Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Elég közeli német állampolgársággal rendelkező rokonom él ott. Hol az SPD-re, hol a Zöldekre, hol az FDP-re szavazó, a koalíciós lehetőségektől függ, de nem akar jobboldali kormányt. Az AfD-t és a Die Linkét gyúlőli. Én magyar viszonylatban nem olyan sokkal,. de németben jobbra állok tőle, ha lenne német szavazati jogom, akkor FDP. Ha vészhelyzet van és az AfD, vagy a a Die Linke is beüthet, akkor CDU. Vitatkoztunk ezen, de nem tudtuk egymást meggyőzni, mert ő német, aki viseli szavazata következményeit.
Mármint arra nem volt bizonyíték - és valószínűleg most sincs -, hogy a Fidesz volt. Ez eddig rendben is van.
De hogy támadás volt, az kétségtelen.
Miután maga a szerverszolgáltató közölte, hogy akkor is, amikor leállították a rendszert (először csak ideiglenesen), nagymennyiségű külföldről érkezett terhelés érkezett, így egyértelmű, hogy támadás történt.
A szerverszolgáltató külső szerv, tehát nem maga az ellenzék. Ez a bizonyíték. Erre vonatkozóan közöltek is információkat, amelyeknek utánanézhetsz.
Azonosították is a beavatkozást, kiderült, hogy Kínából történt.
Az ellenzéki vezetők még aznap közleményben okolták a Fideszt, de az előválasztást szervező aHang szerint egyelőre ezt a vádat nem támasztják alá tényleges bizonyítékok.
Holnap déli 12-kor a az informatikus ígérete szerint átvíszi a gépet és helytreállítja, nem fogok zagyvaságokat írni.Részben én vagyok a hibás, egy hirtelen mozdulattal kikapcsoltam a piros betűs helyesírásjavítót. egállapítoota, hogy ő is hibás, mert a monitor going to sleep. Magánügy, holnap remélhetrőleg megoldódik és én böszme elütések nélkül harcos leszek.
Csak beírod a Google-ba és ezer találatot kapsz az ellenzék feljelentésére, és még arra is, hogy milyen bizonyítékok utaltak a támadásra (még a szerverszolgáltatójuk is elismerte).
piti ügyben egy problémát, nem én teihetek erről a sok problémáról, hanem informatikus szomszédom, aki mewghgérte,hogy beállítja pl a piros helyesíró programot, de sok más megbízása van.
Nagyon könnyű nyelv, semmi ragozás, egyetlen sajáttoság, hogy a melléknevet nem a főnév elé, hanem utána tesszük. Egyszerű medszokni. Aéig egx hónapot töltöttem Dél- Ameerikában, de el tudtam intézni piti ühyben egy problémátg a BM-ben, spanyolul. Récsöl és Elios meg tudnák tanulni, Viktor soha. Úgy beszél angolul, ahogy én, pedig én is töltöttem időt, kevese kevesebbet, mint ő, de elég sokat nyelvterületen és én is tanultam iskolákban és tanfolyamokon. Egyetlen közös pont vele, nincs nyelvérzékünk, ami születéási adottség. Úgy alakult, hogy a fél életemet OProszországban töltöttem, 17 évet. Felsőoktatás, kb 6 év élett
wsi kapcsolatok, azt a nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. Hibáim vannak, de ki is javítok oroszokat - automatikusan - akiknek gőzük sincs a nyelvtanról, kb 90 %. Récsöl és Elios soha nem tudná edlsajátítani, Viktor, vagy Jakab szeerint Viktória még kevésvbé. Álomországa áéhető. akinek pzz nőtt fül, mint én, dde amúgy wgy undorító rémálom, rfémállam. Deportáljuk oda Megérdemli. Nem ismeri a viszonyokat.