Keresés

Részletes keresés

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2530
Tudna nekem valaki segíteni??
LetsGo leadott nekem 3 kazettát a Sziesztában. Namost aza  helyzet,hogy én nem tudom hol van a Szieszta :=))!!!Szóval ha ezen fogyatékosságomat kiküszöbölné valaki,megköszönném,előre is!!
Santoro Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2529
Az biztos, különben meghúzzon a picskuba, örüljün, hogy az Olajban játszhat.
Előzmény: CSabesz (2528)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2528
Ez gáz, viszont inkább legyen büszke arra, hogy az Olajban játszhat!!
Előzmény: Santoro (2527)
Santoro Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2527
Nagy lett az arca.
Előzmény: Hz-i (2520)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2526

Annak, amire eredetileg leigazoltuk, szerintem nem rossz.....de csak arra!

Előzmény: Törölt nick (2525)
Hz-i Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2524

Én a Debi elleni meccs előtti napon voltam kint 1 edzésen . Ott az általam leírtak

szerint , normálisan , pozitívan állt a dolgokhoz Artúr .

Ha most valóban ekkorát fordult vele a világ , azt pláne nem értem . Csak azért , mert Nyíregyen keveset játszott ( a stat szerint 1 percet) , nem kellene és nem is

szabadna ilyen viselkedést megengedni magának !!!!!!!!!  Vagy ő nem profi ?

Előzmény: Törölt nick (2522)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2521

Jó kérdés, tedd fel neki :).

Előzmény: Hz-i (2520)
Hz-i Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2520

Puskást komolyan mondom , nem értem !!!

Elmondása szerint élete vágya volt , hogy egyszer ilyen közönsége legyen a

csapatának , mint most . Ahogy edzésen láttam , tulajdonképpen ő a csapatkapitány , ő fordít és magyaráz a légiósoknak , stb. Gondolom , csak azért nem ő a cs.k. , mert még "új gyerek" .

Több lehetőséget kapott és kap , mint annó pl. a Debinél . Azt szerintem ő sem gondolta , gondolhatta , hogy No. 1 irányító lesz .

Azt is érezheti , hogy szeretik , mert szinte minden meccsen skandálják a nevét !

AKKOR MI A .................  BAJA VAN ??????? 

Előzmény: Törölt nick (2517)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2519

A kifütyülésnek azért is örültem egyébként, mert így pl. Puskás és Hartvich is láthatja, vagy érezheti azt, hogy Szolnokon hogyan áll a közönség a mutatott játékhoz..

Arra gondolok, hogy ebben az idényben voltak már fent ( Körmend, Falco, Alba ellen) és voltak nagyon lent ( Nyíregy, Mafc ellen )

Lehet választani: vagy odateszik magukat és hajtanak, vagy....

A legjobb, hogy ezekután jön majd a divatszurkolózás, mert ha Körmenden és Szhelyen kikapunk, szerintem Fehérvárra minimális létszámban megyünk.

Sebaj, ők ezt úgysem érthetik....:-))

Ui.: pl. Pakson és Pécsen ( ahol simát kaptunk) megtapsoltuk őket...ez mindent elmond...

CSabesz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2518

Igen, nyilván van amiben Peti hibázott, de nem irigylem ebben a jelenlegi helyzetben.

Tavaly ő volt a Sikeredzőnk, ezt ne felejtsük el, mintahogy nem lett rosszabb edző 1 év alatt.

Jó ötlet a robbantás a vezetőség részéről, talán ez kihúzza a szekeret a gödörből...

CSabesz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2516
Szerintem ez csak megfelelően képzett szakember kérdése....
Előzmény: Hz-i (2515)
Hz-i Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2515

Ja , ja . Azt mondjuk nem tudom , hogy a mai világban lehet - e ilyet kivitelezni !

Mármint hogy 5 - 6 évre szerződtetni valaki , még ha az ifi korú is ?!

Pláne , hogy lassan már a fiatalok is vannak olyan dörzsöltek , hogy ebbe nem mennek bele . :((   Arról nem is beszélve , hogy azt senki sem garantálhatja , hogy az az ifjonc , aki tehetséges , jó kezű , stb. , majd  felnőtt meccsen , élesben is

beválik és bizonyít és esetleg hozza a meccset ! Vagy esetleg elkallódik , mint Taki .

Vagyis kárba megy a nevelés ...  Ez meg a másik oldal .

Úgy tudom külföldi csapatoknál , főként a fociban , kérnek olyat , hogy nevelési pénz . Csakhogy ez töredéke annak , amennyiért utána egyik csapattól a másikhoz

szerződik , profiként . Vagyis igazán az kaszál , aki észrevette és idejében elhozta

a nevelőegyesülettől a srácot . Modjuk lehetnénk amolyan kosaras berkek-beli Ajax , aki ilyen igazolási akciókból kinövi magát .. Na ?

Előzmény: CSabesz (2514)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2514

Azért kellene őket leszerződtetni mittomén 5-6 évre, aztán ha valaki vinni akarja őket, akkor nyissa ki a pénztárcáját rendesen, abból meg újabb fiatalokat lehetne kinevelni.

