Keresés

Részletes keresés

digicat Creative Commons License 2008.05.01 0 0 2706
Nem ismerem az MKB internetbankját, ezért fogalmam sincs hogy ez egy foglalás vagy már a végleges terhelés.
Előzmény: synnadene (2702)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.30 0 0 2705
A bankod nevét és a számlaszámod még nem kellett eddíg megadnod...ezután is csak ha withdrawot nyomsz és kikéred....
Acceptálnod kell a pénzt aztán rákerül a paypalodra ahonnan withdraw menün keresztül megadva a bankadatidat tudod lekérni forintban a bankszámládra.
Előzmény: lenshood (2704)
lenshood Creative Commons License 2008.04.30 0 0 2704
Üdv Urak!

Az lenne a kérdésem, hogy PayPalra küldtek nekem pénzt és ha elfogadom, akkor rá kerül a pénz a kártyámra azonnal? Ugyanis elfogadás előtt kérdezi a bankom nevét és a számlaszámom, csakhogy már rég ott van beállítva a bankkártyám is és azzal szoktam fizetni ebay-en. Meg kell adnom a Bankom nevét és számlaszámom mégegyszer?
DuraAce Creative Commons License 2008.04.30 0 0 2703
Sziasztok!

A tisztelet teljes kérdésem az lenne, hogy Ti vásárolnátok-e 0 feedback-el rendelkező eladótól nagyobb értékű terméket. Kapcsolódó kérdés, hogy a paypal bácsi tud-e rajtam segíteni, ha esetleg az eladó az általam elküldött pénzt utalja a saját bankszámlájára, onnan a kp-t felveszi, azt megszünteti..stb. Adott ugyanis egy aukció, de túl szép, hogy igaz legyen.

Köszönöm a segítséget!
synnadene Creative Commons License 2008.04.30 0 0 2702

Így néz ki: (kitöröltem a bankkártyaszámot a közleményből)

Előzmény: digicat (2701)
digicat Creative Commons License 2008.04.29 0 0 2701
Biztos megterhelték már és nem csak a foglalást látod? Más banknál is van olyan, hogy amíg nem terhelik be addig nem látszik a közlemény (csak tudnám miért?).
Előzmény: synnadene (2700)
synnadene Creative Commons License 2008.04.29 0 0 2700

Az MKB Banknál van számlám, a Paypal már meg is terhelte 400 Ft-tal és megvan a közlemény (netbankon néztem), de sehol nem szerepel benne a xxxxPayPal kifejezés számokkal, csak a kártyám száma és PP Huf... a postán kapott számlán már látni fogom, vagy mit csináljak?
pittipitti Creative Commons License 2008.04.23 0 0 2699
Paypalos limitedet lépnéd túl ami látszik is a view limitet nyomva...feltehetően personal paypalod van. Premierre uppolva megoldható...vagy ha a 250000hufos limited lépted túl az több napos míg beküldöd az adataid és elbírálják.

Előzmény: ppkny (2698)
ppkny Creative Commons License 2008.04.23 0 0 2698

Sziasztok!

S.O.S. segítségre lenne szükségem.Az Ebay-en az egyik eladóval megbeszéltem,hogy paypal-on keresztül (beírva az email címét) utalom a pénzt.Igen ám,csakhogy amikor utalnám a pénzt kiírja,hogy túl léptem a hitelkártyám limitjét(ami nem igaz,mert már a bankkal is egyeztettem ezügyben és ott minden oké).Most hogyan tovább?Ráadásul sürgős lenne az utalás:(Várom az ötleteket,köszi  

slea Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2697
Köszönöm :-)
Előzmény: pittipitti (2696)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2696
Withdraw menü
Megadod a számlaszámod 123456781234567812345678 formában és a bankod nevét és lekéred forintban.
Előzmény: slea (2695)
slea Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2695
sziasztok, ha esetleg mar kerdezte valaki, ELNÉZÉST. Nem talalom a beirasok kozott, ezert: HOGYAN LEHET PAYPAL SZAMLAMROL A BANKSZAMLAMRA LENNI A (PAPAL on) LEVO PENZT? Elore is koszi
vzstrial Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2694

