A gépen most csak ezeket a képeket találtam a paripáról: Budapesten jártam, és majdnem nagyon rosszul jártam. Ja Köszi Öcsiba majd én is próbálkozok, de amikor szétszedtem és beraktam a mosóba egy csepp víz se jött be...megörjít
Hali. Kinéztem az udvarra és kettő nagy hó kupacot látok. Kb. 40 méter lapátolás kinéz Nekem mert reggel fél ötkor indulok Mezőkövesdre, és valahogy ki kellene állnon a 30-40 cm hóból. Remélem a nyári gumisok othon maradnak.....
köszi, ha már így kezdted akkor a többiek is próbálják meg majd ugyanebből a szemszögből. Nálunk most akkora a hó h. nem tudom lefotózni. kis türelmet. egyébként miért baj ha tudjuk a rendszámot?
Mi lenne ha mindenki lefotózná a gépét előlről. Csak úgy, hátha felismerjük egymást valahol az országban. (mondjuk pont jókor kérem én is, amikor annyi hó van rajtuk h. még én sem ismerem fel az enyémet :) ). Ráér később is.
Szia. Köszi a pontosítást. Nekem csak hideg motornál csinálja, először alig akar menni de a motor simán jár, nem rángat. Majd emelem a fordulatot és dob egy sárga lámpát utána meg megindul. A következő meleg indításnál már semmi baja se lámpa se alacsony teljesítmény ..
Üdv öcsiba Én rögtöna vákumszivattyúnál a csonkot takarítottam ki.T- elágazás. Az alsó része a fék vákum a vastag, A vékony /fölső/ az a turbóé. levegővel kifúvattuk. Neked is világít a hibajelzés egy bizonyos sebesség után?
Hali. Nekem is valami hasonló lehet mert most a hidegben, hidegen nem húz majd dob egy sárgát és kicsivel jobban megy, de ezt csak hidegen csinálja. Neked a turbónál lent lett tisztítva vagy fönt a turbó szívócső érzékelőnél ?
Hali. Én is úgy tudom hogy nem kell. Mert csak a 2006 előtti újonan vásárolt gépkocsikra vonatkozik, mert a szalonból ki hozott gépkocsikon nem végezték el a vizsgálatot. Az Ö hiányos adatbázisuk frissítéséért miért nekünk kell fizetni, ezt nem értem? Fagymentest mindenkinek...
Üdv mindenkinek Nagyot szívtam a rönóval Megosztom veletek . Elfogyott a paci az ottoból csak küszködött nem ment és ha nyolcvan fölé ment gyulladt hibajelzés és onnan kezdett valamicskét húzni. Szervíz számítógép rátesz megy egy kört, hiba nincs turbónyomás. Cumi. Nyolcvan fölé mentél akkor valami elkezdett fémesen zörögni amit nem tudtunk hogy mi. Most már tudom,nem nyitott a vákumszelep a turbónál és zárva töltött. Szerencsére kibírta nem omlott össze. Valamitől eldugult a T-elágazás és a turbó nem kapott vákumot . Szíííííívás. Most úgy megy mint az állat. Béla
Jól!nekem is tavaly leégett a generátor,mi megoldottuk úgy hogy a polcon volt egy valamelyik vw generátora ugyan ez csak a csatija tér el picit.Még a felfogatása is ua.a hátulja ki lett cserélve és már mehetett is fel.ez 25000 be került így nekem.
Szia mászóember ! Az a baj hogy bejöttek a hidegek és nem tudtam vele behatóan foglalkozni. Amire gondolok a tető+ ajtó gumi szigetelés patentok hiányosak illetve el vannak öregedve és mellette szivárog be az eső, ha le teszteltem majd még írok.
Na végre meg adta magát a légtömeg mérő, HELLA mellet döntöttem UNIX - nál kedvezménnyel 34.200 Ft 52.400 Ft helyett, ez jó nem ?