Keresés

Részletes keresés

OazIs (13) Creative Commons License 2007.04.20 0 0 1714

Tudom, ő mondta ott is, hogy fidesz kormány esetén az ATV-n lenne a Napkelte (ha sok másban nem is, de ebben egyetértek vele, balos trutyi ATV, jobbos trutyi hírtv, köztv az nem ennek a terepe - kéne hogy legyen). Persze erre már volt példa 98-02 között, akkor nem győzte nyomatni GYT, hogy bár az ATV-nek nincs országos lefedettsége de még így is kenterbe alázza az összes többi reggeli bájcsevegést (na hallod, az sokminden volt, csak konkurencia nem)... érdekes azóta már nem oly vígéc, hogy a TV2 le-leveri a Mokkával, melynek number1 arca a hatvanéves Havas. MUHAHA :)

Bocs az offé'.

Előzmény: JanFan (1713)
JanFan Creative Commons License 2007.04.20 0 0 1713
Albásoktól előre is bocs!

Off:
(Ha már "ATV-re, ahová való", volt március végén a "Kereszttűzben" egy érdekes beszélgetés Fábryval, aki a kis saját stílusában elmondta a véleményét az egész Napkeltéről. Ha gondolod, az is elérhető a neten...)
Előzmény: OazIs (13) (1712)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.04.20 0 0 1712

Na, most hogy elolvastam amit írtál én is megnéztem utólag, inkább hagyjuk GYT-t. Nem kicsit visszatetsző, ahogy mossa a kezeit és hárítja minden lehetséges fronton a felelősséget. Vakként hittünk mindenkinek, aztán a cúna bácik átvágtak minket a palánkon. Szegény Gyárfás, mintha neki nem lenne lételeme a vérg.cizés.

A családban egyébként van egy hölgytag aki sokáig párkapcsolatban élt egy 80-as években kimagaslóan teljesített olimpiai úszónkkal, és még mindig van némi köze a szövetséghez, közös ebédek alkalmával igen érdekes információkat tudtam meg, hogyan trükközik és épít minden évben új vityillót GyT, miként viselkedik kollégáival a kulisszák mögött, stb.

Meglepetést a normálisabb érzésű embereknek persze nem tudnék mondani.

(ha másért nem is, azért jó lenne a változás, hogy a szarával együtt repülne az ATV-re, ahova való, bocs).

Előzmény: JanFan (1709)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.20 0 0 1711
De!
Előzmény: isz-akos (1710)
isz-akos Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1710

Nem vagy Te egy kicsit szóviccgyáras???

Előzmény: AlBaPaPi (1697)
JanFan Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1709
Gyárfással, kleintelekivel és a szélkakas sziklával ma volt egy kis beszélgetés a napkeltében (mivel a színvonal magassága miatt nem nézem, így a neten néztem meg délután), ha szeretnél jól felkészülni, akkor abban van alap rendesen, lehetőség kellemetlen kérdésekre, jópofizásra, etc... szóval jó kis alap...
Előzmény: Törölt nick (1705)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1708

Előbb beszéltem Tomival... Már akkor tudtam, hogy a pöcsödet fogják ráncigálni, mikor te még jóhiszeműen vakargattad :)).

olajbogyesz Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1707

Most mindent jóvátehetsz. Gyárfást jobban utálom mint az albát, vagy téged...

:)

OazIs (13) Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1703

Merhogy gondolom alanynak el lehet képzelni kellemesebb figurát is a főszapulómesternél :)

Előzmény: OazIs (13) (1702)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1702

Jóvanna, azóta elolvastalak már az MNK-n is, a higgadt, kimért értékelésed, hogy miért is érdemeljük meg az alapszakaszgyőzelmet, hm, tetszik :). Azzal úgy ahogy van egyet tudok érteni.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne tennélek meg vezető riporternek egy olyan interjúban, amiben Gyárfást kellene darabokra szedni a sikertelen eb pályázat miatt, te g.ci :).

Előzmény: Törölt nick (1701)
sarkat5 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1699

olyan meccs még nem volt, amikor fodorgeri ne lett volna legalább félsérült...

szimuláns.

;-)

Előzmény: Törölt nick (1695)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1698

Több mint tanulságos az, ahogy a meccs utáni hévben már nem először megmutatkoznak az igazán őszinte gondolataid...

Előzmény: Törölt nick (1667)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1697
Írhattad volna úgy is, hogy I Lowe Kenny!

Azt figyelted, ahogy a meccs utolsó pillanataiban parádézott?
Mondhatjuk, hogy a meccs végén Lowe adta fel az utolsó Kenet a Paksnak.

Sziporkázom.
Előzmény: isz-akos (1678)
beetee Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1696

Nem tudom. Lehet, kisebbségben maradok ezzel a véleményemmel, de én Gerit nem tartom jó védőnek. (rögtön hozzáteszem: Horváth Ákost sem)

Az biztos, hogy látványosan védekeznek, sőt gyakran felveszik már az emberüket félpályánál, vagy előbb is. Ezért látszik úgy, hogy iszonyat sokat foglalkoznak a védekezéssel, ami egy hamar elfáradó ellenféllel szemben, vagy olyannal, aki nem bírja a nyomást eredményes, de számtalan olyan helyzetet felad(nak) - lemaradnak, rosszul váltanak, stb., amit az én felfogásom szerint egy igazán jó védőnek nem szabadna. Ha kevésbé látványos is a munkája ...

