Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Erőssen kétlem, hogy a zöldek kormányon nem tekernék feljebb a klímavédelmet. Ez pedig azzal fog járni az egyszerű németeknek, hogy pénzben és életszinvonalban újabb áldozatokat kell hozniuk a föld megvédésének oltárán.
Az energiewende eddig is a legmagasabb árakat hozta el nekik úgy, hogy közben érdemben nem csökkent a német ÜHG kibocsátásuk.
Szombaton több mint 89 ezren szavaztak az ellenzéki előválasztáson, amelyen ezzel összesen 440 ezer fő vett részt eddig.
Az előválasztás Facebook-oldalán azt írták, hogy az előválasztás első hétvégi napján a helyszínen 70 122 szavazó, az interneten keresztül pedig 19 080 szavazó adta le voksát. Ez újabb rekordot jelent a pénteki 74 721 ezer szavazó után.
vasárnapi adatok is jönnek.
tényleg hogy áll a stop sorosmigránsbrüsszel gyurcsány karácsony?
látom lassah kezdődik a napi epehányása a fidesznickeknek :)
szegények, nagyon rossz lehet most nekik...
németeknél is nyert a moslék koala...
só eséllyel szoci, zöld libsi koala lesz
mondjuk ha a CDU/CSU mégis kormány alakít a zöldekkel és libsikkel (mert csak úgy tud) vicces lesz nézni ahogy a fidesznickek felsz**k a német libsiket és zöldeket, mert ők lesznek a megmentői a jobboldali/centrális keresztyéndemokráciának 😂🤣😂
Elég közeli német állampolgársággal rendelkező rokonom él ott. Hol az SPD-re, hol a Zöldekre, hol az FDP-re szavazó, a koalíciós lehetőségektől függ, de nem akar jobboldali kormányt. Az AfD-t és a Die Linkét gyúlőli. Én magyar viszonylatban nem olyan sokkal,. de németben jobbra állok tőle, ha lenne német szavazati jogom, akkor FDP. Ha vészhelyzet van és az AfD, vagy a a Die Linke is beüthet, akkor CDU. Vitatkoztunk ezen, de nem tudtuk egymást meggyőzni, mert ő német, aki viseli szavazata következményeit.
Mármint arra nem volt bizonyíték - és valószínűleg most sincs -, hogy a Fidesz volt. Ez eddig rendben is van.
De hogy támadás volt, az kétségtelen.
Miután maga a szerverszolgáltató közölte, hogy akkor is, amikor leállították a rendszert (először csak ideiglenesen), nagymennyiségű külföldről érkezett terhelés érkezett, így egyértelmű, hogy támadás történt.
A szerverszolgáltató külső szerv, tehát nem maga az ellenzék. Ez a bizonyíték. Erre vonatkozóan közöltek is információkat, amelyeknek utánanézhetsz.
Azonosították is a beavatkozást, kiderült, hogy Kínából történt.
Az ellenzéki vezetők még aznap közleményben okolták a Fideszt, de az előválasztást szervező aHang szerint egyelőre ezt a vádat nem támasztják alá tényleges bizonyítékok.
Holnap déli 12-kor a az informatikus ígérete szerint átvíszi a gépet és helytreállítja, nem fogok zagyvaságokat írni.Részben én vagyok a hibás, egy hirtelen mozdulattal kikapcsoltam a piros betűs helyesírásjavítót. egállapítoota, hogy ő is hibás, mert a monitor going to sleep. Magánügy, holnap remélhetrőleg megoldódik és én böszme elütések nélkül harcos leszek.