Keresés

Részletes keresés

mindenki senkije Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3782

jobbat mondok: a zombik afféle időjárási tényező lettek

együtt kell velük élni, nem tehetsz semmit, hozzá kell szokni

ha nagyon zavar, kinyitod az esernyő..., BEKAPCSOLOD AZ IPODOT, h ne halld őket :)))

(részemről kb ez volt amúgy az egyetlen, valóban kiemelkedő aspektusa az új résznek)

Előzmény: Bateman (3780)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3781

Igen a vérző szemről, mert a srácnak is bevérzett a szeme, mikor mutatták a végén.

Előzmény: Bateman (3780)
Bateman Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3780

hát nemtom' abból hogyan lehetett volna rájönni? a vérző szemről? vagy miről?:)

nekem inkább az jött le, hogy Rick úgy szemléli már járkálókat, mint egy kertvárosi szomszédot. mivel a rendes életben azok is ott vannak, nem tehetsz ellenük semmit, állandó részei az életednek, rájuk nézel és tovább mész, vagy beszédbe elegyedsz velük, ha szimpatikusak. a zombik itt ugyanazok. a megváltozott élet túlélőinek "kertvárosi szomszédjai". de lehet csak nekem jött ez le és rohadtul nem a rendezői tudatosság műve:)

az új fordulat nem az lesz, hogy a fertőzés már víz útján is terjed? a zárójelenet erre utal.

Előzmény: Aragorn83 (3779)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3779

Hogy mutálódott a vírus vagy valami hasonló. Lehet már jövőhéten kiderül. :)

Előzmény: Bateman (3775)
Bateman Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3778

SOA s06e06 - idézem magamat:"ez a rész (s06e05) számomra igazából a következő részben történő alapvető változások felvezetője volt. egyszerűen pattanásig húzták a húrt. ami elszakadt. a robbanás is erre utal." és valóban. Jax monológja ezt az előrevetítésemet igazolta. ez a rész tele van szívvel, lélekkel, gaz csínytevésekkel. változás és egyben visszatérés ahhoz, amivel ez a sorozat kezdődött és ami miatt beleszerettünk. a SOA ezzel a résszel visszatért az eredeti DNS-éhez. a múltkori rész valóban a szar áradásának csúcspontja volt és tényleg nem lett volna értelme azt a vonalat továbbvinni már. viszont úgy tűnik a bajok máshonnan fognak majd jönni. megváltozik pár dolog és ez nagyon jót tesz ennek a show-nak. Jax nagyszerű beszédet mond annál a bizonyos asztalnál:"...Sons of Anarchy it's at a crossroads. Our clubhouse blowing up last night...thats a sign of the times. The end result of a bloody relationship with the IRA." legszívesebben betenném az egész speach-et, mert annyira erős és mély, de inkább nézzétek meg a film kontextusában. nagyon, nagyon tetszett ez fejezet!

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3777

A Peaky blinders-t nézi valaki ?

Nem rossz az első rész, kicsit Gengszterkorzós, kicsit Copperes, nagyon angol :)

Az az akcentus...szundáj :) 

Bateman Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3776

mint mindig.

Előzmény: Maitréja buddha (3773)
Bateman Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3775

nekem ez jött le. persze lehet més volt a célja. mi is?:)

Előzmény: Aragorn83 (3772)
sissoko Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3774

Egy kis reggeli muzsika Lutherrel. :)

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3773

Izlések and pofonok :P

Előzmény: Bateman (3767)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3772

A csúnya szeműre? Azt más miatt mutogatták. :)

Előzmény: Bateman (3759)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3771

Lassan ideje lenne újra darálni. :D

Előzmény: Biga Cubensis (3764)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.10.17 0 0 3770

walking dead 4/1:

indokolatlan a 16M néző, teljesen átlagos, közepesen unalmas, semmilyen epizód volt

sissoko Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3769

The Gulity

3 részes brit minisorozat. Az első rész alapján rendben van a dolog. Kertvárosi gyerek gyilkosság, remek atmoszféra, ide-oda ugrálás az időben, de abszolút nem zavaró, faszán megoldják a színekkel. Akinek a Brodachurch bejött, ezt is bírni fogja szerintem.

Ja, és mindhárom részhez van már magyar felirat.

nina_morgan Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3768

Walking Dead áfkórsz tökjó első résszel nyomult, ellenben a Supernaturalt ideje lenne kaszálnom, már az eyecandy-faktor SEM működik.

Bateman Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3767

Pacific Rim egy rohadt jó zsánerfilm. nem akarom itt ajnározni, megtettem ezt a mozis topikban.

Előzmény: Maitréja buddha (3765)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3766

Ezért vágtam bele én is félve, de nem kellett volna annyit várnom. Ez nem "zombis cucc", hanem egy piszok jó kis sorozat.

