...pedig az kemény munka, hogyha nemtudnád...
lehet tanulni 23.00 után a VH1 nevezetű zenecsatornán... egész más klipek vannak, pedig nem írja az újság...
egy inverz sört! (95% alkohol, 5% többi)
Csecs, mindenki a vendégem egy jó cseh sörre.Kurvára le vagyok épülve Prága után.Az előbb jöttem meg egy helyszíni tárgyalásról, ami után a bírókkal be kellett ülni egy kenesei kocsmába sörözni.
azér kell inni, mert kell! ilyen hülye kérdést...
ausztráliában meg ahogy láttam széjjelverték egymást az emberek majális alkalmával... biztos szar volt a kenguruvirsli...
Mér kell mindig inni? Unikumot például nem iszom továbbra se, egy pálinkának jobban örülnék.
Bár inkább igyunk pezsgőt, mer má megin szarrá vertük a Szegedet. Jobb volt mint a majális.
Innikő milyen a majális összel? Nagykabát, zivatar, térdzokni...?
Na Erzsi hozzd a pezsgőt.
Sötét parasztból láttam én is vagy ötvenet. Ezek meg ráadásul az Alföldről jöttek.
Azért meccs előtt letoltam 2 üveg meg 3 korsó sert csak a rend kedvéért. A többiek meg mentek utána is szűrni.
Na akkor Erzsi hozzá egy bládimérit. Ha nem tudod mi az, jó lesz két fröccs is.
levonultam, de tömve volt az egész meg egy fröccsért is 20 percet kellett volna minimum sorbaállni, úgyhogy elvetettük az ötletet...
de előtte kóbászt meg húst grilleztünk a Gulya dombon... állat volt du. 2-kor a tűző napon sörözni... asse tudtam négykor már hogy hol vagyok... A majálison meg annyi setét paraszt volt, hogy már el se hittem...
Ti meg csak fotexmeccsen?
Erzsi, seret!
hát én ma nem akarok inni, de úgy néz ki muszáj lesz... holnap meg részemről kiskuti az biztos...
ma még lehet, hogy bejáccik a dc, de ez nem biztos... szóval faszomtuggya... mindenki igyon alhol tud!
Rzsee, sört!
Na jó napot!
Én nem mondom hogy soha többet nem iszom alkoholt, inkább csak ma! Holnap Kézilabdameccs, úgyhogy szarok én minden más programra! Holnap széjjelvágjuk a Pick szalámit és újra mi vagyunk a legnagyobbak!
Na valamit hozzá Erzsi, még mindig fáj a fejem!