Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1686
mármint gumírozott száruira gondolsz??? mer Zének olyan van.. (meg nekem is.:))
Előzmény: AlBaPaPi (1685)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1685
Szemüveges?! Sejtettem, mondtam is a mellettem ülő Andrásnak, hogy ajánlok neki egy jó optikust. Tehát beletrafáltam.

BTOM!

Meccsen is hordani kell, legföljebb gumizva, lásd BenczeZét!
Előzmény: GordonGekko (1684)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1684
Zé: már mástól is hallottam, hogy kb 20 perces "spét"-ben van a srác... lehet h szólni kellene neki vagy MAtifunak h meccs előtt nem csak 30 perccel lehet kimenni melegíteni, hanem előbb is...

Btom: nem hordja a szemüvegét biztos. :)
Előzmény: AlBaPaPi (1679)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1683
Sokaknál a bírók megítélése attól függ, hogy nyerünk-e vagy sem. Helytelen!
A szolnoki elődöntős fújás nagyon rossz, a tegnapi csak simán rossz volt. Ez szakmai kérdés, nem érzelmi. Mint láthattuk, a sokat emlegetett Papp a kupadöntőn jól ténykedett. Btomon viszont kezdek fölfedezni vmi alba-antipátiát, renceresen az ellenfelünknek kedvez, már-már szinte feltűnően.
Előzmény: Törölt nick (1680)
pependre Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1682
Azért az nem semmi, hogy az Alba kizárólag azért nyert, hogy az Olaj első legyen. Nem is érdekli őket, hogy harmadikok, avagy hatodikok lesznek!:-)) Látod-látod, csak bennünket imádsz. Akkor te írtad az esti sms-t nekem! Most már legalább tudom.
Előzmény: Törölt nick (1667)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1681
Ezt én írtam le először, és azóta többször is, már nagyon régen.
Jó, lehet, hogy a görögök már leírták előttem is.
Előzmény: Törölt nick (1680)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1679
Szép volt fiúk!

Elsősorban én is a küzdést és az akarást emelem ki. Ha így reagáltuk volna le a bírói tévedéseket Szolnokon, mint tegnap, akkor már egy kupaaranyunk is lehetne.
Merthogy a tegnapi fújás is, mondjuk úgy, érdekes volt. BTom szerintem rosszul is lát, mert mikor tőle fél méterre az egyik paksiról ment ki a labda, magabiztosan az Asénak ítélte a bedobást. Egyértelmű lépéshibát továbbengedtek. A faultok elbírálásánál is inkább a Paks kapta a "hazai pályát".
És lám így is tudtunk nyerni egy, szerintem nagyon motivált és elég jól játszó Ase ellen.

Ha Zé nemcsak a 2. negyed közepétől pörögne föl, ha Marcinak és Phillipsnek kevesebb eladott lasztija lenne, ha az uccsó mp-es dobásokat nem Sully dobná el, ha Ákos nem akarná "túl" a támadásokat, ha Ricsi nem olyan látványosan faultolna, ha Kámi mindig ilyen hasznos lenne, akkor lenne csak igazán ha-ha-ha.

Szép volt fiúk!
isz-akos Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1678

Jó meccs volt, bár személy szerint (sokkal) többet vártam a Pakstól. Nem tudom, hogy csak rossz napot fogtak-e ki (pl Czigler, Mészáros talán még sohasem játszottak együtt egyszerre ilyen szarul) vagy ez az Alba érdeme 100%-ban.

Mindenesetre nem volt rossz...

LOWE hatalmas figura, IMÁDOM!!!!

#5dobos Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1676

Vissza fogom nézni,de azért az első félidőben voltak gondok,és nem csak a játékkal... Legalábbis szerintem

Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1675

A mai meccsen a csapat hozzáállását kritizálni, nem hiba, hanem BŰN!!!

Holnap nézd vissza a meccset!

Előzmény: #5dobos (1671)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1674

Nesze: :-))

Az Ase csapata elszenvedte első vereségét Dzsordzsi leigazolása óta!!!

:-))

Szenzációs mérkőzés volt a küzdelmes "playoffos" fajtából. Volt minden, ami kosármeccsre kell, síp, dob, meg nádihegedű, de legfőképp fehérvári győzelem. Volt lelkes vendégtábor, akik egy percig sem adták fel és volt egy néha-néha már frenetikusan szóló hazai! Voltak blokkok, szenzációs labdaszerzések. És volt a fakezű Phillips és a másik tucatlégiós Lowe, akik legyűrték a Walters, Grizzard duót, meg volt egy idegbeteg litvánunk, aki pontjaival lehozta a meccset. :-)) Ma mindkét csapat csak DICSÉRETET érdemel, így csupa nagybetűvel. A legszebb a győzelmünkben, hogy egy "agyonmotívált" Asén kerekedtünk felül!!!

