Naszal... sokezer év múltán beszólnék... vagy mi:)
MÁJ. 25. NEMZETKÖZI TÖRÖLKÖZŐ NAP!
Csak hogy tudjon róla mindenki...
Ha esetleg vki nem értené: Volt egy író... tvaj halt +.. ilyentájt. Igen nagy ember volt... és az ő tiszteletére szeretnék +kérni mindenkit, aki érez magában valamennyit a világot uraló részvétből iránta, 25-én vigye magával a törölközőjét...
Most komolyan. 1 nagy ember előtt tisztelegsz vele. Na ennyi voltam 1előre.
kezdő
így is van! baromi jó fej voltam megint. :-))) elvileg én is emelem jelenlétemmel az esemény fényét, de rajongóimmal szeretném közölni, hogy autogrammokat ezúttal nem osztogatok. És az is lehet, hogy nem maradok sokáig. aminek egyenes következménye viszont, hogy hamar érkezem. uff
:)))))))))))) Csatlakozom az előttem szólóhoz. :) "Mindhen nagyhon szép, mindhen nagyhon hjó, mindhennel megh vhagyok eléghedve..." :)))
*
A suli jól megy, ebben a félévben még két vizsgám és egy beszámolóm van, plusz holnap vágok neki a politológiának és az angolnak, remélem sikerül. Már van a tarsolyomban némi "szerencse" :DD
Oszt miféle változatosságra vágysz? :) Munka? Egyéb...? :)
Valahogy a cset se a régi már, az se tud szórakoztatni:) Egy csomóan a Bulineten cseteltek valamikor, de lehet, hogy el vagyok maradva. És te merre jársz?
Na, erre én is kíváncsi lennék :-)
Hát te merre jársz mostanában? Van egy olyan mániám, hogy szerintem mindenki javában csetel valahol, azért nem írnak ide, csak nekem nem szóltak, hogy hol! :-)
Ennyire kiestem?
Sajnálom..... de komolyan. Nagyon. No mind1, az élet megy tovább. Csak gondoltam, méltatlankodok 1 kicsit...Merthogypedig hiányoztatok... még kértem is, hogy ha lesz valami, valaki értesítsen.. tudom, rég volt.. na ennyi voltam.
Gyógyikám,szívem egyetlen egere...csak annyit mondanék a népes publikumra tekintettel,kerülve az offot,hogy KÖHÖÖÖÖMMM! :)
Bizti tudod mire gondoltam! :)
Puszi.
Kár volt leleplezned magad elsőre, szerintem jó móka lett volna végignézni, hányan nem ismertek fel a nick alapján. (Megjegyzem, nekem gyorsan ment, mikor odafele ismeretlen volt a név, megpróbáltam visszafele - és bejött.) :D
Kicsit későn jutottam idáig, úgyhogy az albérletet kereső ismerősödről is csak most szereztem tudomást. Időközben viszont beköltözött hozzánk a húgom, úgyhogy egyelőre megoldódott a probléma.
Akivel meg vagyok, az már rég nem a medikus, sőt... Lassan egy éve, hogy egy informatikussal boldogítjuk egymást. Nem tudom, melyikőnknek rosszabb. ;o)
Különben meg mindenkinek ébresztő, főleg azoknak, akiknek nem olyan sanyarú a sorsa, mint nekem és akár naponta is erre tud járni. Nálam elsüllyedtünk! Úgy kellett kihalásznom a topicot. :(