Nem a labdás emberen is tudni kell védekezni, és ebben pláne van hová fejlődni, igaz, ez meg még kevésbé van rivaldafényben...

Előzmény: Törölt nick (1695)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1693

Ja..

Hogy lealázta Kelleyt a kupadöntőn! A nagyképű amcsija még levegőhőz sem jutott mellette!

Előzmény: Törölt nick (1692)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1691
Góbi Ricsi számára lenne egy javaslatom, mert kedvelem. Aki találkozik vele, adja át!

Morgen Frici példáját kéne követnie.
Ő is center volt és egy remek ötlettel tudta jó pár évvel meghosszabítani a pályafutását: nagyon megtanult hármast dobni.
Nem emléxem (talán Feribá), hogy a pályája csúcsán milyen százalékkal dobott a vonalon kívülről, de "öregen" feltűnően jól. Már a gyorsaságban, ruganyosságban elmaradt korábi önmagától ill. a fiatal centerektől, viszont nagyon magasként szinte védhetetlenek voltak a trojkái. Jurkunas is hasonló szitu (fiatalban; magas is és jól is dob távolról), vagy Mujanovics, aki a jó keze miatt lehet még mindig az első osztályban.
Ricsinek ez nem okozna gondot, hiszen alapból is jó dobó, kicsit rá kéne gyúrnia a hármasokra. Cziglert pl. nem érzem alkalmasnak erre, viszont ő meg mehet búvárkodni.
Bird33 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1690

Keniló!!!!

(Nem, nem, nem hagyom soha..) :-))

Előzmény: Törölt nick (1688)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1689
A közönség nem, de AlBaPaPi, mint kosárlabda-expert, tud.
Bízz bennem!
Előzmény: Törölt nick (1688)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1687
Ennyire nem vagyok jártas benne, a lényeg, hogy ne essen le, ha Bird nyom neki egy sallert a 16. hibás fújása után.
Előzmény: GordonGekko (1686)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1686
mármint gumírozott száruira gondolsz??? mer Zének olyan van.. (meg nekem is.:))
Előzmény: AlBaPaPi (1685)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1685
Szemüveges?! Sejtettem, mondtam is a mellettem ülő Andrásnak, hogy ajánlok neki egy jó optikust. Tehát beletrafáltam.

BTOM!

Meccsen is hordani kell, legföljebb gumizva, lásd BenczeZét!
Előzmény: GordonGekko (1684)
GordonGekko Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1684
Zé: már mástól is hallottam, hogy kb 20 perces "spét"-ben van a srác... lehet h szólni kellene neki vagy MAtifunak h meccs előtt nem csak 30 perccel lehet kimenni melegíteni, hanem előbb is...

Btom: nem hordja a szemüvegét biztos. :)
Előzmény: AlBaPaPi (1679)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1683
Sokaknál a bírók megítélése attól függ, hogy nyerünk-e vagy sem. Helytelen!
A szolnoki elődöntős fújás nagyon rossz, a tegnapi csak simán rossz volt. Ez szakmai kérdés, nem érzelmi. Mint láthattuk, a sokat emlegetett Papp a kupadöntőn jól ténykedett. Btomon viszont kezdek fölfedezni vmi alba-antipátiát, renceresen az ellenfelünknek kedvez, már-már szinte feltűnően.
Előzmény: Törölt nick (1680)
pependre Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1682
Azért az nem semmi, hogy az Alba kizárólag azért nyert, hogy az Olaj első legyen. Nem is érdekli őket, hogy harmadikok, avagy hatodikok lesznek!:-)) Látod-látod, csak bennünket imádsz. Akkor te írtad az esti sms-t nekem! Most már legalább tudom.
Előzmény: Törölt nick (1667)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1681
Ezt én írtam le először, és azóta többször is, már nagyon régen.
Jó, lehet, hogy a görögök már leírták előttem is.
Előzmény: Törölt nick (1680)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1679
Szép volt fiúk!

Elsősorban én is a küzdést és az akarást emelem ki. Ha így reagáltuk volna le a bírói tévedéseket Szolnokon, mint tegnap, akkor már egy kupaaranyunk is lehetne.
Merthogy a tegnapi fújás is, mondjuk úgy, érdekes volt. BTom szerintem rosszul is lát, mert mikor tőle fél méterre az egyik paksiról ment ki a labda, magabiztosan az Asénak ítélte a bedobást. Egyértelmű lépéshibát továbbengedtek. A faultok elbírálásánál is inkább a Paks kapta a "hazai pályát".
És lám így is tudtunk nyerni egy, szerintem nagyon motivált és elég jól játszó Ase ellen.

