Tud-e valaki eladó némakacsa gádzsért ha lehet akkor 2 éves-töl lenne jó . .kecskemét és környékén esetleg helvécián is ha igen akkor hely,elérhetőség netán kép is szóba jöhet a válaszokat előre köszönöm
Tud-e valaki eladó némakacsa gádzsért ha lehet akkor 2 éves-töl lenne jó . .kecskemét és környékén esetleg helvécián is ha igen akkor hely,elérhetőség netán kép is szóba jöhet a válaszokat előre köszönöm
szia, hát biztos lesz valami,enyémek már elég aktivak :D de még tojás nincs...még nem jön a tavasz...azt szokták mondani amikor a liba tojni fog akkor jön a tavasz..
Sziasztok a libáim 1-2 fészket már meg néztek/bementek de még nem cicmeregtek,,, és szeretném kérdezni hogy ez azt jelentheti hogy hamarosan lesznek liba tojások??? a válaszokat elrőre is köszönöm
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni töletek! Van egy csapat Cseh Libám de nem tudom, hogy meik a gúnár és a tolyó. Ha megtudjátok mondani a képről, segítsetek nekem. Köszi elöre is!
hát elöször énis anyuéknak akartm segítteni ha esetleg szükösebb idő lenne tudnánk mit elkapni az udvarról és megnni...
deaztán finnyásak, letojom h mitakarnak mert inkább amim van vagy ami fölösleg azt eladom... annak nincs értelme mulkor is levágtam egy jó nagy kakast... 1x ettek belőle... 3napig ált a hütöbe... kész, ment a kutyának... na aztán elegem lett...
van msn-ed? csak mert ittt elég lassu ez a beszélgetős dolog :P
én csak magunknak termelek, mert elég szegényesen élünk húsra van a legkevesebb pénzem, szoval igyekszek megtermelni az asztalra valót a családnak, most hus csibék vannak a keltetőben, de nem tudom mi lesz belőle, mert 2 sziküek a tojások amiket adtak tenyésztojás gyanánt.
tavaly nyár vége felé,de 2 évesek az idén asszem,meg szerintem az új hely miatt nem tojtak tavaly....idén már kell nekik tojni meg napi szinten többször is cicmeregnek ugyhogy remélem jo lesz...de nem tudom mennyit kéne nekik darabszámban tojni.
hát a pulykák érdekelnének,meg a te féle libád is...meg most ugy minden érdekel mert én csak most kezdem az állattartási dolgokat...de majd akkor ugy is kiderül,mert addig még sok víz lefolyik a dunán....meg fogalmam sincs hogy mennyit tojik egy liba....nekem tavaly már nem tojtak hogy megvettem.
jaj nagyon szivesen adok neked ha lessz :) de szentem még idén nem fog tojni... tavaji kis tyúk 2éves kakassal... elég csöppnyi még a tyúkocska de ha leszz toji rád gondolok elöször:)
hát kb csak március közepe felé fogunk menni agárdra,de majd ugy időzítünk hogy mindenkinek jó legye.addigra talán a libusok is tojni fognak.van pávád? anyukám meg van őrülva érte,igaz a fehérért....mennyiért adod a tojását? azt lehet venne anyukám én meg keltetném neki szerintem....