes színházi közönség vagyunk... Valószínűleg miénk a kulturáltabb (bár más csapatok szurkolói szerint, azért nálunk is igen sok bunkó bekiabálást hallani, főleg az öltönyös úriemberektől)...

De nem is feltétlenül a gyalázó rigmusokat kell(ene) átvenni, hanem azt, hogy 3000 ember egyszerre buzdítsa a csapatot...csak mert ilyet már rég hallottam itt szfváron (igaz 3000 ember sem ma volt kint utoljára...talán a Paks ellen, ha addig hozza a csapat az összes meccset...de félek tőle akkor sem lenne ilyen félelmetes hangulat...hiába na a Gáz utcai csarnok, nem egy oroszlánbarlang) :-)

Előzmény: sarkat5 (1215)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1219

na, most megláttam nisát a képeden és az jutott eszembe, hogy ha rajta lök valaki egy olyat, mint lowe hollins-on, akkor oscar díjas alakításai egyikével akkorát zuhant volna, hogy a lökdösőt egy életre eltiltják. :-)

hollinsnak csak a kiállítás sikerült. :-) tényleg lökött lowe persze, de hollins nagyot alakított.

Előzmény: isz-akos (1216)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1218

viszont azon én is ledöbbentem, hogy az mnk-fórumon eddig minden szolnoki, még csabesz :-))) is elismerte, hogy megérdemelten nyertünk.

volt ez így már jópárszor, de akkor ment a bírózás, meg a szöveccség csapata, stb.

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1217
na én ugyanezt akartam kérdezni...
Előzmény: sarkat5 (1210)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1216

Igaz, akkor csak ennyien (kb 6-700-an) voltak a meccsen...szóval más atmoszféra volt tavaly februárban, mint most szombaton.

Előzmény: isz-akos (1214)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1215

az nem mérvadó, mert akkor nem jártak meccsre. tudod, akkor nem ment ennyire nekik. :-)

amikor vannak is a csarnokban, akkor biztosan nem voltál. mert akkor nem dícsérnéd a "hatalmas" szurkolásukat, hanem tisztában lennél azzal, hogy mi folyik ott.

én nem lennék boldog, ha nálunk annak a töredéke is elhangozna.

Előzmény: isz-akos (1214)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1214
De voltam 2x, legutóbb tavaly kupameccsen
Előzmény: sarkat5 (1210)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1213
SZÉP VOLT FIÚK!

(Még nem láttam a meccset, de felvettem a merevlemezes dvd felvevő/lejáccómmal. Ma bepótolom. A 8 pontos győzelmet megjósoltam.)

HAJRÁ ALBACOMP! Csá albapapi !!
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1212
sztem phillips is nagyon hasznos volt, annak ellenére, hogy kosárra nem nézett. hasonlóan fogta kelley-t, mint keniló hollins-ot. a nyakán volt végig, nekem teccett.
Előzmény: isz-akos (1197)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1211

sajnos 20 év után először nem tudtam ott lenni. hidd el, nekem fáj ez a legjobban. :-(

fehérvári a 2000-es bajnoki döntő utolsó meccse óta nem szórakozott ilyen remekül a tiszaligetben. :-D

Előzmény: Hz-i (1194)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1210

te még sosem voltál alba-meccsen szolnokon, ugye?

Előzmény: isz-akos (1209)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1209

Nem tudom mi volt a végén, mert tv-n keresztül nem sok mindent lehetett hallani, de az vesse a szitkozodó szolnokiakra az első kavicsot, aki szfvári létére még sosem nyomott el egy "bu*i Ivkovics"-ot, annak ellenére hogy van szfvári kötődése (nem is kicsi) és tulkép. a magánéletben egy teljesen szimpatikus fazon...

Úgy vagyok vele (és ezzel már tavaly meg azelőtt is így voltam) hogy már tök mindegy mit kiabálnánk, csak legyen teltház, és legalább 1 percen keresztül az egész csarnok (kb 3000 ember) qrva hangosan kiabáljon, hogy az ember tényleg úgy érezze magát, mintha egy sporteseményen lenne, nem pedig egy színházban, ahol ha már vki hangosan szurkol, akkor a körülötte ülők, szúrós tekintettel merednek az illetőre, hogy mégis a mi f*szért kiabál ez a bolond itt...

