en ide akarok menni - most CIB-nel vagyok. Szerintetek jo valasztas? Van egy vallalkozoi fiokom, meg egy magan, es a cib-es koltsegek most elegge megnovekedtek, a kamatok pedig szanalmasak. Itt erste-nel latok olyan lekotest, ami kb 7% korul tud hozni es a koltsegek is normalisak...Velemeny?
Azért mondjuk el a jót a CIB-ről is, hisz havi 398Ft-ért 39Ft-os átutalási költség van fixen, összegtől függetlenül.
A CIB Online számlacsomag egész versenyképes, főleg annak tudatában h 0Ft a hozzá kapcsolódó értékpapírszámla vezetési díja is, tehát csak a visszaváltásért kell fizetni, magától értetődően a számlák közti átvezetés is díjmentes. Tehát sztem elég jó ajánlat azok számára, akik neten keresztül utalnak, hisz minden utalás 39Ft.
Az Ersténél időgép is van. A héten elköszöntem a Szupernullától, és legnagyobb meglepetésemre az ügyintéző közölte, hogy van egy folyószámlahitel igényem a rendszerben, 2013. október 28.-i dátummal, előbb azt mondjam vissza.:-) Ő sem értette, de azért visszamondtam.
Lehet, hogy ingyenes a számlavezetés az államkincstánál de az oda- és visszautalás 0.6%-a az összegnek (ha csak odautalással számolunk az is 0.3%) ami az éves 0.12%-os számlavezetési díj mellett 5 évnél (2.5 évnél) hosszabb befektetés esetén éri csak meg.
Régebben úgy működött, hogy az adott "meglepetés napon" a netbankba belépéskor egy üzenettel várt, hogy ma valamivel magasabb kamattal kötheted le a pénzed, de már elég régen láttam ilyet, igaz nem is lépek be minden nap. Egyébként nem volt túl magas az extra kamat, szóval nem ez az évszázad üzlete.
Tudom, hogy Erste érdekel, de ha budapesti vagy (+ Solymár, Dunakeszi), az is megoldás, hogy elmész egy Magnet Bank fiókba, gyorsan nyitsz egy Csillag számlacsomagot (az feltétel nélküli), rárakod ingyen a pénzt (ha esetleg megvan KP-ben), az azonnal élni fog, a nebankja is, majd 0,15%+230 ft-ért netbankon elutalod -- két millánál ugye 3.230 lesz. A számlavezetés lehet ingyenes (becsületkassza, 0-tól 1000-ig bármit megadhatsz). Az egyenlege lehet nulla is. Csak megfszüntetni nem szabad pár hónapig, mert annak ha jól emlékszem 1000 ft a díja.
Ki kell számolnod, órabérben megéri-e neked (illetve kezedben van-e a pénz). Meg persze hogy a jövőben akarod-e esetleg használni.
Ja en azt hittem a belepessel van a gond. Szerintem a limit dolog azert nem mukodhet, mert pont azt fejlesztettek (vissza :D) a hetvege elejen. Sztem hivd fel oket h mizu.
18 óra óra próbálok belépni, IE10, FF 23 és 24 (időközben frissült) és egy régebbi Operával is. Ha be is lép (most sikerült újra, közel 3 órányi próbálkozás után), elnavigálok a liitmódosításra, rákattintok, hogy küldés, és nem történik semmi.