A Kenny és Sully írdatlan nagy munkát végzett a másik két színesbőrün, Rod meg kapott egy akkora takarót Phillipstől, ami jövő télen is melegíti a füleit.. :-))

A vendégeknél Mészárost én még soha nem láttam ilyen szarul játsszani fontos meccsen. Se pontok, se jó irányítójáték. A gyalogkakukk üzemmódban közlekedő másik irányitó (Stewart) jobb volt nála, de ezt a párharcot, sok hibája ellenére is a Kestu-Phillips kettős nyerte. A Walters-Grizzard kettős nem percekre, negyedekre eltűnt, maradjunk annyiban, egyik sem egy Mánró. Amikor elmentünk kilenccel akkor Zsoldos Grizzlyre nyomatott mindent, aki szinte egymaga hozta ikszre a meccset. Félelmetes, hogy egy-egy periódusban miket tud. Ha ezt hozná 25-30-percen át átlagban, akkor nem is itt játszana. A végére viszont sok dobása kimaradt, és sok labdát eladott. Walters meg baromi keveset vállal. Nem is értem?!

Csak a Kiss Zsolt beállt dobott kb. fél perc alatt 5 pontot (aztaqrva), aztán semmi..

Akitől nagyon tartottam, az Balazics, de megkockáztatom, hogy neki is ez volt az idei leggyengébb meccse. A labdát se nagyon tudta megfogni.

Czigler meg szar. Ez mondjuk csak nekünk újság, mert az Alba ellen mindíg jól szokott neki menni.

Zuzakra nem emlékszem.

Cece viszont a válogatott oszlopa lehet, nagyon jó volt, főleg az első félidőben.

Nálunk, Kestutis: szokásos hibák, labdaeladások megvoltak, de nagyon összekapta magát, ma meccsnyerő volt. A fakező, "tucatpléjö" Lowet meg nem cserélném el 10 Spiveyra sem!!! Imádjuk!!!! :-)) 16 pont, óriási mezőnymunka, fantasztikus védekezés! Phillips dettó! Ha tutna dobni, akkor ő sem itt játszana, de 3 méternél messzebbről jobb, ha rá sem néz a gyűrűre. :-)  A meccs nagyrészén hidegre tette Grizzardot (az a blokk, áááááá)! Bencze ordított (érted: BENCZE!!), Kámán tőrt zúzott, Ákos, Góbi ls Brigi is hasznos volt, de nem kiemelkedő. Ma viszont a csapat győzőtt és ez a fő!!!

Hiába, EZ SZOLNOK!! :-))

A meccs végén, egy riporterhölgy Szabolcs Ferire mutatva megkérdezte, hogy ő e az Alba edzője, bár felötlött egy csúnya tréfa ötlete bennünk, de azért odavezettük Matifuhoz..  :-))

SZÉP VOLT FIÚK!

Előzmény: #5dobos (1671)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1673
Szerintem sem.. Sőt!!!
Előzmény: Törölt nick (1672)
#5dobos Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1671

Hát!Nem igazán tudom,hogy miz is írjak erről a derbiről.Sztm az az igazság,hogy nem játszottunk valami jól,sőt az első félidőben kimondottan katasztrófális játékkal és hozzáállással.Aztán  a szünetben Matifu renre igazította őket,és a második félidőben úgy küzdöttünk,ahogy elvárja a szurkoló!Itt már tényleg csúsztunk-másztunk a lasztiér...És nagyon örülök neki,hogy KESTU ismét jól játszott!!! :)))

Azért azt csendben megjegyezném,hogy a 3 bíró,mondjuk úgy,hogy nem volt túl jó formában.De zet máshogy is lehetne fogalmazni...Innentől koncentráljunk a rájátszásra!Jöhet a Körmend.És lépjünk át rajtuk,úgy,ahogy azt kell!

Gyerünk srácok!HAJRÁ ALBA!

Zoli

sarkat5 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1669
kűzdésből ma jeles, a többit meg inkább felejtsük el!
Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1666

Akkor ez patthelyzet! :-))

Én most indulok, 4-re ott vagyok!!!

Csak a KISS ZSOLT!!!!!!

Információm szerint, ma mindenki találkozhat Dzsordzsival is!!!

Előzmény: #5dobos (1665)
#5dobos Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1665
Hát,naná,hagy isz.ákos is csatlakozhat,de csak akkor,ha utána szurkol is! :)))
drica Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1664

akkor, amikor én még nem voltam rendszeres olvasója a hírlapnak :DD

Előzmény: GordonGekko (1662)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1663

"Lesz minden, hattal vezet a házigazda, hopp, már csak négy, újra hat pont hat a kedélyekre, szünetre marad négy. Fordulás után is hullott a kosár jó kedvvel, bőséggel, nyolc pont előny vidított, a vége öt és harmadik hely, hej, de kár most a koárbbiakért, vagy inkább: hej, de jó kis playoff lesz!"

Ez nagyon ott van!!!!

