Igazad van ne politizáljunk, csak zavarjuk el a kommancsokat...:))
Viszont, sztem ha elküldik Soarezt is, akkor felszabadulna (Jokszival együtt) havi 4000-5000 euro, amiből csak 1, de fasza légióst kéne hozni... Méghozzá 2-est, olyat aki széttriplázza ellenfeleink agyát. Nem sürgős, Körmenden úgyis szopunk, elég lenne Szombathelyen bemutatkoznia:)
Az ítélőszék előtt találkozik Szent Péterrel, aki így szól hozzá:
-Fiam, Te fontos ember voltál a főldön, ezért jár neked az a privilégium, hogy eldöntheted, a menyországba, vagy a pokolba akarsz kerülni. Három, három napot eltölthetsz mind két helyen, s oda mehetsz, amit választasz !
XY lemegy a pokolba. Eszem, iszom, dínom, dánom ! Csupa fényesség, csupa ismerős arc. Tetszik neki.
Elmegy három napra a menyországba. Semmi fényesség, semmi pompa, májkrémes kenyér az ebéd, nincs egy ismerős arc sem. Megy Szent Péterhez, s elmondja, hogy ő bizony a pokolba szeretne menni !
Kinyitják neki a kaput, s bemegy a pokolba. Meglepődve látja, hogy itt semmi sem ugyanaz, mint három nappal ezelőtt. Minden szürke, alig van mit enni, inni, csak az ismerősök ugyanazok !
Reklamál Szent Péternél. Atyám, én be lettem csapva. Itt minden más, mint három nappal ezelőtt !
Szent Péter széorja karjait: - Ja fiam, az volt a kampány !!!
Én mostanában sok mindenről lemaradtam ezért azt sem értem hogy miért pont Jokszit?A brazil meg az orosz szerintem sokkal szarabbak voltak ráadásul többet is keresnek ha jol tudom!
Baszki Joci aszittem tudod hol van. Tisza hidon át,nem a csarnok fele mész le a lépcsőn, hanem balra a mentetlen fele. Onnan kb 60 méter ki van írva. Remélem ottvan még,egy páran pályáztak rá.Holnap déltől kint leszünk.
Tudna nekem valaki segíteni?? LetsGo leadott nekem 3 kazettát a Sziesztában. Namost aza helyzet,hogy én nem tudom hol van a Szieszta :=))!!!Szóval ha ezen fogyatékosságomat kiküszöbölné valaki,megköszönném,előre is!!
Én a Debi elleni meccs előtti napon voltam kint 1 edzésen . Ott az általam leírtak
szerint , normálisan , pozitívan állt a dolgokhoz Artúr .
Ha most valóban ekkorát fordult vele a világ , azt pláne nem értem . Csak azért , mert Nyíregyen keveset játszott ( a stat szerint 1 percet) , nem kellene és nem is
szabadna ilyen viselkedést megengedni magának !!!!!!!!! Vagy ő nem profi ?
Elmondása szerint élete vágya volt , hogy egyszer ilyen közönsége legyen a
csapatának , mint most . Ahogy edzésen láttam , tulajdonképpen ő a csapatkapitány , ő fordít és magyaráz a légiósoknak , stb. Gondolom , csak azért nem ő a cs.k. , mert még "új gyerek" .
Több lehetőséget kapott és kap , mint annó pl. a Debinél . Azt szerintem ő sem gondolta , gondolhatta , hogy No. 1 irányító lesz .
Azt is érezheti , hogy szeretik , mert szinte minden meccsen skandálják a nevét !
A kifütyülésnek azért is örültem egyébként, mert így pl. Puskás és Hartvich is láthatja, vagy érezheti azt, hogy Szolnokon hogyan áll a közönség a mutatott játékhoz..
Arra gondolok, hogy ebben az idényben voltak már fent ( Körmend, Falco, Alba ellen) és voltak nagyon lent ( Nyíregy, Mafc ellen )
Lehet választani: vagy odateszik magukat és hajtanak, vagy....
A legjobb, hogy ezekután jön majd a divatszurkolózás, mert ha Körmenden és Szhelyen kikapunk, szerintem Fehérvárra minimális létszámban megyünk.
Sebaj, ők ezt úgysem érthetik....:-))
Ui.: pl. Pakson és Pécsen ( ahol simát kaptunk) megtapsoltuk őket...ez mindent elmond...