Keresés

Részletes keresés

(ai)R Gabi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1331

Tóth Gabesz- Hanga csere?

Előzmény: AlBaPaPi (1330)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1330
Nem áll az alku. :)
Előzmény: (ai)R Gabi (1329)
(ai)R Gabi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1329

Scott-nak és Savic-nak is asszem élő szerződése van.

Laslo ha megy, akkor szerintem külföldre megy inkább.

Van egy ajánlatom!

Mi segítünk nektek jó légióst hozni, mivel ahhoz értünk jobban, Ti meg segítettek jó magyart igazolni, mert nekünk meg az megy siralmasan..

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1328
Savicot szerintem se tudnánk elhozni, max Scottal csomagban, de ő meg nem kell, mert agyas.
Laslo ügyében nem ígérhetek semmit, rá lehet szükségünk lesz. :)
Előzmény: (ai)R Gabi (1326)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1327
Azért Savic-csal hatalmas vásárt csináltatok, amikor megvettétek...nem egy szezonos játékos...
Előzmény: (ai)R Gabi (1326)
(ai)R Gabi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1326

Akár én is tudnék, de vagy 8-szor elvennék tőlem félidőnként a labdát. Boczkó elfoglalhatná az évek óta őt megillető helyét a csapatban.

Se Savic, Se Laslo NEM ELADÓ!

TÓTH GÁBORT AKI ELVISZI RÁADÁSKÉNT MEGKAPJA ZÁCIÓI JÁTÉKJOGÁT IS!!

Előzmény: AlBaPaPi (1325)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1325
és akkor ki fog irányítani, talán te? :)
Előzmény: (ai)R Gabi (1324)
(ai)R Gabi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1324
Jól gondolod. Marci-t megetetném a disznókkal, hogy még nyoma se maradjon!!
Előzmény: isz-akos (1322)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1323
Akkor konkrétosítsuk! A hátralevő meccsektől függően:

1.: Marci, Phillips, Thomas, Simon B., Drahos, Supola
2.: Ákos, Lowe, Laslo, Carrberry, Kukielka, Bell
3.: Bell, Hendlein, Dénes, Hanga, Vincz
4.: Bell, Brigi, Freeman
5.: Zé, Ricsi, KRSTANOVIC, Szabó

Kelley-t ne hozzuk el Szolnokról, mert találnak helyette jobbat! Meg különben is nagyon előredől futás közben, rossz helyen van a súlypontja.
Előzmény: AlBaPaPi (1314)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1322
Egy Marci - Savic cserében benne lennék...gondolom a Nyir1háziak már kevésbé.
flash3 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1321

Ha már belementünk ebbe, az ismeretek közül én is Kelley-t szeretném, mellette meg mondjuk Bell-t, Phillips meg maradhatna uniós spílerként, persze további teljesítményétől függően.

És persze, igen, megtartani Zé-t, mert teljesen egyetértek, egy jobb napjain válogatott szintű és mezőny fölé is nőni képes magyar, ráadásul saját nevelésű center valóban nagy érték! Csak tudná már valaki kihozni belőle vagy ő magából végre tartósan is azokat a nagy lehetőségeket amik kétségtelenül megvannak benne!

Előzmény: Törölt nick (1315)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1320
gondolom a másik brózer-tegben vmi másik Brigittát (18+) nézel :))
Előzmény: AlBaPaPi (1318)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1319
jó ez! ettől izgi a bajnokság!!! és vannak csapatok akik minden évben elnyomják ugyanazokat a "poénokat" :) télleg, Körmeneden idén még nem merült fel hogy megszűnnek? utóbbi pár évben mindig ez volt a téma tavasszal.
Előzmény: Törölt nick (1306)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1318
Brigi!!! Hát persze! Hogy hagyhattam ki?
Előzmény: GordonGekko (1317)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1317
Zé kezd tisztára "elsitkuosodni". minden szezonban nyom egy olyan meccset ahol odateszi magát, ami üt, ami számít, ami tlátványos és innentől kezdve mindenki felejt, nem emlékszik...

ha már a jövőt építjük: nekünk szerintem Brigire van nagy szükségünk! nem egy varázsló a gyerek, de a feladatát tökételesen megoldja, nagy lelkesedéssel. én őt tartanám meg. sok ilyen harcosra lenne szükségünk.
Előzmény: Törölt nick (1313)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1314
A ranglisták és a józan ész alapján az alábbi játékosokban érdemes gondolkozni:

Amcsik: Bell, Lowe, Carrberry, Freeman, Thomas

Nem amcsi légiós: KRSTANOVIC, Laslo, Phillips, Marci, Kukielka

Magyarok: Hendlein, Zé, Ricsi, Ákos, Simon Balázs, Dénes, Drahos, Hanga!, Supola, Vincz, Szabó
Előzmény: isz-akos (1304)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1312
Nem. Élőben lesz az ertéelen. Mónika után.
Első téma: Fanatikusok kontra divatszurkolók.
Előzmény: beetee (1311)
beetee Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1311
sóműsor=szóműsor ?  :)
Előzmény: AlBaPaPi (1308)
flash3 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1309

Veled ellentétben én láttam Lowe-t az egész szezon során, így elhiheted, hogy nekem, nekünk akik végig voltunk még nagyobb pozitív fordulat az ő játéka! Nekem, másokkal egyetemben valódi komoly kétségeim voltak afelől, hogy ez a csávó tud-e egyáltalán kosarat dobni idén itt nálunk (mert a bundesligában is csak megoldotta)? Neked bezzeg könnyű, arra toppantál be, hogy elkezd jól kosárlabdázni...:-)

Az, hogy kit tartunk meg jövőre, az valóban csak és kizárólag a szóbajövő egyének nomeg persze a csapat playoff szereplésén múlik. Mert igazából egy alapszakaszban lehet hullámozni meg gyengélkedni, de innentől derül ki igazán, ki a legény a gáton, egy jó  cspataban ki tud, vagy jobb esetben kik tudnak a sorok élére állni.

