Keresés

Részletes keresés

enf Creative Commons License 2004.03.20 0 0 255
Mikor jelennek meg végre új Asimov válogatáskötetek?
Gundark Creative Commons License 2004.03.19 0 0 254
Az új Watson könyv elég meredek. Nem mondom hogy rossz, de azért annnyira nem is nagy ötlet, ismerve a vonzódását a hipertérhez :) De a új P K Dick tetszik. Az a pasi tudott irni. Szinte olyan mint egy film.
wired Creative Commons License 2004.03.19 0 0 253
kijött az Ian Watson könyv, egy Shadowrun, meg egy pár Vampire
Gundark Creative Commons License 2004.01.16 0 0 252
Én nem vagyok ellene :) Lássuk. :) De akkor is megjelenhetne már :)
BHackett Creative Commons License 2004.01.16 0 0 251
Gundark:
Nem pont novella, de 4 regény az lesz, remélem, az első még idén novemberben. Az Erdőhold második könyve után a történet visszakanyarodik Marcus Barbesshez és Jeanette Shellenhez (de ott lesz Zand Dewaynes is). Ezúttal már nem lesznek homályos utalgatások, ki fog derülni minden a halhatatlanokról, a Vándorokról, meg a kísérletükről.
Mondhatnám azt, hogy az igazi történet most kezdődik.:-)))
Előzmény: Gundark (250)
Gundark Creative Commons License 2004.01.16 0 0 250
Lesz még olyan novella féle ami úgymond a halhatatlanok "kaladjairól" szól? Mert nekem azok tetszettek.
BHackett Creative Commons License 2004.01.16 0 0 249
Gundark:
Májusban.
Ha addigra véletlenül mégsem lenne kész, roppant dühös lennék, mert másfél hónapja megvan legalább a 3/4-e.
Csak közben meg elkezdtem erősen foglalkozni az utána következő négy Halhatatlanos (meg Erdőholdas is egyben) regénnyel, amelyek majd befejezni hivatottak a halhatatlanok történetét.
Előzmény: Gundark (248)
Gundark Creative Commons License 2004.01.15 0 0 248
Apropó, mikor is lesz folytatása az Erdőholdnak ? :)
BHackett Creative Commons License 2004.01.15 0 0 247
Gundark:
Január mindig pangás könyvkiadás - és minden egyéb - szempontból.
Viszont egy - illetve kettő -tavalyi könyvet tudok ajánlani, ha még nem olvastad, vagy nem szereti a fantasy-t. George R. R. Martin: Trónok harca és Királyok csatája.
Jókora, vaskos könyvek, terjedelemhez képest olvasóbarát áron. A fantasy nem az én műfajom, viszont ez a könyv lenyűgözött, annak is érdemes elolvasnia, akit nem vonz a fantasy. Leginkább azért, mert inkább emlékeztet egy zseniálisan megírt monumentális középkori regényfolyamra, minimális misztikummal, kiváló karakterekkel és rejtélyhegyekkel. Tudomásom szerint az USA internetes szavazásain messze a legnépszerűbbnek nyilvánított SF/F könyvciklus.
Előzmény: Gundark (246)
Gundark Creative Commons License 2004.01.14 0 0 246
Na ! Mi van! Nincs új könyv? :)
Zero4 Creative Commons License 2003.12.21 0 0 245
2000 körül jelent meg Duncan Shelby (az álnév hazai szerzőt takar) "Az Elme gyilkosai" c. sorozatának első és második kötete. Sokak nevében kérdezem, mi van a várva várt harmadik, befejező résszel?
Hallottatok valamit ezzel kapcsolatban?
Uj Galaxis Creative Commons License 2003.11.21 0 0 244
Uj Galaxis 2. szám
Izelito:
http://www.ujgalaxis.hu
Dohi Creative Commons License 2003.11.21 0 0 243
koszi az infot! :)
Előzmény: AGAVE (242)
AGAVE Creative Commons License 2003.11.21 0 0 242
Kedves Dohi, egyelőre titokzatosságba burkolózunk az új Dick és Banks regények kapcsán. De mindkettőn dolgoznak már a fordítók, és ahogy belátható közelségbe kerül a megjelenés, a weboldalunkon közzétesszük majd az infókat. A Dick várhatóan márciusban jelenik meg, a Banks pedig kicsit később (április/május), mivel vaskos darabról van szó. Azt hiszem, érdemes lesz várni mindkettőre.