Ha Zé nemcsak a 2. negyed közepétől pörögne föl, ha Marcinak és Phillipsnek kevesebb eladott lasztija lenne, ha az uccsó mp-es dobásokat nem Sully dobná el, ha Ákos nem akarná "túl" a támadásokat, ha Ricsi nem olyan látványosan faultolna, ha Kámi mindig ilyen hasznos lenne, akkor lenne csak igazán ha-ha-ha.

Szép volt fiúk!
isz-akos Creative Commons License 2007.04.19 0 0 1678

Jó meccs volt, bár személy szerint (sokkal) többet vártam a Pakstól. Nem tudom, hogy csak rossz napot fogtak-e ki (pl Czigler, Mészáros talán még sohasem játszottak együtt egyszerre ilyen szarul) vagy ez az Alba érdeme 100%-ban.

Mindenesetre nem volt rossz...

LOWE hatalmas figura, IMÁDOM!!!!

#5dobos Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1676

Vissza fogom nézni,de azért az első félidőben voltak gondok,és nem csak a játékkal... Legalábbis szerintem

Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1675

A mai meccsen a csapat hozzáállását kritizálni, nem hiba, hanem BŰN!!!

Holnap nézd vissza a meccset!

Előzmény: #5dobos (1671)
Bird33 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 1674

Nesze: :-))

Az Ase csapata elszenvedte első vereségét Dzsordzsi leigazolása óta!!!

:-))

Szenzációs mérkőzés volt a küzdelmes "playoffos" fajtából. Volt minden, ami kosármeccsre kell, síp, dob, meg nádihegedű, de legfőképp fehérvári győzelem. Volt lelkes vendégtábor, akik egy percig sem adták fel és volt egy néha-néha már frenetikusan szóló hazai! Voltak blokkok, szenzációs labdaszerzések. És volt a fakezű Phillips és a másik tucatlégiós Lowe, akik legyűrték a Walters, Grizzard duót, meg volt egy idegbeteg litvánunk, aki pontjaival lehozta a meccset. :-)) Ma mindkét csapat csak DICSÉRETET érdemel, így csupa nagybetűvel. A legszebb a győzelmünkben, hogy egy "agyonmotívált" Asén kerekedtünk felül!!!

A Kenny és Sully írdatlan nagy munkát végzett a másik két színesbőrün, Rod meg kapott egy akkora takarót Phillipstől, ami jövő télen is melegíti a füleit.. :-))

A vendégeknél Mészárost én még soha nem láttam ilyen szarul játsszani fontos meccsen. Se pontok, se jó irányítójáték. A gyalogkakukk üzemmódban közlekedő másik irányitó (Stewart) jobb volt nála, de ezt a párharcot, sok hibája ellenére is a Kestu-Phillips kettős nyerte. A Walters-Grizzard kettős nem percekre, negyedekre eltűnt, maradjunk annyiban, egyik sem egy Mánró. Amikor elmentünk kilenccel akkor Zsoldos Grizzlyre nyomatott mindent, aki szinte egymaga hozta ikszre a meccset. Félelmetes, hogy egy-egy periódusban miket tud. Ha ezt hozná 25-30-percen át átlagban, akkor nem is itt játszana. A végére viszont sok dobása kimaradt, és sok labdát eladott. Walters meg baromi keveset vállal. Nem is értem?!

Csak a Kiss Zsolt beállt dobott kb. fél perc alatt 5 pontot (aztaqrva), aztán semmi..

Akitől nagyon tartottam, az Balazics, de megkockáztatom, hogy neki is ez volt az idei leggyengébb meccse. A labdát se nagyon tudta megfogni.

Czigler meg szar. Ez mondjuk csak nekünk újság, mert az Alba ellen mindíg jól szokott neki menni.

Zuzakra nem emlékszem.

Cece viszont a válogatott oszlopa lehet, nagyon jó volt, főleg az első félidőben.

Nálunk, Kestutis: szokásos hibák, labdaeladások megvoltak, de nagyon összekapta magát, ma meccsnyerő volt. A fakező, "tucatpléjö" Lowet meg nem cserélném el 10 Spiveyra sem!!! Imádjuk!!!! :-)) 16 pont, óriási mezőnymunka, fantasztikus védekezés! Phillips dettó! Ha tutna dobni, akkor ő sem itt játszana, de 3 méternél messzebbről jobb, ha rá sem néz a gyűrűre. :-)  A meccs nagyrészén hidegre tette Grizzardot (az a blokk, áááááá)! Bencze ordított (érted: BENCZE!!), Kámán tőrt zúzott, Ákos, Góbi ls Brigi is hasznos volt, de nem kiemelkedő. Ma viszont a csapat győzőtt és ez a fő!!!

Hiába, EZ SZOLNOK!! :-))

A meccs végén, egy riporterhölgy Szabolcs Ferire mutatva megkérdezte, hogy ő e az Alba edzője, bár felötlött egy csúnya tréfa ötlete bennünk, de azért odavezettük Matifuhoz..  :-))

SZÉP VOLT FIÚK!

Előzmény: #5dobos (1671)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!