Ma ez nem tavaszi nap volt, eső nulla, de erős hideg szél volt, brrrr!!! Sándor, József, Benedek minden évben ezt csinálják, valamit hoznak, de nem tartósat. A jövő héten talán meleg lesz!
Jaja, itt is 12mm volt, épp hazaértem az erősebb rész előtt, szépen megszórta a D , Dk-i részt, tőlünk délebbre Vajdaságban 20mm felett esett. Jó éjt! Reggelre fagyni fog kicsit.
Szia,bejött a modell, 14mm jött le tegnap 18 órától ma délig. Ahogy mondani szokás, "besímultak" a felhők... Ha a hidegfront ideér, ebből 10-15cm-es hó lett volna,brrr még belegondolni se jó! A T valóban kellemes VOLT, de a mai szél szabályosan hideg volt, fáztam.
Megvan az első mm hivatalosan ebből a rendszerből és jön még egy pár hozzá ma estig. T=9fok, itt van a legmelegebb az országban. Gyenge északi légmozgás, Rh 90%.
Frint!:) Köszi szépen, ha 2 órával előtte hívsz nem itt lennék, de nem baj, elég jónak néz ki a kiszolgálás is ok volt, a hozamjai sem rosszak. Csak maradjon így, meg nem is nagy összegről van/lesz szó, hiszen 300 bruttó után kell befizetni, úgyhogy nincs nagy szórás a különböző arányokban. Egy személyes találkozót a csapattal összelehetne már hozni!:) Esik az eső, meg lesz itt 5-10mm közt hozza a modell. a T még kellemes, de megy ez még lejjebb. A lényeg, hogy a T majd a későbbiekben sem alacsony, de a záporos jelleget hozza majd. viszlát, megyek is ki az állomásra, a legjobb ilyenkor tanulni mikor van esemény!:) A hétfői 0 oktás éggel nem sokat lehet kezdeni!:)
OFF. Én már ügyvezetői szinten tárgyaltam velük, reménytelen. És nem is nyptár, hanem biztosítás ügyben. Most is van egy függő ügyem, hetek óta nem tudom őket elérni, válaszra sem "méltatnak". Itt is megteszem, amit legutóbb az ügyvezetőnek megígértem, hogy ha nem jutok velük dűlőre, akkor: mindenkit lebeszélek arról, hogy bármiféle kapcsolatba kerüljön velük. Bocs az offért, de ennyit megér az óvatosság.
Én is az ING-nél vagyok, de két éve megfenyegettem őket, hogy átlépek máshová, mert amíg mindenki csinált 16-18 % hozamot, ezek tudtak egészen 4.5 %-ot produkálni. :)))) ill. :(((
Erre tavaly sikerült nekik 18% fölé menni.
Az idén meglátjuk, de én sem ajánlom őket.
Az átlagot tekintve eddig az Aegon hozta a legjobb formát sztem.
Válassz egyet , aztán vagyszerencséd van vagy nem , igazábol olyan nagy jelentősége nincs a dolognak .
Ha feltételezzük , hogy nem lesz gond egyikkel sem , (bármelyikkel lehet) akkor azért nagy különbségek nincsenek . 10% -20% hahh... ne foglakozz evvel , itt a tavasz !!!!!
Nem könnyű, azt kéne megnézni, hogy melyik nagyobb (a nagyobb talán biztosabb, hogy nem megy csődbe) nyptárnál kezelik a leghatékonyabban a lóvét, azaz a legmagasabb hozammal. Az enyémet kifejezetten nem ajánlom! (ing, sok bajom van velük, csomó rossz szolgáltatás, kizsákmányolják a kuncsaftot)
Remek tavaszi időnk volt tegnap és ma, holnaptól változás, csapadékosabb és hűvösebb idő jön. Más: Magánnyugdíj pénztárról tud valaki valamit? Az OMSZ bérszámfejtése miatt kell, azaz muszály belépnem valamelyik pénztárhoz, de azt se tudom merre vagyok arcal, hogy mi ez az egész magánnyugdíj pénztárosdi.
Szép estét! T=3,7fok ; P=1020,9hPa ; ma egész nap 8okta körül mozgott, most csak 5okta a nap végére!:) Gyenge északi szellő, Rh=79%. Hó foltokban, néhol 10cm-es buckák a hófúvás miatt.
Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat!!! Most értem haza, húú ennyi felhőfajtát megtanulni amindenit, meg a felhőalapokat tanulni mi het mi kell, a jelenidő kódokkal már nincs is annyi gond!:) Onobody! Jaja, én édes párti vagyok és igazán jó bor márkák híve, csak nem volt 6puttonyos ezért "csak" 5puttyonnyal kellett beárnünk 1órája!:) Nagyon finom volt. Rferi! 2éve volt a 18., tavaly a 19. ünneplése, most meg a 20. szűk 3órán belül!:) Zsur! Igen, mégcsak ennyi leszek, igaz tizenéves már sose, de a huszas évek sem lehetnek rosszak!:)) Aztán majd alakul!:) Veszpremi! Szerencsére a modellekból sikerült előcsikarni egy kis kora tavaszi időt vasárnaptól, már 8-12fok körül lesz a T a jövő héten! Szerencsére elmarad a még pár napja látszott hétfői lehülés.
Nem azé mondtam, csak Te vetetted fel, hogy könnyű a parasztoknak.Szerencsére nekünk sem ez a fő bevételi forrásunk, mert akkor leshetnénk.És ha tudnád, hogy mennyi hobbikertészkedőnek köszönhetjük a sok zöldséget,gyümölcsöt,amit megtermelnek a nehéz munkájuk után és ami szerencsére nem a multikon keresztül jut el hozzánk.