Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szia, Mirtuszom nincs több - legalábbis gyökeres. Tudnék még vágni hajtást, de már nem igen gyökeresedne meg. Tavasszal szívesen küldök. Az éjjel nyíló jázmin esetleg érdekelt volna (Cestrum nocturnum?)
Virágosan tetszik?El kellett volna küldenem Neked a koronás liliom hagymát.Megették a kutyák.Megmentettem belőle a picit,még leveles.Azt mindenképpen neked szánom:-)Hiába tiltakozol:-)
cseréim:ezeket cserélem. nem sarjakat hanem amik a képen vannak azokat küldöm. Amit szeretnék:gyökeres szobai növény , páfrány, orhideák, tarkalevelű fikusz benjamina,de még sok más ami még nincs nekem azis érdekel.6. kép avokádó
Bocsi,de a többi növényedből van nekem is.Válassz 1 növényt amit legjobban szeretnél és küldök még2 félét hozzá:-)Ha így megfelel.Kp nem érdekel:-)Írj emailt,hogy mit kérsz+címet
Tudok küldeni pézsmamályva és Asphodelus magot, mirtuszból már csak hajtást, (már elkeltek) vagy jövő tavasszal az újonnan gyökereztetettekből. H. albifloram van már. Írjál mailt, ha így is érdekel, a többit priviben egyeztessük.
Engem érdekelne a pézsmamályva meg az Asphodelus mag, meg a Myrtus.
Tudok adni Haemanthus multiflora Katherinae-t meg van H. albiflorám is, valamint husvéti kaktuszt is, de hogy melyik a piros azt csak virágzáskor tudom
Szia! Érdekelne az acacia, aranykehely és a banán termésű golgota. A fuksziákból majdnem mind csak hajtás, a piros lila duplából van gyökeres. Gyökeres még a peppino is.