Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.30 0 0 121

Az osztrák kapus már csak azért sem fog hibázni az EB-n, mert valószínüleg ott sem lesz, vagy ha ott is lesz, max. harmadik számúként.

Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.30 0 0 120

A hétvége tanulsága, hogy Izland nem olyan verhetetlen faszagyerek, mint a selejtezőkön tűnt. Hogy a felkészülési meccsekből nem kellene semmi tanulságot levonni, az már csak a horvátok miatt sem igaz, akik nemcsak azért nem vertek meg minket, mert a 2. félidőben leálltak, hanem azért sem, mert valójában egyáltalán nem olyan penge csapat, mint játékosaik alapján lenniük kellene. Ugyanis ha olyan jók lennének, legalább a vb-n a csoportjukból tovább kellett volna jutniuk. Ugyanígy várhatjuk Izland kipukkanását is az eb-n, a kérdés, hogy ez 1 vagy 3 pontra lesz jó nekünk.

Az osztrákokról nem mondanék véleményt, ha nincs a kapusbaki, simán lehozták volna a meccset. És a kapus inkább most hibázott, semmint majd nyáron, még egy ilyen nem lesz. A portugálok pedig, mint ahogy lent olvasom, bár tartalékos belgák ellen játszottak (viszont így semmi értelme nem volt a rangos ellenfélnek, akkor inkább játszottunk volna mi a belgákkal), azért megmutatták, hogy nem kell őket félteni.

Authentik1 Creative Commons License 2016.03.29 0 0 119

A belgáknál hiányzik vagy 10 alapember, köztük a legnagyobb sztárok.

Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.29 0 0 118

Izland 11 perc alatt fordít Görögországban, érik a félidő H, vége V, ami nagy szorzó. Érdekes utolsó 10 perc lesz.

Portugália betalál Belgium ellen. Ausztria vezet a törökök ellen, a svájciak szégyenszemre égnek a bosnyákok ellen. Németek vezetnek az olaszok ellen. Jó kis nap, bár a hétvégét nehéz lesz überelni.

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.24 0 0 117

Izland szenved a dánok ellen. Kitűnő!

Akartam valami rosszat mondani az Ibra nélkül felálló svédekre, de most, hogy egyenlítettek, inkább megtartom magamnak.

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.23 0 0 116

Mondjuk a török szurkolók 80%-a terroristagyanús...

Előzmény: Murder3 (115)
Murder3 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 115

Teljesen mindegy melyik nyugati ország rendezné, ugyan annyi az esélye a terrorcselekményeknek.

Illetve lesz is vérengzés, szinte borítékolható!

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.23 0 0 114

Ellenfélnézőben:

a hétvégi meccs előtt a horvátok 2:0-ra verték Izraelt.

A románok 1:0-ra verték Litvániát, akiknek júniusban 5-öt lőttünk.

Erinaceus Creative Commons License 2016.03.22 0 0 113

a meccseket meg fogják tartani, kérdés, lesz-e közönség is engedve a lelátókra...

Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.22 0 0 112

Vajon veszélyben van-e az eb?

MrMundr Creative Commons License 2016.03.12 0 0 111

nem rúgta be a ziccert így értéktelen

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.12 0 0 110

Eladó Niko válogatott meze, amit a 2014-es meccsen a románok ellen viselt, amiből a tulajdonos saját utazását szeretné biztosítani az eb-re. Elég beírni Vaterán, hogy Nikolics, 35000 Ft-ról indul a licit!

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.11 0 0 109
LaCatolica Creative Commons License 2015.12.13 0 0 108

Azért Garics sem ártott volna meg nekünk 7-8 évvel ezelőtt, vagy éppen Sepsit is be lehetett volna hívni, hisz balbekkünk nem igazán volt.

Előzmény: Törölt nick (107)
LaCatolica Creative Commons License 2015.12.13 0 0 106

Az albán válogatottan egyébként van egy tucatra való játékos (elég komoly klubbokban játszanak), akik vagy Svájcban születtek, vagy születésük után kivándoroltak oda, és ott tanították meg őket focizni, viszont sokukat az albán labdarúgó szövetség visszacsalogatott (példamutató lehetne az mlsz-nek). Ha minden albán nemzetiségű játékos az albán válogatottban játszana, akkor elég komoly csapatuk lenne (hisz Svájcban, Belgiumban, Norvégiában, Svédországban és Macedóniában is játszanak).

Ugyanakkor viszont a svájci válogatott bírt volna egy komplett albán csapattal (23 játékossal) utazni az eb-re, ha nem csalják el tőlük az albánok az albánokat :D

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.13 0 0 105

Igen, de a szálláshelyünk Pau-ban lesz, Bordeauxhoz közel, vagyis utazás szempontjából rosszabbul jártak volna, hiába van egymástól köpésnyire az F3 meccsei.

Előzmény: van_Persil (98)
LaCatolica Creative Commons License 2015.12.13 0 0 104

Etnikailag a németek vannak abszolút többségben az őslakosok közül, aztán a franciák és végül a harmadik az olaszok (+ ugye a rétórománok). Amúgy ezt már nehéz megállapítani hogy ki micsoda, mivel valószínűleg bőven van keveredés is, ráadásul, sok a bevándorló.

A válogatott csapatban a többség bevándorló. Francia nemzetiségű talán nincs is a csapatban, korábban talán Ludovic Magnin, Chapuisat, Gygax akik így hírtelen eszembe jutnak. Olaszok: Benaglio, Barnetta, vagy régebbről Celestini. A németek jóval többen vannak, például Liechsteiner, Streller, Stocker, Frei fivérek, Haas, Vogel, Hugel, Wicky, Müller, Berner,...

