Keresés

Részletes keresés

drica Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1649
Az elvileg igen ma vált gyakorlatilag nem-mé... utolsó pillanatban beeső kötelező megjelenéses céges tájékoztató :( ha szerencsém van, akkor félidőre hazaérek, ha nem, akkor max. a végére. Ez van...
Előzmény: #5dobos (1647)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1648

Szerintem 4 körül ott leszek, de a sörrel csak óvatosan bánok, hátha megint ne jutunk be a meccsre.. :-))

Betti dolgozik, Anita nem tom.

Előzmény: #5dobos (1647)
#5dobos Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1647
Bird! Te mikorra érsz oda a meccsre?Egy (vagy több) sör belefér majd?Mert elvileg mi a Dricával megyünk juniorra is.Legalábbis szombaton még ezt beszéltük.Amúgy Anitáék vagy a Betti jön?
Bird33 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1646
A "Szolnok" nem egy idegen kifejezés, hanem egy város neve.. ;-)
Előzmény: GordonGekko (1643)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1645

Én viszek egy macskát! Ha rálépek a farkára, akkor nagyon tud szólni!

PaPi hozza az új csaját, Sporttárs meg az új pasiját!!! :-))

Előzmény: #5dobos (1644)
#5dobos Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1644

Hahó mindenki!Csak egy kérésem lenne mindenkihez.Aki holnap tényleg segíteni akarja a csapatunkat,akkor az hozzon a hangja mellé valami zajkeltő eszközt (pl.gázduda,hajókürt,síp stb.)is.Ez egy sorsdöntő összecsapás lesz!Remélem ezt a srácok is átérzik majd,ésn felszántják a pályát... :)Mi csináljuk meg ehhez a hangulatot!Tehát a lényeg,hogy mindenki szurkoljon!!!!!!!!

Hajrá Alba!!!

GordonGekko Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1643
mióta megint a királyi tv-ben nyomultok mennyi idegen kifejezés van a szótáratokban.. :))
Előzmény: Törölt nick (1641)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1640
még nem tudom hogy poén volt-e. majd kitalálom.

9milla? akkor ez egy elég olcsó MK volt. infoim szerint fizettek ezér már többet is egyesek...
Előzmény: Törölt nick (1638)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1637
Persze, hogy vicc. Nemcsak divatosak vagyunk, hanem humorosak is.
Előzmény: Olaj-Turul (1636)
Olaj-Turul Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1636
Ugye ez vicc? Lehet hogy vissza kéne mennetek Vidi meccsre. Amit itt lehet olvasni az szinte hihetetlen. 39 pont??????????? Ezt semmivel nem lehet megmagyarázni! Most nagyon szarok voltatok, és kész. A bírók ellenetek.....................................
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1635
személyesen Kapitány Gellérthez van szerencsém??? :)
Előzmény: AlBaPaPi (1634)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1634
Én írtam.
Előzmény: GordonGekko (1633)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1633
ha unatkozol akkor tudok adni szakanyagot:

http://www.budbasket.hu/zip/FIBA_2006.doc
Előzmény: AlBaPaPi (1632)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1632
Köszike! Ma naon depi vok.
Előzmény: Törölt nick (1631)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1630
azt nem nekem kell megmondani...
Előzmény: Törölt nick (1629)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1627
btw...

arról valakinek van valami infoja, hogy Fodor G. idén melyik szurkolónak adta oda az MK ezüstérmét???
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1626
én nem hiszek neked. ez kamu. csak véded a mundért!
Előzmény: Törölt nick (1625)
- Marky - Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1624

Az is nagy volt, mikor Pakson meccs előtt, a csarnok bejáratánál izomból nyomta a cigit.

Odaröhögtünk rá, h ez mi, az meg csak visszaröhögött...

Előzmény: GordonGekko (1622)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1622
Vuki. :) mindig jó kedvre derített mikor megláttam. se előtte, se utána nem láttam senki se túracípőben kosarazni :)))
Előzmény: Feribá04 (1621)
Feribá04 Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1621

Így van, azt Oa a Vukicevic utáni idény őszi meccsének elemzésekor írta, vagyis már nem Miljkovic volt az edző. Még össze is balhéztatok (szokás szerint) egy mondatán, hogy erkölcsileg mennyivel több Pavlovics Lapovnál, mert nem fogadta el az Alba (állítólagos) ajánlatát.

Kedvenc szolnoki barátunk egyébként az 4. helyen végzett szezon lezárásakor kezdte el itteni áldásos tevékenységét, volt is pár érdekes sztorija Vuki szolnoki lelépéséről, illetve arról hogyan reagálta le amikor nem kapta meg azt az összeget amit elvárt.

Legalábbis így emlékszem...

Előzmény: Törölt nick (1620)
drica Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1619

Ezen az alapon én sem vitatom, csak éppen nagyon piszkálja a csőröm az "akkor már a bronz sem kell" hozzáállás... szerintem 10-15 perctől nem lett volna semmi bajuk. Ha ők is beszállnak, 1-2x pár percre, felváltva, akkor talán megtartjuk az elején összeszedett 10 pontnyi előnyt. És akkor talán Ákos nyelve sem lógott volna a végigjátszott 40 perc után, pedig a társaságból talán ő bír a legtöbbet futómennyiségileg...

