Szolnoktól Martfű felé kb 5 km Busz indul a Várkonyi térről Rfalva felé vagy a nádasnál szálltok le és begyalogoltok vagy ha bemegy a faluba akkor a Bodzánál kell leszállni és be kell gyalogolni . Ha autóval jöttök Szolnok felől akkor a Rákóczi pékségnél jobbra és utánna a Csüllög étterem előtt megint jobbra ott van tábla is ami mutatja az irányt és utánna egyenes a pálya felé.
Sok szeretettel várunk mindenkit remélem egy nagyon jó meccset hozunk össze. Nyerni akarunk.
Lesz hot-dog,keleti édesség,vatta cukor, büfé, tombola. Belépő: 600 ft, 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés.
A lelátót beárnyékolják a pálya mellett lévő fák, de szerintem ha biztosra akarsz menni akkor én a helyedben hoznék 1napernyőt is meg a szeszélyes időjárás kedvéért egy esernyőt. Bár az utóbbira remélem nem lesz szükséged.
Gery, nemtaláltam a telefonszámodat sehol szóval ide irok, felhivtam és szerdán kell mennem 2 re vizsgázni. Szóval ha kedden tudnánk valahol kicsit átbeszélni pár dolgot akkor azt nagyon szépen megköszönném. Szente Attila
Így hogy van magyar felirat így igényt tartanék 1 példányra Borcimester!!!!!!!!! Légyszi írd már ki és mondd h mivel lógok vagy h küldjek e lemezt!!! És természetesen nagy köszi Bubba ;)