Hétvégén eldőlt, hogy tudok menni a topiktalira, még egy strigulát húzhatsz a jelentkezőkhöz. Vinnék egy kis EAG AE233 csövest (még egy kis teljesítményű együtemü) és egy Szabó Zoli (Dunaudio) tuningolt Pio 575 DVD-t.
Keresek Szeged környékéről útitársat. Mehetünk az én kocsimmal is (Skoda Fabia), de betársulok máshova is. Eddig Bazsika írta bizonytalanra hogy jönne, más nem jelentkezett. Jó lenne ha többen lennénk. Én péntek fél 2 után tudok indulni és vasárnap késő délután hazaérni.
A doki az orvos, ért a szike, fűrész,csipesz meg ilyen és ennél vadabb eszközök szakszerű kezeléséhez, gondolom puzzlerakásból és hímzésből is ottan van a toppon. Ahogy én emléxem a detox ezen fázisához nem kell doktori dipeloma, ölég oda némi 1/4"-os gumicső, (ha harxol a delikvensre letuszkolod neki a 1/2"-ost)
kell tivábbá tőcsér, meg langy, testmeleg enyhén sós vizecske. (ha haraxol rá, akkor jó hideg, vagy meleg, mind1, csak kellemetlen legyen)
Bár alternatív megoldásként számbajöhet egyébb, kíméletesebb megoldás: odaállsz mellé, oszt öklendezel egyt, ha elég van benne, kjön magátol, győzzél félreugrani.
Vagy: tőtesz a poharába sós vízt. No az is segíteni fog, csak akkor meg ő veszi kibaxásnak....
3. verzsön: gyorsan megiszod előle, bele lehet abba jönni, hogy az ember mire nem képes, ha önfeláldozásról van szó...
Ha rondasági werseny lex, akko mégse a Sonido minidobozát wixem, hanem a DIY Dynomat! ))))) Maj jol lezenéli a zösszes hangfalcsodát! Wixont ilyen rondát még uccsenem láttatok.)))
Próbálj vele beszélni, hátha lenne kedve megjelenni.
Ez a legrondább diy nem jó. Még meggyanusítanának, hogy előre lezsíroztuk a fődíjat. Az 2a3-amat nem gondolom, hogy felül (bocs: alul) lehetne mullni. A Thorensem lábairól nem is beszélve. Mióta AS meglátta szvsz aludni sem tud :))
Nagy vasak ugyan vannak mindegyikben de nem vas az ami zenél, hanem a vákum :))
Attól tartok akusztikai problémáink lesznek . A tetőtéri hállóról már tettem fel képet, most még egy néhány:
Földszinti kishálló, tanterem és szin padokkal, asztalokkal, valamint egy agyagégető- kenyérsütő kemencét és rostsütőt egybefogó komplexum.
Attól tartok, hogy a hállók és tanterem is az akusztikai rémálom kategóriába tartoznak. Szabó Zoli felköthetné a fehérneműt.
A képeken nem látszik (nincs is róla képem), de az erdei iskola közvetlen szomszédságában van egy vadászház is. Emlékeim szerint 2 szobával, étkezővel. A honlapon sincs fenn. Ha nem lesz vendég oda még be lehet kéredzkedni, azok a helységek ebből a szempontból hálásabbak.