Ez egy pergola a garázslejáró fölött. Az elején kétoldalt rózsa van, hátrébb meg több ilyen "száműzött", csak az a baj, hogy pont ők kapják a legjobb fényt. Ja, és alulról fényképeztem. Ezen a két képen lévő egymással szemben van.
A legszebb képeimet megmutattam, ezek itt a "selejtek", de ők is az "én gyerekeim", nem tudom miért, de néhány úgy megnyúlt, hogy csak ehhez a nem is tudom mihez kötve tarthatom őket, de azért így legalább jól néznek ki. Látható itt az a bordó dupla, amiről egyszer már írtam, hogy törpésítő szerrel kezelve volt, aztán meg nő, mint egy bolondgomba. Hiába vágom vissza, hogy elágazzon, újra ilyen hosszúkat nő. Van valakinek ilyen (nem olyan csíkos, mint Rágicának), ami normálisan bokrosodik?
Egyébként nemrégóta vagyok fórumozó kertészkedő, de már látom, hogy bizony a férfiak elszántabbak ebben a dologban is. Talán ez is olyan, mint a szakácskodás. De a precizitás, a rend olyan előtérbe helyezése nem annyira jellemző. Ja, most már talán nagyon elkanyarodtam a leander témától, bocs!
Jaj, de mimóza vagy! Nehogy félre értsd már! Én nagyon örülök, hogy fiúk is látogatják a topicot! (Igaz amikor először szembesültem vele, jól elámultam.) Én Anblock-kal ellentétben gyanítottam. Szerintem ilyen "sarkos" csak 1 férfi lehet! Vagyis több is! Itthon tapasztalom!
Bevallom már volt egy kis gyanakvásom, de több szólt ellene. Ilyen precizitással általában csak nők szokták kialakítani a környezetüket. Amikor azt írtad, több virág nem lehet a teraszon, mert...hát ez a férfimentalitásra igazán nem jellemző, de kivételek szentesítik a szabályt. Köszönjük mégegyszer Neked is és Twinksnek is a jókívánságot (és a meglepetést is).
Erre az oldalra csak nektek van bejáratotok? Bocs ezt nem tudtam, ha zavar a személyem küldjetek csak el nyugodtan. Ideje már saját topikot nyitnom... °°