Ha rondasági werseny lex, akko mégse a Sonido minidobozát wixem, hanem a DIY Dynomat! ))))) Maj jol lezenéli a zösszes hangfalcsodát! Wixont ilyen rondát még uccsenem láttatok.)))
Próbálj vele beszélni, hátha lenne kedve megjelenni.
Ez a legrondább diy nem jó. Még meggyanusítanának, hogy előre lezsíroztuk a fődíjat. Az 2a3-amat nem gondolom, hogy felül (bocs: alul) lehetne mullni. A Thorensem lábairól nem is beszélve. Mióta AS meglátta szvsz aludni sem tud :))
Nagy vasak ugyan vannak mindegyikben de nem vas az ami zenél, hanem a vákum :))
Attól tartok akusztikai problémáink lesznek . A tetőtéri hállóról már tettem fel képet, most még egy néhány:
Földszinti kishálló, tanterem és szin padokkal, asztalokkal, valamint egy agyagégető- kenyérsütő kemencét és rostsütőt egybefogó komplexum.
Attól tartok, hogy a hállók és tanterem is az akusztikai rémálom kategóriába tartoznak. Szabó Zoli felköthetné a fehérneműt.
A képeken nem látszik (nincs is róla képem), de az erdei iskola közvetlen szomszédságában van egy vadászház is. Emlékeim szerint 2 szobával, étkezővel. A honlapon sincs fenn. Ha nem lesz vendég oda még be lehet kéredzkedni, azok a helységek ebből a szempontból hálásabbak.
Akko én winnék egy reference minihifi láncot a lá' TEAC H300 és a hozzáwalo Sonido kétutas fémmembrános. Ja és wan egy két fadobozos riaa elöfokom is, a la' mellorn. De még megkérdem öket,h mit xonak az 5lethez.))))
De ezeknek wmi kisszoba kö. Ott érzik jol magukat. De ott naon.))))
Az enyém bikábelezhető! Olyan banánhüvely van rajta ami a közepén és az oldalán is lyukas :))
Az eddigiek szerint Sonido egyutasunk lesz, de nagyon jó lenne valami más, többutas láda is, ne legyen egyeduralkodó a Sonido, és az egyutas hangzás. Nem tud valaki valamit bedobni erre a pár napra? No meg valami hozzá illeszkedő erősítőt :))
Formai kialakításra nekem az jön be leginkább. Igen ergonómikus kivitele van! :) A sztereó vezérlés az a két domborulat a felső részén? Mert akkor a másodikat már javították, mert azon pót tartó is van...