Tehát akkor:

The Walking Dead 1-3.évad

Nagyon tetszett, élveztem. Jó volt felvezetésnek az első évad, és nekem bejött a viszonylag nyugodt 2.évad, éppúgy mint a pörgősebb harmadik. Voltak azért gyengécske pillanatok is bőven, de összességében kellemes időtöltés volt.

Előzmény: Kuusamo (3756)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3765

Igen, abban nekem is tetszett.

Bár ott Frodó is, akitől a WotR-ben kiütést kaptam :P

Azért azon a filmen, Huligánok, sokat dobott a két akcentus közötti különbség.

Bman

Az nem kifejezés, hogy a PR ben lapos karakterek voltak, szvsz az a film úgy szar, ahogy.

Az akció jeleneteket áttekertem a végén, ez sokat mond.

Ja, majd kiderül a srácról milyen, a Hooligans ban tetszett, a SoA ban bírom, lehet hogy itt a rendező sara.

Ha nem mondjátok, mielőtt látom, meg se ismerem.

Van egy szőke srác, úgy néz ki mint Gary Busey óvodásként, a Sikoly első paródiájában játszott, engem arra emlékeztetett, csak sokkal rosszabb volt.

Egyébbként az a srác szerintem jó szinész, de mindig ilyen B katokban látom, lehet hogy tényleg GB a keresztje :)

Előzmény: Törölt nick (3761)
Biga Cubensis Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3764

egy kis BSG nosztalgia, bár kár, hogy nem a saját zenéjét tették alá.

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3763

hűűűűű, nem semmi nevek.

Előzmény: Bateman (3762)
Bateman Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3762

azt nem láttam. viszont a következő film, amiben főszerepet játszik, az Hillcoat (The Proposition, The Road!), Triple Nine drámája. Ebben korrupt zsarut játszik, Blanchet és Waltz mellett. azt hiszem, ebben a filmben majd lehet bizonyítani és kinyílni.

Előzmény: Törölt nick (3761)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3761

Egysíkú???

Azért a Hooligansban frodó mellett sztem kurvajó volt....

Előzmény: Bateman (3760)
Bateman Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3760

a Pacific Rim érdekes abból a szempontból, hogy nem különösebben mély karakterek voltak. tehát nem is nagyon volt mit hoznia. amit hozott az pedig a SOA karaktere, ami viszont rohadt erős. nyilván nem adja fel egykönnyen ezt a karaktert, csak majd valami egészen más, kidolgozotabb szerepért. neki jelenleg abből jön a pénz, hogy ő Jax. aztán lesz majd olyan, amikor mást kell hoznia. akkor meglátjuk valóban egysíkú színész-e?

Előzmény: Maitréja buddha (3755)
Bateman Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3759

no, mintha nem is lett volna szünet a két évad között. durvulás lesz a következő részben az biztos. ami tetszett az a többszöri finom elmélkedést serkentő képek: Rick többször rátekint egy zombira a kerítésnél, mint egy szomszédra, a nő, aki zombiként él az erdőben és Rickre táplálékként tekint. nagyon erős dolgok ezek a változó világ képének leírásához. ezért szeretem ezt a sorit.

Előzmény: Aragorn83 (3752)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.10.16 0 0 3758

Nekem semmi bajom a zombis filmekkel. Én inkább a vámpíros cuccoktól tudok falra mászni. Meg valahogy a Maffizók se izgat. :)

Előzmény: Kuusamo (3756)
Kuusamo Creative Commons License 2013.10.15 0 0 3757

Maffiózók

Még 12 rész van vissza...lassítanom kéne, mert nem akarom, hogy vége legyen:)

Már most azon agyalok, mit lenne érdemes nézni ezután...

Kuusamo Creative Commons License 2013.10.15 0 0 3756

Lehet, hogy velem van a baj, de (kis túlzással) kb. 5 percet bírtam nézni ebből a sorozatból aztán kaszáltam. Mondjuk én eleve nem vagyok oda az ilyen zombis marhaságokért.

(Aztán lehet, hogy pár év múlva majd újra nekifutok:)

Előzmény: Aragorn83 (3752)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.10.15 0 0 3755

Megnézve a Pacific rimet, nem is nagyon kellene neki játszani semmit. Elég jellegtelen egy karakter.

Előzmény: Bateman (3744)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.10.15 0 0 3754

De min ?

Én mondjuk csak könyvben olvastam, de még ott is két elég idegesitő karakterrel történnek dolgok.

Én Sansa farkasát (könyvben) ezerszer jobban sajnáltam.

Nem jut eszembe annak a kis buzinak a neve, de fejben novellákat irtam a kivégzéséről :P

Kérdés ahhoz aki olvasta is, lehet sejteni a filmből, hogy azért lesz ezzel a red weddinggel egy csavar ?

Amugy a pali belehuzhatna, mert lassan utóléri a film- az írót- ő meg a nagy narkózásban feldobja a talpát, mi meg itt maradunk orgazmus nélkül :)

Előzmény: Biga Cubensis (3749)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.10.15 0 0 3753

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!