Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Az ellenzéki előválasztás első hétvégi napján, szombaton szavaztak eddig a legtöbben az ellenzéki jelöltekre az Országos Előválasztási Bizottság közlése szerint.
Szeptember 25-én összesen 89.202 fő vett részt az előválasztáson. Személyesen, az országszerte felállított sátrakban 70 122-en, online pedig 19 080-an adták le a szavazatukat. Ezzel eddig már több mint 440 ezren vettek részt az előválasztáson.
Kunhalmit Szaniszló (volt párttársa, a mára DK-s) oltogatja, Bangóné csomagosztással manipulálja az előválasztást, Szélbandi meg Orbán börtönében senyved, amikor nem közmunkázik.
szerintem probálják ki és akkor biztos kiderül? fidezses krumplit oszt, a balliberális száraztésztát, ha összedolgoznak kész a krumplistészta? ha jol csinálják biztos sikerük lesz?
Nem veled vitázom, ha nem vetted volna észre. Elütés mindenkivel előfordul, gerincesebbek elintézik annyival, hogy "bocs, elütöttem", és kész. Párducka pörög azon, hogy szerinte "jobbára" hogy írják annak a megyénknek a nevét.