AGAVE

Előzmény: Dohi (238)
Gundark Creative Commons License 2003.11.19 0 0 241
Remélem ma megjelenik Fonyó Tibi bácsi új könyve :) Asszem a "jó nap ez a halálra" a címe. Persze a Mysteryous Universe jó szokásához híven inkább Space Fantasy, de nekem akkor is tetszik :) Nagyon jó karakter Brett Shaw.
Gundark Creative Commons License 2003.11.18 0 0 240
Én még nem hallottam róla. Szerintem nem. De nekem megvannak az eredetiek bebe :)
enf Creative Commons License 2003.11.16 0 0 239
Nem tudjátok az űrodisszeia tetralógia meg fog jelenni mostanság?
Dohi Creative Commons License 2003.11.12 0 0 238
azt esetleg elaruljatok, melyik dick es melyik banks lesz?
Előzmény: AGAVE (236)
Gundark Creative Commons License 2003.11.12 0 0 237
Kösz:) Jó akkor várok :)
AGAVE Creative Commons License 2003.11.12 0 0 236
Kedves Gundark, csalódásra semmi ok. A sci-fi megjelenések között 2004 első felében biztosan ott lesz Dick és Banks is. Ez az, ami biztos. A bizonytalan dolgokról egyelőre nem szívesen beszélnénk, viszont továbbra sem szeretnénk feladni azt a tervünket, hogy minél több jó könyvet adjunk ki, legyen az sci-fi, krimi, fantasy vagy akár horror. A könyvekről, illetve a megjelenések időpontjáról a weboldalunkon mindig megtalálhatjátok az aktuális infókat, valamint minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Köszi:
AGAVE

Előzmény: Gundark (235)
Gundark Creative Commons License 2003.11.11 0 0 235
Kedves Agave!

Arról érdeklődnék, hogy mik a közeli s távolabbi tervek a scfi könyvek között? Mert bevallom kicsit csalódtam az "új" Dick könyv utolsó pár oldalának lapozgatása közben, mert nem akadtam semmi ilyesmire.

YoDa2 Creative Commons License 2003.11.10 0 0 234
Nem tudom, lehet volt róla itt már szó, igyekszem mindehol szólni róla (főleg miután Ian Watson-t láttam Salgótarjánban és az Átjáró napon :-), hogy a Szukits kiadónál megjelent a TELJES Warhammer 40000 univerzum egy kötetben!!! Érdemes megvenni, olvassátok el! A formátum mint az Asimov könyveké - 4 regény, 2 novella...
wired Creative Commons License 2003.11.10 0 0 233
Rézbőrű próféta a boltokban, tralalala
wired Creative Commons License 2003.10.10 0 0 232
off
hmm, szép az oldal
mi lesz még a két menüpont?
on
Dohi Creative Commons License 2003.10.10 0 0 231
nagyon klasszul nez ki a site is :)
Előzmény: AGAVE (230)
AGAVE Creative Commons License 2003.10.10 0 0 230
Kedves H G!

Lehet, hogy hülyén hangzik, de hálásak vagyunk a kritikai megjegyzéseidért. Hálásak vagyunk, mert most majd még jobban odafigyelünk, és még több esélyünk van rá, hogy olyan könyveket adjunk ki, melyekkel az olvasók tökéletesen elégedettek. Szóval köszönjük, és tényleg várjuk a kritikákat is, nem csak a dicséreteket.
Úgy tűnik, kissé foghíjasan bár, de beindult a weblapunk, jöhetnek oda a levelek.

AGAVE

Előzmény: H_G (229)
H_G Creative Commons License 2003.10.10 0 0 229
AGAVE: "Köszönjük az elismerő szép szavakat a borítókkal kapcsolatban, reméljük, hogy ezek a vélemények lesznek többségben."

A borítók tényleg nagyon jól sikerültek, de a jó benyomás csak addig tart, amíg ki nem nyitja az ember a könyveket -- a tördelésük ui. sajnos kritikán aluli! Az oldalkép eleve nem harmonikus, de erre még lehet azt mondani, hogy ízlés dolga; a tipográfiának viszont kőkemény szabályai vannak (a magyar elválasztásról nem is beszélve!), amikről annak, aki képes minduntalan fattyúsorral kezdeni az oldalakat, nem sok fogalma lehet. A Dick-kötetnél még nem panaszkodtam, gondolván, kezdeti nehézségek -- de most belekezdtem a Játékmesterbe is; sajnos, az sem színvonalasabb. Ennyire hanyagul még egy napilapot sem szabadna szedni!

Előzmény: AGAVE (200)
BHackett Creative Commons License 2003.10.06 0 0 228
Gandalf:
Nézd meg a kiadó honlapját is: http://cherubion.fantasya.hu/

Ott az eddigi megjelenések között biztosan megtalálod, de ha John Caldwell fórumában rákérdezel, maga az író fog Neked minden valószínűség szerint válaszolni.

Előzmény: noway (227)
noway Creative Commons License 2003.10.06 0 0 227
szava, szíve, éve, káosza, elszabadul
Előzmény: Törölt nick (226)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.05 0 0 226
Hell o *.*,

Segítenétek nekem sorbaszedni a Káosz regényeket? Még főiskolán olvastam az egyiket tanulás helyett, és érdekel, mi lett Graun haverunkkal:-)

Ugye, ez a jó sorrend?

1. A Káosz Szava
2. A Káosz Szíve
3. A Káosz Éve
4. Nincs kegyelem

Az alábbi lapon még szerepel pár Káosz könyv, de azokhoz nem írnak sorszámot. Én, azt hiszem, csak a Káosz Évét olvastam... Tényleg, lehet még ezeket kapni?

Forrás: http://www.fantasya.hu/biblio/cbet.html

Hálám üdvözlöm
Gandalf

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!