És csak most kapcsolok, Tunyogmatolcs, sztrájk, stb. Mert pl. Tonyogmatolcson is jártunk hazafelé mentében, forgott a fejem Béla-keresés ügyben, de nem volt szerencsénk. De gondoltam közben Bélára és a Gt-re erősssen.
4 napos tavaszi túrázástól akadályoztatva most olvastam vissza a penzumot, és látom, az infliunzától a mamáknapig sokmindenből kimaradtam. Mint az új munkahelyi feladatból is, ami egy játék. Bepótolom.
Arra még egy kicsit várni kell, amíg megoldódik a wifi komlikáció a debreceni klinika területén, ugyanis a Mester Ujja egészségügyi továbbképzésen vesz részt ottan. Nemrég élménybeszámolt telefon segítségével a Frissrádióban. Ha minden igaz, lehet hogy holnap már elengedik.
Reméllem, a holnapi nap, vagyis nem ma, már rajongolhatunk ismét a Mesternek. Ma bisztos ő is Anyáknapi ünnepségen volt. Én holnap leszek hivatásos ilyenre, ahol rólam szóló fogalmazás fog köszönteni. Azaz izé. Bízom benne, hogy szimpatikus dolgokat tudok meg magamról, illetőleg a szülőtársak egyaránt.
A lehető legjobbkor érte a rickor a G.-t. Úgyis vacakol az index, legalább a rajongás nem rongálja tovább a szemét. Nálunk a tulipán ugyan már rég elvirágzott, de isten éltesse az anyukákat !
Kellemes vígkendet a Gömbtársaknak! Én farkasjuhászméretű kötőhártyagyulladás áldozatául estem. Ne felejcsék el, hogy május első vasárnapján kinyílott a tulipán, vagyis Anyák Napja.
Na aszt hiszem, indulok fel a vároba, hogy találkozzak a bartátaimmal. Pár deci liter bórter fogysztok. Azon gondolkodok, hogy vigyek e magamal egy szvettert, ha esetleg hideg lesz.
"Nem árt az óvatosság, jólértesültséggel megkombinálva." Hátha nem terebélyessedik annyira dinamikusan a megszikói sertés influenzia, ha jólértesült személy vagyok, mentálisan óvatossággal kombinálva.
Ez már majdnem igazi. Ma nagyon lagymatag volt a zindexponthu fórumbejegyzés. Most még lehet, mert pénteken nem szertnék látni egyetlen beírást sem. :-) Május elseje, majálissal kombinálva! Tessék kimenni a szabadba! A Mester sem haragszik meg!