Mindegy, felesleges ezen agyalni. Szerdán nyerni kell, mert bajba kerülhetünk. Beszélgettünk szombaton néhány szolnoki emberkével, mondták is, hogy fura lesz nekik, hogy a mi győzelmünkért kell drukkolniuk :D

Előzmény: AlBaPaPi (1618)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1618
Ha nem szerdán lenne a Paks elleni sorsdöntő meccsünk, akkor én büntiből a "nagycsapatot" jáccattam volna a bronzmeccsen is.
Így viszont jó döntésnek tartottam a kezdő pihentetését.
Előzmény: drica (1617)
drica Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1617
Az a vicc, hogy tkp. nyerhettünk volna pénteken – a nagy átlagunknál egy picivel jobb teljesítménnyel. Egyébként szerintem felesleges bírózni is, meg a technikaikra fogni a vereséget, egyszerűen szánalmasan pocsékul játszottunk. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna, ha Marcsa nem kap technikait, mert addig kb. egál volt, de arra jutottam, hogy akkor sem nyerünk. És nem azért, mert nem otthon voltunk, meg a házigazda volt az ellenfél. Fenét.

Albapapi észrevételeivel abszolút egyetértek. Hozzátenném, hogy Marcsának nem ártana nyugtatót adni meccsek előtt, nem először láthattuk néhány perc után hisztizni, csak eddig nem honorálták. A bronzmeccsen mókás volt nézni, hogy Góbi Ricsi kivételével szinte minden pályára lépett játékosunk irányított, ha éppen nála volt úgy a labda :)

Kenny sérült, Pécsen kiment a bokája, még szerdán sem edzett. Át volt öltözve, és sztem be is vetette volna Matus, ha úgy alakul az eredmény, de hamar kiderült, hogy nem fog úgy alakulni. A 3. negyed eleji pár perc jó játékunk és egyenlítésünk ellenére.

Megjegyzem, szerintem sem akartuk annyira ezt a kupát. Ami bosszantó, mert valljuk be, könnye(bbe)n megszerezhető trófea. Jövőre akár úgy is nekimehetnénk, hogy essünk ki a 16 között, nehogy véletlenül döntőbe jussunk és kettővel több meccset kelljen játszani. És bosszantott az is, hogy ha már nincs döntő, akkor a bronzérem sem kell. Tudom, két csalódott csapat küzdelme, meg minden, de mégiscsak sportemberek. Ja, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem volt jó látni a fiataljainkat játszani, mert örültem neki. Hangát például simán beküldeném Kámán helyére, akár már szerdán is, ha Tomi megint a semmi formáját hozza.

GordonGekko Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1616
szerintem nem akartuk idehozni a kupát.

1. mert senkit se érdekel- (szerintem nagy duma volt h győzni akarunk. nem akartunk, vagy ha ez volt a győzni akarás, akkor télleg abba kellene hagyni a sportolást pár emberkének...)

2. egyszer rendeztünk, azt buktuk. 2szer nyertük meg eddig, idegenben, ebből egy volt Körmenden (huh mekkora volt)

3. Szolnok és Körmend. szerintem NG mérlegelt, nem hiányzott neki a 5-600 fős aktív vendégszektor, ennek előre nem kalkulálható költségei (bár ha az eszem-iszom forgalmának 1%-át meccsnapokon ideadná, akkor már megérné)

amúgy pénteken nyert a BSE a Diósgyőr ellen, playoff, első kör.
Előzmény: AlBaPaPi (1615)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1615
Megnéztem a meccset, így azért kicsit árnyaltabb a kép, de csak KICSIT.
Asszem nyugodtan visszamehetünk a licitig, hogy miért is nem akartuk Fehérvárra hozni a döntőt. Nem akartuk? (Semmi konkrétumot nem tudok, csak találgatok.)
Az idei, nem túl szerencsés szezonunkban végre kezdett valami csapatszerűség kialakulni pont a kupadöntőbe jutás idejére. A bajnokság láthatóan nagyon kiegyensúlyozott, és most lusta vagyok utánanézni, de a licitkor is már sejthető volt, hogy nem nyerjük meg az alapszakaszt. Tehát a döntő remek alkalom lett volna, hogy idén végre vmi kézzelfogható eredménye legyen a csapatnak: két meccset kell nyerni hozzá (a döntőben) és lehet egy aranyunk. Tavaly az Univer remekül ráérzett erre (bár ők sem Kecskeméten győztek.) Szóval ésszerű lett volna Fehérvárra hozni a döntőt, mégiscsak a hazai csapatnak a legkönnyebb a dolga. Nem hiszem, hogy ne sikerült volna 1-2-3 szponzort keríteni és a Szolnok ajánlata fölé menni.
A másik lehetőség, hogy - kicsit nagyképűen- úgy gondoltuk, hogy akár Szolnokon is megnyerhetjük az aranyat, és való igaz, csak magunkat hibáztathatjuk (no meg egy kicsit a bírókat :-), hogy nem így történt.

