Hali, oszinten szolva en ezt a sok torest ,szakadast stb csak a kovetkezokkel tudnam megmagyarazni.
1. elallitott gyujtas miatt az utolso 10000 km-en mechanikusan teljesen
tulterhelt motoralkatreszek
2. elallitott vezerles miatt ugyanaz
Valoszinuleg a Stromberg sincs rendben, talan emiatt kezdtek buheralni ganyolni
a gyujtast, talan arreb tekertek egy-ket fokkal az egesz vezerlest, azt mentek vele amig birta ,majd leallitottak amikor mar ugy zorgott meg razkodott a motor, hogy mar nekik is sok volt. Neked meg bemeseltek hogy lemerult az aksi.
Talan kemenynek tunik, de tudni kell es tapasztalatbol is mondom, hogy a 200-as benzinmotor akkor is jar ha minden beallitas szar rajta, lehet hogy nehezen indul,lehet hogy fustol, lehet hogy 25 litert zabal, razkodik, pruszkol, stb, de megy, amig darabokra nem szakad .Ez jo is meg rossz is, mert az a bizonyos embertipus
Nem mondod neki hogy a felnit is kezdje el fogkefével pucolni? Már a barátnőm is azzal mossa a kocsiját! Mikor hozod el a kocsit? Kíváncsi lennék még alvázvédelem előtt hogy milyen munkát kaptál!
Egész objektnek tűnik a vas! Gratula! Fotón szépek a krómok, vonala van, gyárinak tűnik az első sárvédő! Csak a cserélt küszöb rakenrolos 1 kicsit... 1 küszöbdíszléccel sokat lehet rajta segíteni! Műanyag maszkos, lépcsős mintájú ajtókárpitos másfeles széria?
Ja, a bal hátsó lámpát pucold ki 1 rossz fogkefével + samponnal...
szerintem "jó" állapotban a kasznin a 2 első sárvédőn pattog le a festék a rossz aládolgozás miatt, ezért rozsdásodik, akksi tartó alatt egy kicsit egyébként kb 90 %-os.
Az üléseken a szövetnek vége.
egyébként 250-ért vettem.
egy baj van csak ez késöbb derült ki, hogy az alváz szám 115.110-és ez egy 220D-re utal. /Ettől még le lehet veterán vizsgáztatni?/
teszek majd fel képeket is. /szerintem jó kiindulási alap/
Csak sajna nehezen akarja az igazságot. még nem hallottam menni, mert lemerült akksival hoztuk el /fél évet állt/ és amikor be akkartam indítani elszakadt a vezérmű lánc, most ehhez keresek alkatrészeket.
Ha jól emlékszem akkor a Unix árul ilyen motoralkatrészeket, de hogy azok mennyire jók, illetve hogy gyári beszállítók-e azt nem tudom. Egyébként szerintem azok az alkatrészek is megeggyeznek a 123-aséval.
És a többi rész? Sajnos az elosztó meghajtó tengelyén lévő fogaskerék le van nyalva és élesre is van kopva. A feszítő- és terelő lemezek is el vannak kopva.
Eladó Becker Grand Prix rádió. A készüléket nem tudtam kipróbálni, mert nincs olyan hangszórócsatlakozóm, de bekapcsoláskor világit a skálavilágitás. Emiatt az ár eléggé mérsékelt: 10e Ft. Található rajta vonalbemenet cd, mp3-hoz.
06705348249 vagy emilben. Pécsi vagyok, postán utánvéttel is elküldöm.
Üdvözlet! Apám állólámpás Mercedeséből csak ez a dísztárcsa maradt. Orig német, a szekrényben pihent, festés nélkül. Segítenétek eladni? Köszönettel: Tónó 30/325-7856 tonomusic@drotposta.hu