A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Én értem, hogy mi a az elgondolása Gyulának, csak részben nem értek vele egyet, már részét meg nem látom alátámasztva kísérletekkel. De értem, amit leírt.
Ellenben abból, amit te írsz semmit sem értek. Fizikáról még nem is beszéltél, csak olyat, hogy (L=T-V helyett L=T+V).
De azt sem írtad le, hogy mi az L, T, V jelentése.
Te hülye én NEM írtam se T-V-t, se T+V-t. Én négy elemi részecskére írtam fel a hatásintegralt, amiknek két féle elemi töltése van, amikböl két c--vel terjedö, nem -konzervativ mezö kiindul.
Honnan veszed, hogy egyáltalán van tovább, van jövő fizikája, ami merőben új?
Én egyelőre úgy gondolom nincs. És ami van, azt kell jobban megérteni.
A világ túlságosan felgyorsult a huszadik században. A fizikában nem lehet egyre nagyobb léptekkel előrébb haladni. Ez nem olyan, mégis sokan ezt akarják tenni.
Én is látok a mainstream fizikában hibás irányvonalakat, melyek szinte áltudományos szerűen rosszak, és sajnos már be is épültek az akadémikus anyagba. De ezek egészen más dolgok, mint amiket itt vallitok.
Szóval ezért mondom, hogy jelenleg a bevált elméleteket kell jobban megérteni. És akkor sem biztos, hogy lehetséges további viszonylag egyszerű tömör új elméletet alkotni, egyesíteni.