Előzmény: Törölt nick (1206)
Csak az Olaj:D Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1208
Nagyon ledöbbentem, hogy az "ősi" ellenségeskedések ellenére milyen korrekt a fórumotok, illetve a hozzászólások hagnvétele, realitása!!respect!

Gratula a csapatnak a tgp nyújtott teljesítményéért!!Bencze és Brigitha csak úgy szárnyaltak, viszont Lowe szinte végig hisztizett (nem találok rá jobb szót), és hogy fellökte Hollinst..na az nem volt szép. Lehet naiv gondolkodás, de én úgy vettem észre, hogy meccseken a fekák összetartanak.Ez most nem bizonyosodott be sajnos. Ti tényleg csapatként működtetek, mi viszont kevésbé:(:(

A hangulat meg egyszerűen szavakban nem önthető volt, én ilyet az utóbbi 6 évben még nem láttam, de sokan mondják, hogy nem is volt 16 éve.

Ja és Final Fourt Szolnokra!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Sziasztok!

isz-akos Creative Commons License 2007.03.25 0 0 1203

nah, Lowe kiállítása...

kameramann nem volt a helyzet magaslatán de azért a végét sikerült elcsípnie.

Egyet lökött az ellenfél játékosán (aki korábban azért csipkedte rendesen Lowe-t) én úgy vagyok vele, benne van ez a pakliban, láttunk már ennél sokkal durvább dolgokat is a magyar kosárpályákon... Nem kell túlragozni, kicsit elborult az agya...viszont igazán tökös csávó ez a Lowe, mert sztem a szolnoki oroszlánbarlangban, 4000 feldühöföt hazai szurker előtt, 1 perccel a vége előtt vendég vezetésnél kevesen merték volna ezt bevállalni:-)))

A meccs összképe

A kosárlabda ünnepe volt. Volt itt minden amiről a kosárlabda szól. Teltház, hatalmas hangulat, csodaszép akciók és csúnyán eladott labdák mind2 oldalon, 1000-rel pörgő játékosok, kiállítás Alba győzelem...mi kell még???

Ha Lowe Brigi és Bencze továbbra is tartja ezt a formát, és felnő hozzájuk legalább Phillips vagy Marci illetve az egyik válogatottunk (Áki vagy Kámi) akkor izgi Play off elé nézünk.

isz-akos Creative Commons License 2007.03.25 0 0 1202

Az az egy furi, hogy a meccs vége felé nem hallom a 2 f*szszopó között az indul a busz című örökzöldet:-)))

Egyébként az qrva jó lenne a magyar kosárlabdának, ha minden meccsen legalább ennyien lennének (De legalábbis mindenhol teltház lenne) és ilyen hangulat lenne.

Gratula nektek. bár tavaly amikor kupameccsen ott jártam, azért nem volt ilyen az atmoszfére, de ez most 10/10

Előzmény: OazIs (13) (1201)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.03.25 0 0 1201

Kösz, ez jól esik, néhány ottani szurkolótársad ebből a szempontból példát vehetne rólad, ha már olyan csúnyán kikezdtek a remote beszólások miatt :)).

Sarkatnak pedig üzenjük Szolnokról, hogy igen, kurva jó meccs volt, amihez kellett  egy kurva jó Albacomp is. Persze nem úgy alakult ahogy akartuk, de az ilyen vereségekből talán még többet tudunk tanulni (főleg a playoffra, amikor már nem lehet hibázni), mintha esetleg egy szétesett, motiválatlan albát vertünk volna meg. Igy legalább tudják a fiúk, hogy ingyen a babér nem terem... Aztán majd meglátjuk, hogy mire elég, kifújunk-e, vagy bizonyítjuk, hogy nem volt az eddigi sem véletlen.

Előzmény: isz-akos (1198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!