:-))))))

Előzmény: Törölt nick (1661)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1662
nemmondod:)))

én azért télleg várom h egy régi sablont újra írhasson.. utoljára mikor volt ez a főcím h

"Cikázott az Alba-villám"

???
Előzmény: drica (1659)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1660
Persze ettől még utáljuk. :-)
Előzmény: AlBaPaPi (1658)
drica Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1659

Azért néha szerintem jogosan. Valljuk be, legtöbbször elég sablonosak az írásai, megszokott panelekből építkezik, és vannak, akiknek csak a jó és vannak, akiknek csak a rossz teljesítményét említi meg... [tudom, akkor menjek oda és csináljam jobban, ha ilyen okos vagyok, de köszönöm, jelenleg jól érzem magam a felsőoktatás világában :)] a közönség szurkoló részét piszkáló mondatait pedig már fel sem veszem :))

Előzmény: GordonGekko (1657)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1658
A kupadöntőn egész jól fújt.
Előzmény: GordonGekko (1656)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1657
nemtom melyik városban vagy:))

a mi Sanyink (mármint a Sis) egyedüli fegyvere az fmh. csak ott tud visszavágni. :) mer azér mi is osztjuk rendesen. 1-1. más kérdés hogy mi FIZETÜNK azért hogy kimenjünk, ő meg pénzt kap...
Előzmény: Bird33 (1654)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1656
na nem küldték... hogy ez szándékos esetleg, vagy Cziffra úr ennyire empatikus, azt nemtom. :)
Előzmény: GordonGekko (1655)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1655

BTOM-ot nemtom minek szidod. a 99es aranyat kvázi neki (is) köszönhetjük, mivel Wileyval arcon vágatta magát labdával :))

pappöcs - nemtom mit nem értesz. AZÓTA egy darab meccsre nem kültéd ami Albás volt.. :)

Előzmény: sarkat5 (1653)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1654

Nem! :-))

(Attól függ, hogy melyik országban vagy!)

:-)

Elolvasva a mai Hírlapban a mi Sanyink legújabb remekművét, feltenném a kérdést, egyáltalán hogy került szóba az, hogy mindenki tegye oda magát, akár távozik év végén, akár nem???

Ezt már többször is említette, de nem értem, hogy lehet ez a téma a csapatnál (és Silyénél) április közepén??? Még a playoff sem kezdődött el, meg lehetne nyerni az aranyat is, de ehelyett figyelmeztetni kell a játékosokat, hogy azért legyenek már szívesek kicsit odafigyelni erre a szezonra???? Mikor, ha nem most kellene még egy langyos sportembernek is belelkesülnie??? Ott a lehetőség az aranyérem megszerzésére!! Erre fejben már Zalaegerszegen, Litvániában, vagy épp Ausztriában járnak???

Szánalmas.. ahogy a fehérvári szurkolók állandó basztatása is, minden cikk végén.

Az idei szezonunk olyan lesz mint a többi: ma megverjük a Paksot, mindenki örül, játszhatunk a Körmenddel, akik ellen továbbjutunk, aztán simán kizúgunk az Ase ellenében..

Sebaj a 4 meglesz, ez a lényeg, szponzornak is, városnak is, stb..

Közben ez volt az utóbbi 10 év legrosszabb csapata, amelyikből 3 játékost nem tud mondani senki, akikért érdemes a meccsre járni, vagy azonosulni lehetne velük, neadjisten bálványozni, mint annak idején Kornét, vagy Robit, esetleg a közelmúltban Spiveyt.

Jövőre lehet új csapatot építeni, az eddigieknél is nagyobb mértékben, meglepődnék, ha az idei társaságból kettőnél többen maradnának (Hanga, Bencze).

Talán mi is belenyúlunk a kakiba és nem megélhetési magyarokkal és zsoldosokkal lesz tele a csapat..

Előzmény: isz-akos (1652)
sarkat5 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1653

a bíróküldést láttátok?

bodnár (hogy is hiányozhatna ase-tétmeccsről?)

hegedűs (ő csalta el pár éve kaposváron az elődöntőnket... tudjátok, ahol bojan letolta a naciját :-))))

benczúr (nálunk nem szokta összetojni magát, mint szolnokon, meg körmenden, azaz ő sem fúj éppen haza)

de hogyan hagyhatták ki pappot???

;-)

isz-akos Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1652
isz-akos barátunk is mehet meccs előtt egy kicsikét iszogatni????
Előzmény: #5dobos (1651)
#5dobos Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1651

Akkor ha van kedved iszogatni elötte,akkor szólj időben,hogy hányra érsz a csarnokhoz,és én odamegyek!Ja,és mindenképp bemegyünk meccsre!Legalábbis én! :))

#5dobos Creative Commons License 2007.04.17 0 0 1650
Ezt nem mondod komolyan Drica?Ja,és kösz a mailben az infókat Há ki az a főnök!?Meggyepáljuk! :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!