Olaj-Alba.
Már jóval korábban írtam, hogy nem tartom szerencsésnek a két irányítónk (Marci Phillips) egyszerre jáccatását több okból sem. Leginkább azért, mert aki ténylegesen irányít, annak nincsen cseréje. Phillips rendszeresen 35-40 perceket játszik. Hülyeség!
Még az NBA-ben is leviszik hosszabb-rövidebb időre a sztárokat, mert nemcsak fizikailag, hanem koncentrálásban se lehet ennyi időt "kibírni". Valóban voltak meccsek, ahol Marci kettesben nagyot produkált (pl. legutóbb a Kecsó ellen), de a Paks ellen megint csak nem lenne jó, ha nem lenne minőségi cseréje a kezdőirányítónak.
Még Lowe hiányában is többen lehettünk volna a szolnokiaknál, ha megfelelő lett volna a rotáció és átvéve a "harcmodorukat", mi is kőkemyényen védekeztünk volna, az se lett volna gond, ha néhányan kipontozódnak.
Lowe: miért nem jáccott? Vhol azt olvastam, hogy csak akkor lép pályára, ha nagy szükség van rá. No most egy kupadöntőn van egy meccs a döntőbejutásért, van egy döntő meg egy bronzmeccs. Ezek közül csak a legutolsó nem fontos, döntőt meg csak akkor jáchattunk volna, ha pénteken nyerünk, ergo az Olaj ellen igenis nagy szükség lett volna Kennyre.
Vannak kérdőjelek dögivel, mindenhol azt olvastuk, hogy fontos a kupa, meg akarjuk nyerni, aztán hatalmas lebőgés a vége.
A pofázásokért járó techikaikat, a gyenge teljesítményeket pedig szankcionálni kéne pénzbüntetésekkel.

De mindenekelőtt szerdára gatyába kell rázni a társaságot.
Előzmény: AlBaPaPi (1571)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1614
Aki aranyat lelt, az korán kel.
Előzmény: OazIs (13) (1613)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.04.16 0 0 1613

Szerencsére ti mindig szerényen, higgadtan értékelve nyilvánoltuk meg, azt iskolapéldaként lehetne mindenki elé állítani.

Vagy ahogy endre mondaná igazad van mint általában, de attól én - ha megengeded - még úgy látom, hogy a "megfelelő köntösbe ágyazva ellenszenvemet szúrósan odamondogatok, jópár menekülési útvonalat is hagyva" stílusú fórumozás nagyon is jellemző rád. Nyilván, rám meg más jellemző.

Én valamikor 2002 nyarán, Endre pedig jó másfél évvel később kezdett el ide írkálni, az a csapat 2002 tavaszán lett szélnek eresztve, tehát a luft még luft, de abban is van igazság, miszerint mindenki azt hajlamos pártfogolni, aki éppen adatott. Vagyis könnyen lehet, hogy nem toporzékoltam volna itt Miljkovics menesztését vagy Vukicevic karóba húzását követelve, de attól még biza az ellenszenves volt, és az is maradt, világos hogy ebbe Pór silent üzemmódja is bejátszik, hiszen most látjuk a kontrasztot. Matust láttam egy párszor meccselni idén, azt a technikait csapatát felrázandó "harcolta ki" magának (érdekes azelőtt nem kapott, akkor mindig megfelelően az albának fújtak, ugye?), nem jött be. Rostás persze kötelező hazai döntőt látott mögötte bírói segítséggel, lelke rajta.

Előzmény: Törölt nick (1610)
isz-akos Creative Commons License 2007.04.15 0 0 1609

"Vagy beszélgessünk arról, hogy te már a meccs 10.percében itt bíróztál pénteken, látatlanban?"

Ezért vállalom a felelősséget, ezt tőlem tanulhatta Rostas:-))

Előzmény: OazIs (13) (1599)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 1607

Sok volt a mezőnyember és az irányító a keretben.

Asszem ez volt az indok..

Pojbics ugyan nem egy labdaművész, de arra a 10-15 percre jó lett volna csereirányítónak. Időnként 2-3 triplát is bedobált, nem is beszélve a védekezéséről és lelkesedéséről..

Évekig maradhatott volna nálunk csereirányító amig Supola túl nem nő rajta.

Ő volt a "legkisebb" név a mezőnysorunkból, gondolom azért őt küldték el, nem pedig pl. Kámánt.

Előzmény: Törölt nick (1606)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.15 0 0 1606
Heh.:))

De egyébként ti nem tartottatok anno igényt a szolgálataira, nem? Vagy magától is ment volna? Persze nem feltétlen kellett volna ő, egy kis fegyelmezés is használt volna talán.
Előzmény: Bird33 (1605)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!