Komolyra fordítva a szót, miért kellett ennyire szétszedni? Milyen volt a henger fala és mennyi km van benne? Kicsit részleteznéd? Illetve felmerült-e vmiféle komplikáció. Mert általában felmerül h. vmi nem lazul meg... A képen csak az látszik h. a hengerfej nincs rajta ill. ha jól emlékszem dugók sincsenek benne mert látni a főtengelyt.
Ha rányomtál a Feltölt -re akkor megjelenik alul. Utána még a beszúr -ra kell nyomni !
Castrol 5w-30 . 15 ezrenként cserélve szűrővel együtt. Gázolajszűrő, levegőszűrő 30 ezrenként. De az enyém 2.0 Cdti amiben v. 4-szer akkora a levegőszűrő, mint az 1,9-ben. Hogy abba h. tehettek akkorát? Nekem még 30 ezer után sem koszos, de nem kerül sokba cserélem. Ha jól emlékszem a gyár 60 ezrenként írja elő a cseréjét. Pollenszűrő nincs benne.
Hali.. Az ülés huzatot Tarnamérán csináltattam Juhász Péternél az arra már nem emlékszem de gyári szöveteket használnak a száma +36/479-079 remélem még dolgoznak még, vagy lehet őket is elérte a váltság....
Te figyu. Az önindító cseréhez van egyszerűbb megoldás is, vagy nem mondták még ? Úgy látom ez is átveszi a műhely szagát rendesen. Sikerült ki deríteni mi a hibája ? Ha nem bírod a sok melót csak szólj, be tudok segíteni mert ere felé alig akad munka, mostanság. Tetszik a színe, cserélünk ? Had dicsekedjek már az ülés kárpittal...
A gépen most csak ezeket a képeket találtam a paripáról: Budapesten jártam, és majdnem nagyon rosszul jártam. Ja Köszi Öcsiba majd én is próbálkozok, de amikor szétszedtem és beraktam a mosóba egy csepp víz se jött be...megörjít
Hali. Kinéztem az udvarra és kettő nagy hó kupacot látok. Kb. 40 méter lapátolás kinéz Nekem mert reggel fél ötkor indulok Mezőkövesdre, és valahogy ki kellene állnon a 30-40 cm hóból. Remélem a nyári gumisok othon maradnak.....
köszi, ha már így kezdted akkor a többiek is próbálják meg majd ugyanebből a szemszögből. Nálunk most akkora a hó h. nem tudom lefotózni. kis türelmet. egyébként miért baj ha tudjuk a rendszámot?