Nem hiszem, hogy ez olyan túl nagy dolog lenne....

Harazin pl. szerintem eddig még nem okozott csalódást, igazoljuk le 2012-ig, kapjon min. 20-25 perc játékidőt, és nem lesz vele gond.

Nyilván nem lehet egy egész csapatot csak hazaiakból összerakni, de elég lenne két nagyon jó légiós, plusz magyarok, plusz saját nevelés. Ebben a mai magyar mezőnyben mindig a 4-ben lenne a csapat...

Előzmény: Hz-i (2513)
Hz-i Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2513

Igazad van , lásd körmendi példa . Viszont ellenpéldaként fel lehetne hozni Szaszát

(esetleg a Mérészeket) , akit inkább a pénz érdekelt , mint a lokálpatriotizmus .

Én akárhová költöznék , nem tudnék már más csapatnak szurkolni , csak az Olajnak.

Ők viszont seperc alatt átállnak ...

Lehet , hogy ők azért profik , én meg amatőr vagyok . :))

Viszont ha én , mint amatőr meg kell, hogy dolgozzak a kevés pénzemért , akkor nekik, mint profik , ezt 100x inkább tudniuk és teljesíteniük kellene .

Másfelől azt is gondnak látom , hogy mire kinevelődnek a fiatalok , addig eltelik pár év , és lehet , ha ők játszanak , az NB I-ből is kiesünk .   Ha gyengén szerepel a csapat , márpedig ez valószínű , akkor elpártol a közönség és a szponzorok is .

Valami átmenetet kellene képezni , a mostani rendszer mellett erőteljesen elkezdeni

a kinevelést , ami elvileg töredéke a költségvetésnek .

Így tegyük fel , hogy lesz 3-4 tehetséges és némiképp rutinos emberünk (MAGYAR,

SZOLNOKI ) !

Te mennyit mernél feltenni arra , hogy mondjuk 2-3 év múlva is nálunk játszanak ,

nem mondjuk egy tehetősebb csapatnál .... ????

Előzmény: CSabesz (2511)
Santoro Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2512
Ez az vazze, akkor inkább fiatalokkal legyünk 10-ikek mint sehonnai légiósokkal akik szarnak az egészbe, oszt mint aki jól végezte dolgát tovább állnak idény végén, persze a másik oldal meg az ha ki tudsz halászni jó és olcsó légiosokat, akik megdöglenek a pályán akkor velük meg eredményesebb vagy és akkor nincs fanyalgás.

Na de most : Kelley, Soarez, Jokszi, Kurasov...

Lehet,hogy a tavalyi társaságból kellet volna itt tartani akit lehet, legalább már nem zsákbamacskák.
Ha itt marad Stroud, ( aki ugy tudom szívesen is maradt volna, csak nem kellett), és Franaval megegyezzünk... már szerintem előrébb vagyunk, Soarez játékidejet és pénzét tök fölöslegesen dobjuk ki az ablakon.

Tudom hogy a pénz az nagy úr, de lehet hogy a kevesebb (de jobb) légiós több tud lenni, de persze könnyű utólag okosnak lenni.
Előzmény: CSabesz (2511)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2511

Ha ez igaz, akkor még meg is kellene verni az illető játékosokat....

Komolyan ezért lenne több értelme nagyobb hangsúlyt fektetni az utánpótlásra, kinevelni szolnoki kötődésű fiatalokat, leigazolni őket hosszú időre, és nem lenne ilyen gond, hogy egy szezonunk azon múlik, hogy sikerül-e kihalásznunk 4-5 használhatónak tűnő légióst, avagy sem...

Nem hiszem el, hogy a megyéből, vagy egy még nagyobb régióból ne lehetne kemény munkával felhajtani tehetséges fiatalokat...Beiskolázni őket Szolnokra, aztán hadd szóljon...

Előzmény: Hz-i (2510)
Hz-i Creative Commons License 2006.02.03 0 0 2510

Helló Csabesz !

Ezt a vereséget nem a költségvetésünk alacsony volta okozta , hanem valami egészen más : ezt a meccset egyesek edzőbuktatásnak szánták , ezért enyhén

szólva sem szakították meg magukat a győzelemért !!! :(((

A vezetőség viszont Peti mellett tette le a garast ...

U.i.: mivel már jöttek hírek (Olaj1) , ezért remélem nem kotyogtam el semmit ...