"amit páran feltételeznek"

Hoppá. Szóval úgy értettem, hogy amit a "kezdők" még hibásan feltételeznek. Én is ezt hittem..:)

Előzmény: vzstrial (2693)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2693
Nem kell dombornyomott kártya. Nem mondom, hogy olvass vissza, mert nem nehéz leírni:) Szóval a lényeg, hogy ha a kártyád hátoldalán van az aláírásod mellett egy 3 jegyű kód akkor tudsz vele netről vásárolni. Nem szükséges a dombornyomott, amit páran feltételeznek.
Előzmény: Coco (2688)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2692
Azért megpróbálhatod...legfeljebb nem engedi.
Ha elakadsz vagy fizetni kéne helyetted paypallal a nevemre kattintva megtalálod az elérhetőségeim.
Előzmény: Coco (2691)
Coco Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2691
Köszönöm a választ! Valószínűsítettem, hogy ez lesz, de próba szerencse, azaz ezuttal nem.:( Sehol nem találtam értesitést arról, hogy milyen stádiumban van a hitelesítés, így simán töröltem a kártyát. Jól értem, hogy hiába csinálok a brátnőm nevén egy másik accountot ezt a kártyát már nem fogja elfogadni?
Előzmény: pittipitti (2690)
pittipitti Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2690
A paypalon megadott névnek és a bankkártyán szereplő névnek természetesen azonosnak kell lennie....
A barátnőd csináljon a saját nevére egy paypalt és úgy használjátok....
De ha véletlen elfogadta a kártyát és a zárolt tételek közt megleled a 400 hufos terhelést és használod ezt a kártyát akkor később lesz gond belőle.
Ha meg most leveszed akkor nem használhatod másik paypalhoz már.
Előzmény: Coco (2688)
vsiivz Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2689
ha van kereslet az arudra, es versenykepes aron adod, akkor keves feedback-el is el tudod adni
teny, hogy egy bejaratott eladonak magasabb aron mennek el a termekei, de valahol el kell kezdeni
nem tudom, hogy a hazai internetes aukcioknak hany rendszeres hasznaloja van (meglepodnek, ha 5000-nel tobb lenne), de az ebay-nek kb 20 millio
Előzmény: névtelen nick (2687)
Coco Creative Commons License 2008.04.22 0 0 2688
Sziasztok

Lenne egy egyszerű kérdésem, a PayPal account-hoz rendelt bankkártyának a saját nevemen kell lennie? Ugyanis nekem nincs dombornyomott kártyám, így a barátnőm kártyájának adatait írtam be. Ez 17-én volt, ma reggelig a 400Huf-os terhelés még nem jelent meg a számlán.
névtelen nick Creative Commons License 2008.04.20 0 0 2687

Nem akarok ezen vitatkozni, végülis le vannak írva a feltételek, amit elfogadtam, tehát sok értelme nincs, kritizálni.

Csak megjegyzem, hogy itthon átlagosan kb. 2-3 listázás után kel el a termék. Ha ugyanezzel számolok - sőt még kezdetben lehet, hogy többel kellene, mert kevés feedbackem van - akkor  kb. 20%-ot rá kell tennem az eladási árra, hogy fedezze az  2-3 listázás, eladási jutalék, paypal, meg mittudoménmilyen díjakat.

Ezt szerintem sok internetes eladás esetén. Minden 10ezer forint után 2ezer plussz. De elfogadtam, majd meglátjuk...

Előzmény: digicat (2686)
digicat Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2686
Azzal, hogy listázol, igénybe veszel egy szolgáltatást. Ezért jogosan kér pénzt a szolgáltató, hiszen a maga részéről ő is pénzt fizet azért, hogy a szerverek működjenek, hogy a szolgáltatás reklámozva legyen (Amerikában a csapból is eBay folyik, de Európában sem spórolnak a reklámmal) és még sok egyébre, ez pedig sok pénzbe kerül, attól függetlenül hogy te eladsz vagy nem. A sok reklám a te érdeked is, mert minél több a látogató, annál nagyobb eséllyel tudsz eladni. Az üzleted bérleti díja sem függ a bevételtől, de a piacon is fizetned kell a helyért, akár eladsz akár nem.
A Vatera és Teszvesz örül, hogy egyáltalán van bevétele, ezért nem mernek több pénzt kérni, nem az akaratban van hiány :-)
Egyébként meg nem reagáltam túl, egyszerűen nem bírom azt a felfogást, hogy ami az interneten van az ingyenes kellene legyen, akár zenéről, filmről vagy szolgáltatásról van szó, és aki pénzt mer kérni az egyből köcsög.
Előzmény: névtelen nick (2685)
névtelen nick Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2685

Nem kell mindjárt túlreagálni...