De ha már itt tartunk, akaratlanul felmerült bennem is már, hogy ha Lowe ekkora értéke is marad a cspatnak, érdemes lenne legondolkodni rajta...

Én bízom Phillips-ben is, hogy javul a teljesítménye még, és Brigivel is nagyot húztunk, főleg így szezon közben. Utóbbi két urat csak azért emelném ki e jelenleg még teljesen fölösleges előre tervezésből, mert az említett urak EU-s játékosok...

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1308
Marci is és Phillips is fontos csavarja volt a szombati gépezetnek.
Innentől nyerőgépezni fog a csapat.

Annyira vicceseket kitalálok, hogy elmegyek újságírónak vagy indítok egy sóműsort.
Kody, szerinted?
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1307
Mi szívtunk vele rendesen, mert az akkor még erős csapatukkal lenyomtak minket, most az Olaj meg simán nyer.
Csak a Falcoban meg a Sopronban bízhatunk. :)
Előzmény: Törölt nick (1306)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1305

"valamiért"

nem az ő idején buktatták meg Kruscsicsot??

(úgy rémlik, az egyik meccsen még át sem öltözhetett)

Előzmény: sarkat5 (1301)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1304

nem kételkedem abban, amit mondasz, de nekem aki csak jó formában látta ezt a srácot, olyan furcsának tünik, hogy képes ez a fazon szarul is játszani???

Szerintem hatalmas értéke a csapatnak, és őt jó lenne megtartani jővőre is (Marci mehet, és ha a play offban sem mutat semmi extrat Phillips akkor ő is, meg Kámi is)

Előzmény: sarkat5 (1300)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1302

nem tudom, szerintem nem kell feltétlenül CSK-nak lenni ahhoz, hogy valaki felvesse egy meccs után, hogy üljenek be valahova vacsorázni.

Ez egy csapatnál természetesnek kéne hogy legyen.

Vagy szerintetek mitől igazi csapat egy csapat?

Tavaly nem egyszer láttam Nisat Bódit meg még 1-2 játékost közösen kólázni a pátriában...

Most hiányzik a csapatból egy mindig mosolygós jó kedvű csupaszív Nisa, vagy egy Bódi fél karakteres egyéniség, úgyhogy valóban Matus lehet az egyetlen aki képes lenne arra, hogy összefogja a fiúkat edzések/meccsek után is egy kicsit...

Előzmény: Törölt nick (1299)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1301
volt ő már, de "valamiért" lemondatták/lemondott.
Előzmény: Törölt nick (1299)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1300

nem te láttad meg lowe-ban, hogy tud kosarazni.

egyszerűen azelőtt kimondhatatlanul pocsék formában kosarazott (néhány kivétellel, pl. hazai szolnok meccs), most meg mutat néhány dolgot.

Előzmény: isz-akos (1298)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1298

Dehogy írok ilyet, hát így ismersz???

;-)

Egyébként hetek óta ezt irogatom, hogyha csapatként működne az a 10 ember aki általában felveszi az Alba mezt, akkor nem itt tartanánk. Érdekes, hogy most Matus is megjegyzi, hogy végre csapatként müködtünk (tehát eddig nem)

Ahogy az is érdekes, hogy miután hazajöttem és lenéztem egy edzésre, és utána megjegyeztem, hogy Lowe (akkor még nem tudtam a nevét csak a mezszámát) a csapat legjobb játékosa, sokan csak mosolyogtak a megjegyzésen...aztán tessék, most mintha úgy tünne Lowe tényleg ért ehhez a sportághoz valamit.

Az mondjuk nem derült ki a cikkből, hogy ez (mármint a közös vacsora) most csak egy vágyálom Matus részéről, vagy meg is valósítja mindezt? Egy közös vacsora/sörözés/összetartás többet ér, mint 2-3 napi edzés, mert ezek a fiúk már szinte mindent tudnak a kosárlabdáról, mostmár csak csapattá kéne kovácsolódniuk, aminek 1-2 jelét már fel lehetett fedezni a Szolnok elleni meccsen

Előzmény: Törölt nick (1287)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1297
Ezek az összehasonlítások nem reálisak.
Ha az akkori Jordan most jáccana, egész másat produkálna, Bryant és még néhányan simán megvernék 1-1-ben, ill. a csapatok is erősödtek annyit, hogy MJ nem fickándozna úgy, mint régen. Egy lenne a sok jó játékos (Wade, Bryant, James stb.) közül.
Ha viszont MJ 20 évvel később születik, és ebben a mezőnyben nő fel ill. most lenne kb. 25-28 éves, akkor lehet, hogy akkora király lenne, mint anno, hiszen egyedülálló adottságokkal rendelkezett.
Előzmény: GordonGekko (1292)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1296
Pór esetleges kapitányságával kapcsolatban csak annyi gond lenne, hogy lehet akkor nem tudná vinni a Szolnokot, vagy ha meszlényisen egyszerre csinálná, valahol ezt az eredmény sínylené meg. namost (sokan úgyse értitek majd) ÉN örülök h van egy jó Szolnok (főleg hogy kétszer is megvertünk őket)
Előzmény: GordonGekko (1290)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.27 0 0 1295
és vitte volna Vetési mágust segítőnek???? :))

"nyerhettünk vóóóóóóóóóóna!"
Előzmény: sarkat5 (1294)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!