Előzmény: CSabesz (2509)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2509

Endre,

A Mafc elleni vereség azért volt extrán szégyenletes, mert az ő költségvetésük kisebb, mint a miénk...

pependre Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2508

Hónapokkal ezelőtt sokat vitáztam Petivel. Én azt mondtam, szerintem jók a légiósaink, nem lesz ezzel baj. Ő folyamatosan szidta a brazilt, a szerbet, meg az oroszt, és folyamatosan mondta a hibáikat. Lám, bejött, amit mondott. Jelezte ezt a vezetőknek is, de pénz hiányában nehéz küldözgetni. Toromant azért nem hozhattuk ide, mert ugyebár nem uniós, nem szlovén, mint azt néhányan hiszik, hanem horvát. Nekünk meg nem volt rá helyünk. Duscak, a Sopron szlovénja nálunk is képben volt, sőt, a menedzsere azután vitte végül a sÖrdögökhöz, hogy mi lemondtuk. Nem volt rá ugyanis pénzünk. Merthogy ő k. drága. Összehasonlításként: a mostani litván kábé a felébe kerül.

S még valami. Korábban már leírtam asszem itt, hogy nagyjából most vagyunk a helyünkön a költségvetésünket nézve. A tavalyi év egy kegyetlen nagy szerencse volt, főleg Aleksic miatt. Tény, a csapat akkor szervezettebb volt, mert más típusú emberek voltak akkor itt. Most nem volt mákunk, s tisztelet a kivételnek, de szívattak bennünket a menedzserek is. Olyan videókat küldtek hogy sírva röhögne rajta mindenki. Kértünk hármast, s hoztak négyest. Jött a millió fekáról a sok felvétel, gyakorlatilag egyet sem vennénk be még magunk közé sem játszani. Sajnos ez van, remélem, egyszer megengedhetjük magunknak, hogy ne a hulladékból kelljen válogatni. Akkor sokminden más lesz. Addig viszont néha képen töröl a realitás, s ezt viselni kell még akkor is, ha nem tetszik. Szerintem Szolnokon a létező legjobb dolog kosárlabdázni egy játékosnak, de csak akkor, ha jó a csapat. Ezt az atmoszférát talán sehol sem tudja produkálni a közönség (talán Körmenden). De ugyanakkor kegyetlen úgy a pályára lépni a Tiszaligetben, ha nem megy a játék. Mert akkor könnyen felejt a nép. S itt a harag is olyan erővel árad, mint az imádat. Remélem a asztalracsapás, meg a vérengzés most helyrerak néhány embert, s akkor jöhet a rend, talán valami csoda folytán a nyolcba kerülés. Egyelőre nekünk ez juthat.

Előzmény: Gabci456 (2493)
chuckwarakk Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2507

Tyrant Joci igazad van !

Még bőven lehettek bajnokok.

Előzmény: Tyrant Joci (2506)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2506
Hát CSabi, én szeretek meccsre járni ,Főleg OLAJ meccsre,és ettől 2-3  vagy éppen 8 vereség nem tántorít el!Lehet hogy megfordul az ember fejébe,hogy van-e értelme,ha a játékos alapból szarik az egészbe ,de itt jön az a hatalmas közhely,hogy    JÓBAN-ROSSZBAN . És ez még  a bajnokság közepe!! ,ugyan ne temessük már a csapatot!!!

ui: sz.ted a mostani csapatból melyik a profi játékos??  Ugyanmár!!
Előzmény: CSabesz (2505)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2505

Hát ja, ez így van!

Ettől függetlenül a nyíregyi vereség óta azon agyalok, hogy egy profi játékosnak mennyit jelent az, hogy van-e szurkoló vagy sincs..

Most úgy érzem, hogy kb. annyit jelenthet nekik, mint mondjuk a gyúratás meccs előtt.

Előzmény: Tyrant Joci (2500)
CSabesz Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2504

Régebben jó volt MÁV meccsre járni, de most....

Ott sincs túl sok alternatíva, szurkolás meg pláne nincs sajnos...

Előzmény: X2005 (2502)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2503
Ezt talán most nem kellett volna,vagy ahogy érzed!Én bevallom járok női-re  is de ez most eléggé OFF , de csak azért mert most van egy szar sorozat,azért nem fogok itt mindent felmondani!

Egyszerűen a hozzászólásodra úgy is válaszolhattam volna ,hogy : Lófa*zt!  :=)
Előzmény: X2005 (2502)
X2005 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2502

MAFC zakó után nincs mit mondani ...

Gyertek MÁV meccsre - csak magyar, hja és jópár szolnoki

HAJRÁ SZOLNOK!

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2501
A másik meg az,,hogy ha nem járnak meccsre,akkor ki fog tombolni arra  a dalra,amit Bogyóval írunk??!!
Előzmény: Tyrant Joci (2500)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2500
Remélem ,azért ennyi kudarc után a "közönség" kitart,ha nem is a játékosok ,hanem az OLAJ mint szolnoki CSapat mellett. A másik,meg hogy Alba elleni derbit  a hülye hagyna ki,lehet akármiylen s*zar is a csapat :=))
olajbogyó Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2499
Helyes! Én is őket tartottam volna meg... helyesebben őket sem, de nem lehet az egész csapatot kicserélni...
Előzmény: olaj1 (2497)
olaj1 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2498
Edzőváltás nincs!
olaj1 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 2497
Sabaliauskas, Kelley, Kurashov helye biztos. További bejelentések holnap 17:30-kor. A magyaroknál is lehetnek változások.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!