A svájciaknál szerintem a nemzetiség csak az anyanyelv használatánál jelentős, míg magukat vélhetően svájcinak vallják mind. Hasonló az eset a belgáknál is, csak a svájciaknál 3 nemzetiség (német, francia, olasz) + a bevándorlók (törökök, albánok, afrikaiak), míg a belgáknál kettő (vallon az az francia és flamand az az holland) van + ugye a bevándorlók (afrikaiak főleg Kongóból, törökök, arabok).

Előzmény: Törölt nick (103)
LaCatolica Creative Commons License 2015.12.13 0 1 102

Azért lesznek bőven jó meccsek, az meg hogy két nagy csapat játszik egymás ellen az nem azt jelenti hogy jó meccs is lesz (német-francia 2014 vb).

a csoport: Albánia - Svájc, alias albánok az őshazában vs albánok a diaszpórában, Franciaország - Románia két egymásnak való nép :D

b csoport: nekem ez eléggé sótlannak tűnik, talán az Anglia - Wales csata tartogat így első ránézésre izgalmakat

c csoport: Ukrajna - Lengyelország két nagy ellenfél (lengyel királyok vs zaporozsjei kozákok), Németország - Lengyelország old school

d csoport: Törökország - Horvátország, 2008-as eb óta izgalmas csata, a 2018-as vb selejtezőkben is összecsapnak majd

e csoport: én a magyar csoporton kívül erre leszek leginkább kíváncsi, minden meccs jó lesz szerintem

f csoport: Ausztria - Magyarország old school

Előzmény: Omega12 (101)
Omega12 Creative Commons License 2015.12.12 -1 0 101

Nekem kicsit hígnak tűnik a mezőny. Azt gondolom, az igazán izgalmas meccsek, majd csak a csoportkör után lesznek.

van_Persil Creative Commons License 2015.12.12 0 0 100

Nem is tudom, a koszovói pékünk kinek fog szurkolni...

Előzmény: LaCatolica (99)
LaCatolica Creative Commons License 2015.12.12 0 0 99

Az A csoportban az albán - (svájci) albán meccs csuda jó lesz :D

van_Persil Creative Commons License 2015.12.12 0 0 98

Ha az F4 helyett F3 vagyunk, akkor 2X játszottunk volna Párizsban, így meg Bordeaux, Lyon, Marseille...

Előzmény: Törölt nick (97)
Erinaceus Creative Commons License 2015.11.13 0 0 95

Üdv, tudtok jó streamet a mai bosnyák-ír meccshez?

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.13 0 0 94

Belga-izraeli jó meccs volt, 3:1, tökéletes eredmény.

Bolgárok mégse soványan, hanem kettővel nyertek, szép búcsú.

Ciprus-Bosznia első félidőben 2:2 volt, aztán 2:3 a vége, jó meccs volt, ahogy vártam.

Hollandok annyira mégsem mentek, de jó meccs lesz, szintén, ahogy vártam.

Lettek számomra halállistán lettek.

Motiválatlanság, ahogy vártam, sovány horvát győzelem.

Hehe, mixen 2-es szorzó volt a GG-re, nem mertem húzni, persze, hogy lejött.

Mákos törökök, Allah Snackbar!

Csak kettőt rúgtak a walesiek, a mixemhez szerencsére elég volt.

Előzetesen tippelt 9 meccs alakulásából 7-et eltaláltam, vagyis azon belül kettőt alulértékelve, de jött, és persze azok szívattak be, akik miatt nem mi vagyunk a legjobb 3.

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.13 0 0 93

Végre eljött az utolsó nap, fejfájós, fordulatos, fakó szezonka volt. Lássuk a terítést:

Belgium-Izrael (Izraelnek mennie kell előre, ezzel kinyílhatnak, jó kis meccs lehet)

Bulgária-Azerbajdzsán (bolgárok egy szép búcsú egy sovány győzelemmel)

Ciprus-Bosznia-Hercegovina (mindkét csapatnak kell a pont, jó meccs lesz)

Hollandia-Csehország (hollandok becsületből menni fognak)

Lettország-Kazahsztán (lettek szépen akarnak búcsúzni, és miattunk is hajtsanak)

Málta-Horvátország (horvátok motiválatlanok lehetnek, ki tudja mi lesz itt)

Olaszország-Norvégia (mindkét csapat szerez gólt, aztán bármi lehet)

Törökország-Izland (megtippelhetetlen)

Wales-Andorra (laza ötös)

Erinaceus Creative Commons License 2015.10.08 0 0 82

tud valaki streamet az északír meccshez?

Vjacheslav Creative Commons License 2015.10.08 0 0 81

A Dánoknak ne szúrkolj, mert ha nyernek protugáliában, az nekünk nagyon nem jó.

Jobb gólkülömbséggel akkor ők lesznek a legjobb harmadikok, vagy nekünk négyel kell verni Feröert.

Előzmény: Piripócsi Dénes (80)
Vjacheslav Creative Commons License 2015.09.08 0 0 79

Ahogy a novégok se verják az olaszokat, mert akkor megkaphatjuk a hovátokat.

Előzmény: losik (73)
sztich Creative Commons License 2015.09.08 0 0 77

Már azt hittem, senki nem csap le rá. :)

Előzmény: Törölt nick (76)
Erinaceus Creative Commons License 2015.09.08 0 0 75

Láttuk ma az ukránokat, ezek "rendes" meccsen nem nyernek a spanyolok ellen...

Előzmény: losik (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!