Semmi bajom a Vaterás, TeszVeszes számlákkal, minden hónapban fizetem, csak annyiból korrektebbek érzem, hogy ott akkor fizetek, ha el is adtam -> van bevételem, hasznom. Itt akkor is kell fizetni, ha esetleg nem kell el az áru. Kezdőként meg ez előfordul, ...

Egyébként van rendes boltom is, csak ott alkalmazott van...

Előzmény: digicat (2684)
digicat Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2684
"Mondjuk elég kötsög, hogy már egyből insertation fee, meg ilyen fee, meg olyan fee."
Nyithatsz üzletet havi párszázezres költséggel.
Vagy kiállhatsz a Lehel téri aluljáróba a cigicigisek mellé.
Vagy indíthatsz saját honlapot, fizeted annak a fenntartását, és a havi többszáz dolláros reklámszámlát.
Lehetőségek vannak, ha büdös az eBaynek fizetni mehetsz máshova.
Előzmény: névtelen nick (2681)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2683
Sokat még nem segítettünk, vagyis a további 400 forintok levonásában igen:))
Előzmény: Syssyke (2682)
Syssyke Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2682
Köszi előre is a segitséget, megvárom akkor a számlát remélem ott lesz a kód rajta, utánna jelentkezem. Köszönöm szépen.
Előzmény: vzstrial (2680)
névtelen nick Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2681

kösz, siker.

Elkezdtem árulni :-)

Mondjuk elég kötsög, hogy már egyből insertation fee, meg ilyen fee, meg olyan fee. Még el se adtam semmit, oszt máris fizessek. De hát nyitni kell külföld felé is, mert a Vatera meg a Teszvesz elég szűk piac. Majd meglátjuk...

Előzmény: digicat (2678)
vzstrial Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2680

Pont ez volt a problémája 58.Péternek is. Ott leírtam már, Pittipitti is leírta, hogy mi van.

Első körben megadod a kártyád adatait, stb. Ekkor kerül levonásra a 400 forint, amit később (ha azt a bizonyos 4 jegyű kódot megadod neki, ami a számlaösszesítő közleményénél található). Ez azért jó, hogy tutira a Te bankkártyáddal fizess.

Minden egyes bankkártya hozzáadásakor megkapod ezt a 400 forint próba terhelést, majd a számlán a kódot az adott kártya aktíválásához. Ha vársz 3 munkanapot akkor a netbankon (ha van ilyened) keresztül rögtön le tudod hívni az összesítőt és a közlemény mezőben lévő 4 jegyű kódot be tudod írni a paypal számládhoz, így aktíválásra kerül a kártyád és tudsz a netről vásárolgatni. Ha továbbra is elakadsz kérlek szúrj be egy képernyő képet, hátha látunk belőle valamit és akkor megpróbálunk segíteni.

Előzmény: Syssyke (2676)
digicat Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2679
"Tudna valaki segiteni a Paypal kártya csinálásához"
Csak hogy mindenki képben legyen: ugye nem PayPal kártyát igényelsz (ilyen is létezik), hanem regisztrálni szeretnél a PayPal-re? Nem mindegy ;-)
Előzmény: Syssyke (2672)
digicat Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2678
Igen. Premier vagy Business.
Meg hát magaddal is kilőnél, ha a kártyával fizetőket kizárnád a vevőid közül.
Előzmény: névtelen nick (2677)
névtelen nick Creative Commons License 2008.04.19 0 0 2677
Ha szeretnék árulni is az ebayen, akkor upgradelni kell a personal accountomat premierre???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!